n a r c i s 22
این روش فقط به نفع کسانی شد که از نرم افزارهای نقشه خونی استفاده میکنن، چون درسته که پیداکردن گنجینه ها مهمه ولی آمادگی برای تسخیر هم لازمه که وقتی جوایز یکباره وارد بازی بشه بین بازیکنایی که توانایی دارن تقسیم میشه ولی با آزادسازی قطره چکانی، کسانی که نرم افزارهای نقشه خونی دارن، لازم نیست به خودشون فشار بیان که در یه شب با سربازای محدودی که دارن هم برای تسخیر اردوگاهها نیرو جور کنن و هم شهرسازی جدید کنن، بلکه سر صبر به کارشون میرسن یعنی ما هنوز 20خونه ای شهر اولمون نرسیدم، اونا همه نقشه رو اسکن کردن

مگه یه همچین چیزایی هم هست اگه اینطوریه که خیلی نامردیه

مدیر جون برای اینکه زحمات کاربرا از بین نره چون یکی از جذاب ترین و هیجانی ترین قسمت بازی همین مرحله س و برای این مرحله کلی برنامه ریخته بودیم

زودتر یه فکر با حال کن که همه راضی بشن البته به پیشنهاد من هم فکر کنی بد نیست
در ضمن این روش قطره چکانی هم واقعا زجر کشه دیگه حداکثر تو سه چهار روز همه گنجینه ها رو ازاد کن!
با این روش شما فکر کنم عاق والدین بشیم
[quote][div][b]n a r c i s 22[/b][/div][div] این روش فقط به نفع کسانی شد که از نرم افزارهای نقشه خونی استفاده میکنن، چون درسته که پیداکردن گنجینه ها مهمه ولی آمادگی برای تسخیر هم لازمه که وقتی جوایز یکباره وارد بازی بشه بین بازیکنایی که توانایی دارن تقسیم میشه ولی با آزادسازی قطره چکانی، کسانی که نرم افزارهای نقشه خونی دارن، لازم نیست به خودشون فشار بیان که در یه شب با سربازای محدودی که دارن هم برای تسخیر اردوگاهها نیرو جور کنن و هم شهرسازی جدید کنن، بلکه سر صبر به کارشون میرسن یعنی ما هنوز 20خونه ای شهر اولمون نرسیدم، اونا همه نقشه رو اسکن کردن:geek:[/div][/quote]
مگه یه همچین چیزایی هم هست اگه اینطوریه که خیلی نامردیه:o
مدیر جون برای اینکه زحمات کاربرا از بین نره چون یکی از جذاب ترین و هیجانی ترین قسمت بازی همین مرحله س و برای این مرحله کلی برنامه ریخته بودیم:roll: زودتر یه فکر با حال کن که همه راضی بشن البته به پیشنهاد من هم فکر کنی بد نیست;)
در ضمن این روش قطره چکانی هم واقعا زجر کشه دیگه حداکثر تو سه چهار روز همه گنجینه ها رو ازاد کن!
با این روش شما فکر کنم عاق والدین بشیم:cry: