1 روز مونده جوایز بیاد تو بازی قانونو عوض میکنید ما که مسخره دست شما نیستیم بازی بر پایه سکه هستش حرفی نیست ولی این جوری دیگه نمیتونیم درست شهر سازی بکنیم یا خیلی موارد دیگه این جمعه مضخرفترین خبر سال 92 زندگیمو شنیدم سرور 17. 18 از بی عرضه گی فایر وال شما بازی خراب شد الانم این فانون چرت رو وسط بازی گذاشتین اگه برش ندارین نیمی از بچه ها بازی رو ول میکنن چرت تر از همش اینه ساعت 4 بعد از ظهر ازاد میشه اخه اینم وقته خیلی ها یا سر کارن یا ... من شخصا ر .... تو این قانونتون میاین ابروشو درستش کنین میزنین چشمش ک.ر میکنید حکایت شماس
این سرور اخرمه با این مدل قانوناتون
1 روز مونده جوایز بیاد تو بازی قانونو عوض میکنید ما که مسخره دست شما نیستیم بازی بر پایه سکه هستش حرفی نیست ولی این جوری دیگه نمیتونیم درست شهر سازی بکنیم یا خیلی موارد دیگه این جمعه مضخرفترین خبر سال 92 زندگیمو شنیدم سرور 17. 18 از بی عرضه گی فایر وال شما بازی خراب شد الانم این فانون چرت رو وسط بازی گذاشتین اگه برش ندارین نیمی از بچه ها بازی رو ول میکنن چرت تر از همش اینه ساعت 4 بعد از ظهر ازاد میشه اخه اینم وقته خیلی ها یا سر کارن یا ... من شخصا ر .... تو این قانونتون میاین ابروشو درستش کنین میزنین چشمش ک.ر میکنید حکایت شماس
این سرور اخرمه با این مدل قانوناتون
واقعا قانون مسخره ای هست.
ما از دیروز کلی سکه خرج کردیم که خزانه هامون رو 20 کنیم سریع کلی قهرمان آموزش دادیم.کلی سکه سوزندیم بعد یهو در حالی کمتر از 12 ساعت به آزادسازی مونده قانون ابداع میکنن.حداقل از سرور 24 میذاشتین.ما کلی هزینه کردیم واسه امشب.بعد یهو میاید اینجوری میکنید.
Arash_s
good bye anjooman
واقعا قانون مسخره ای هست.
ما از دیروز کلی سکه خرج کردیم که خزانه هامون رو 20 کنیم سریع کلی قهرمان آموزش دادیم.کلی سکه سوزندیم بعد یهو در حالی کمتر از 12 ساعت به آزادسازی مونده قانون ابداع میکنن.حداقل از سرور 24 میذاشتین.ما کلی هزینه کردیم واسه امشب.بعد یهو میاید اینجوری میکنید.:evil:
بخدا درست نیست این شکلش . من سر کار میرم روز نیستم برداشتین ازادسازی رو یلخی کردن بابا یه بارکی بگید شماها که پلیر قدیمی هستین خرج کردین برید می خوایم جایزه رو بدیم اماتورا . چون طفلیا خرج نمی کنن جایزه بزنن انگیزه کسب کنن بعدم این قانون جدیدها رو به قول یک سری از دوستان قبل اغاز سرور بگید نه وسط سرور خود من اگه میدونستم نمی اومدم این سرور الانم میزنم فروشی و میرم والا پس فردام حتمی می گید کتیبه تو یکی از روزای بهاری ازاد میشه تو خزانه پیگیری کنید بعد گینگیزهام بجا 10 روز . 4روزه میریزن . به خود من امین که یکسری از بچه ها میشناسن 4تا سرور باهم بازی کردم خودم این سرور تنها اومدم انقدری هم خرج نکردم 60 70 تومن ولی بعضی از رفیقام رو تو این سرور می بینم بنده خداها 500تومن 1تومن 2تومن خرج اکانت دارن می کنن بعد به انی بخورن به قانون های جدیدو تعجب برنگیز . بعدم اگه می خوان با این روند پیش بره بابا بگید ما با یکسری از بچه ها ببوسم بزاریم کنار . فقط اون * رو باز کنن چون خدایشش خیلی قانونمند بودن و هستن والا باید حق رو گفت اون اکانت مرکزیم رو که بستین اینم ببندید
با تشکر حاج امین Vally of the Wolves
این مطلب در 1392/12/23 15:33:43 نوشته شده است و در 1392/12/23 16:03:49 ویرایش شده است .
Haj Amin Flower
بخدا درست نیست این شکلش . من سر کار میرم روز نیستم برداشتین ازادسازی رو یلخی کردن بابا یه بارکی بگید شماها که پلیر قدیمی هستین خرج کردین برید می خوایم جایزه رو بدیم اماتورا . چون طفلیا خرج نمی کنن جایزه بزنن انگیزه کسب کنن بعدم این قانون جدیدها رو به قول یک سری از دوستان قبل اغاز سرور بگید نه وسط سرور خود من اگه میدونستم نمی اومدم این سرور الانم میزنم فروشی و میرم والا پس فردام حتمی می گید کتیبه تو یکی از روزای بهاری ازاد میشه تو خزانه پیگیری کنید بعد گینگیزهام بجا 10 روز . 4روزه میریزن . به خود من امین که یکسری از بچه ها میشناسن 4تا سرور باهم بازی کردم خودم این سرور تنها اومدم انقدری هم خرج نکردم 60 70 تومن ولی بعضی از رفیقام رو تو این سرور می بینم بنده خداها 500تومن 1تومن 2تومن خرج اکانت دارن می کنن بعد به انی بخورن به قانون های جدیدو تعجب برنگیز . بعدم اگه می خوان با این روند پیش بره بابا بگید ما با یکسری از بچه ها ببوسم بزاریم کنار . فقط اون تراوین رو باز کنن چون خدایشش خیلی قانونمند بودن و هستن :| والا باید حق رو گفت اون اکانت مرکزیم رو که بستین اینم ببندید
با تشکر حاج امین Vally of the Wolves
نمی دونم بعضی ها با چه انگیزه ای موافقم می زنن.
شما فکر کنید ساعت 5 صبح خوابین و گنجینه ازاد شده؟
به نفعتون هست موافق زدین؟
فکر کنم میخوان هر نیم ساعت 2 تا اردوگاه آزاد کنن
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mehdilove[/b][/div][div]نمی دونم بعضی ها با چه انگیزه ای موافقم می زنن.
شما فکر کنید ساعت 5 صبح خوابین و گنجینه ازاد شده؟
به نفعتون هست موافق زدین؟;)[/div][/quote]
فکر کنم میخوان هر نیم ساعت 2 تا اردوگاه آزاد کنن:lol:
آقا جان خوب جذابیت بازی اینجور بیشتر میشه.... یه چیز دیگه ام هست ... اونجوری طرف ششب ساعت 12 میرفت همه چی رو میزد یچی گیر بقیه نمیومد اما اینجوری بهتر شده ....
البته به نظر من اینو رو باید مثلا از سرور 24 فعال میکردن نه از وسط یه سرور دیگه !!!!!
این مطلب در 1392/12/23 15:47:16 نوشته شده است و در 1392/12/23 15:48:13 ویرایش شده است .
...MaRYAM...
آقا جان خوب جذابیت بازی اینجور بیشتر میشه.... یه چیز دیگه ام هست ... اونجوری طرف ششب ساعت 12 میرفت همه چی رو میزد یچی گیر بقیه نمیومد اما اینجوری بهتر شده ....
البته به نظر من اینو رو باید مثلا از سرور 24 فعال میکردن نه از وسط یه سرور دیگه !!!!!
بچه ها اون کسی که موافق زدش پیدا شدش
[quote][div][b]darkness.angel[/b][/div][div]آقا جان خوب جذابیت بازی اینجور بیشتر میشه.... یه چیز دیگه ام هست ... اونجوری طرف ششب ساعت 12 میرفت همه چی رو میزد یچی گیر بقیه نمیومد اما اینجوری بهتر شده ....[/div][/quote]
بچه ها اون کسی که موافق زدش پیدا شدش:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.