ادم خورالان یک اردوگاه اومده پیش من نمی تونم بزنم با این که سکه هست ! 43000 هزار تا نیرو داره !
چه سخته ولی خوب میتونی مختصاتشو بفروشی
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
آشنای ناشناس
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/03/01 19:16:59
چه سخته ولی خوب میتونی مختصاتشو بفروشی http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس |
|
1393/03/01 19:32:28
بعد 5 سرور تازه بازی کردم فک کردم فقط نحوه و تقسیم جوایز تغییر کرده نگو همون سکه هم دیگه نمیشه زد دیگه! قبلا بدون سکه بازی می کردیم کلیدم میزدیم حالا چی |
اکانت های فعال کنونی |
1393/03/02 00:32:36
با سلام خدمت همه
فکر کنم مسئولین این بازی براشون مهم نیست وقت بازیکنها بیشتر پلیرهای بازی یا سرکار هستن یا بچه مدرسه یا دانشگاهی هستن خیلی ها هم مثل من متاهل چنتا نکته بما گفتید که میخواستم جوابمو از پشتیبانی بگیرم اول اینکه گفتید یه تعداد بازیکن خاص نصف شب میومدن جوایز رو میزدن و به بازیکنهای معمولی چیزی نمی رسید خدا وکیلی کلاه خودتون رو قاضی کنید ببینین چیکار کردید (سرور 26 دو هفته اول بازی 4 تا کلید طلا ازاد کردید بنظر خودتون الان کی زده اون کلیدهارو ادمهای معمولی ) همون تعدادی کل نصف شب بیدار بودن الان باید هر 6 ساعت کل نقشه رو بگردن نکته دوم اینکه تعداد زیادی از بازیکنهای سرور یا سرکار هستن یا محصل یا دانشگاهی خیلی ها هم مثل من متاهل هستن قبلا تو طول یه سرور 3 شب بیداری میکشیدیم الان هر شب تا 12 شب باید بیدار بمونیم تا ببینیم چی ازاد میشه شاید کلیدی ازاد بشه اونم 12 شب خوب این که شده همون بیداری نصف شب خودمون باز بنظر خودتون همون ادمای خاص بیدار نیستن البته از وفتی که این شیوه جدید جوایز در بازی اعمال شده کسانی تونستن جوایز بزرگ رو بزنن که پول بزرگ داشتن در صورتی که در سرورهای قبل اون بازیکنهای گمنامی بودن که تونستن جایزه های درحد خودشون بزرگ بزنن ولی الان با این شرایط کار واسه اونا هم سخت شده و نهایت چیزی بزنن 250 سکه هستش و دیگر هیچ سرخودمو درد اوردم و وقت شمارو گرفتم شرمنده |
اکانت های فعال کنونی |
1393/03/02 01:06:43
همونی که گفتم شد کلید طلای پنجم سرور 26 ساعت 12 شب ازاد شد دوستان نصف شب برن بگردن |
|
1393/03/02 02:03:35
با سلام منم مخالف این قانونم ولی...........
گنجینه ها به فاصله ی زمانی زیر آزاد میشون 6 صبح 12ظهر 6 عصر 12 شب شما به این فواصل زمانی باید خزانه ی خودتونو چک کنید (سعید 2013 ) بازم سعید 2013
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/03/02 11:39:40
شما هر 6 ساعت برو بگرد ببین چی در میاد از توش 6 صبح امروز هم ششمین کلید طلای سرور 26 ازاد شد خوب اون موقع کی بیداره ؟!!! |
منوی کاربری
|
||