بچه ها جایزه ها پخش میشه قرار نیست که همش بیفته پیش شما ها!!!!!
توی آزاد سازی های بعدی حتما کنار شما هم یه چیزی میاد.
اره بیخودی هاش میوفته سمت ما صندوقچه س21 رو الان یکی غارت زد نوبت ما که میشه هرچی پوچو به درد نخوره میندازن به ما
معتاد کامپیوتر معناد نیست بخدا! فقط تنهاست
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها جایزه ها پخش میشه قرار نیست که همش بیفته پیش شما ها!!!!!
توی آزاد سازی های بعدی حتما کنار شما هم یه چیزی میاد.[/div][/quote]
[b]اره بیخودی هاش میوفته سمت ما صندوقچه س21 رو الان یکی غارت زد نوبت ما که میشه هرچی پوچو به درد نخوره میندازن به ما :)[/b]
سلام
این اخرین گزارش من
نمیدونم کی زده قبل من که من اصلا فکرشم نمیکردم صندوقچه باشه کد لشکر کشی: 4179199712c8c
اوا این تعداد نیرو داخلشه بعد چجوری توش صندوق بوده آقا سعید خوب میزدیـــش
این مطلب در 1392/12/26 18:34:00 نوشته شده است و در 1392/12/26 18:38:16 ویرایش شده است .
[quote][div][b]niraj[/b][/div][div]سلام
این اخرین گزارش من
نمیدونم کی زده قبل من که من اصلا فکرشم نمیکردم صندوقچه باشه کد لشکر کشی: 4179199712c8c
[/div][/quote]
اوا این تعداد نیرو داخلشه بعد چجوری توش صندوق بوده :o آقا سعید خوب میزدیـــش
کارشناس محترم بازی لطفا با این قانون حداقل 20*20 بکنین 40*40
که ما نشینیم سماق بمکیم
نخندینا توضیح میدید 20*20 و 40*40 چجوریه؟ منظورتون 20 خانه 40 خانه هستش؟
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]کارشناس محترم بازی لطفا با این قانون حداقل 20*20 بکنین 40*40
که ما نشینیم سماق بمکیم:evil:[/div][/quote]
[b]:?نخندینا توضیح میدید 20*20 و 40*40 چجوریه؟ منظورتون 20 خانه 40 خانه هستش؟[/b]
کارشناس محترم بازی لطفا با این قانون حداقل 20*20 بکنین 40*40
که ما نشینیم سماق بمکیم
نخندینا توضیح میدید 20*20 و 40*40 چجوریه؟ منظورتون 20 خانه 40 خانه هستش؟
Ƙєηѕнι
آره:roll:[quote][div][b]mioshi[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]کارشناس محترم بازی لطفا با این قانون حداقل 20*20 بکنین 40*40
که ما نشینیم سماق بمکیم:evil:[/div][/quote]
[b]:?نخندینا توضیح میدید 20*20 و 40*40 چجوریه؟ منظورتون 20 خانه 40 خانه هستش؟[/b][/div][/quote]
کارشناس عزیز نمیخوای ج بدی؟؟ این چه وضعشه؟ برا محافظت از صندووق داخل اردوگاه فقط 1000 تا نیرو بوده این درست نیست
بعدشم یک اردوگاه 10 سکه ای بندازید سمت من دلم خوش باشه بابا سرور 21 قرار بود 24 فروردین جوایزش اعلام بشه بعد یهو میندازن خوب مرد مومن خزانه ها آماده نیست ی سرور 6.7 ماه رو الان باید کلید طلا آزاد کنید؟صندوق آزاد کنید؟ ممنون خیلی با انصافید دست مریضاد...
این آخرین سرور بود ممنون از هیجانی که بهمون دادید
این مطلب در 1392/12/26 21:10:20 نوشته شده است و در 1392/12/26 21:14:08 ویرایش شده است .
کارشناس عزیز نمیخوای ج بدی؟؟ این چه وضعشه؟ برا محافظت از صندووق داخل اردوگاه فقط 1000 تا نیرو بوده این درست نیست :twisted:
بعدشم یک اردوگاه 10 سکه ای بندازید سمت من دلم خوش باشه بابا :cry:
[b]سرور 21 قرار بود 24 فروردین جوایزش اعلام بشه بعد یهو میندازن خوب مرد مومن خزانه ها آماده نیست ی سرور 6.7 ماه رو الان باید کلید طلا آزاد کنید؟صندوق آزاد کنید؟ ممنون خیلی با انصافید دست مریضاد...[/b]
این آخرین سرور بود ممنون از هیجانی که بهمون دادید
ای بابا کارشناس نمیخوای جواب بدی؟ یک کم عادلانه پخش کنید جوایزو یکی بیاد تو منطقه من ببینه ی اردوگاه میبینه یا نه عجب خوب خیلی دارید ظلم میکنید من اصلا راضی نیستم حق کشی هم حدی داره...
[b]ای بابا کارشناس نمیخوای جواب بدی؟ یک کم عادلانه پخش کنید جوایزو یکی بیاد تو منطقه من ببینه ی اردوگاه میبینه یا نه :twisted: عجب خوب خیلی دارید ظلم میکنید من اصلا راضی نیستم حق کشی هم حدی داره... :|[/b]
باید این قانون از سرور های دیگر عصر پادشاهان شروع شده بودیه عالمه برنامه ریزی کرده بودم برای 5 ماه بعد که گنجینه ها میاد یهو زدن زیرش گفتن ذارت .
من حقمو میخام
اطلاعات اصل
از سرور 4تا17بازی کردم 4 تا کلید زدم و خیلی چیز ها 17 تا 26 وللش کردم ولی27 میام عصر پادشاهانو بترکونم
باید این قانون از سرور های دیگر عصر پادشاهان شروع شده بودیه عالمه برنامه ریزی کرده بودم برای 5 ماه بعد که گنجینه ها میاد یهو زدن زیرش گفتن ذارت .
من حقمو میخام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.