خیال ندارید حداقل 10 سکه آزاد کنید والا Mordam از هیجان از هیجان زیادی خسته شدم .. خوب یک چیزی آزاد کنید فقط مدلشو عوض کردید
خسته شـــــــــــــــــــــــــــــدیم
عزیزم سخت نگیر ولش کن کاریه که شده مشکل بزرگ من الان اینه که سرور 22 خزانه چرا به زبان انگلیسی هست
[quote][div][b]mioshi[/b][/div][div]خیال ندارید حداقل 10 سکه آزاد کنید والا Mordam از هیجان از هیجان زیادی خسته شدم .. خوب یک چیزی آزاد کنید فقط مدلشو عوض کردید
خسته شـــــــــــــــــــــــــــــدیم:twisted:[/div][/quote]
:lol: عزیزم سخت نگیر ولش کن کاریه که شده مشکل بزرگ من الان اینه که سرور 22 خزانه چرا به زبان انگلیسی هست :lol:
خدا کنه این یکی قانون جدید نباشه بگه تمامی سرورا به زبان انگلیسی میباشد از ساعت 12 امشب
ahmad6008
mioshi
خیال ندارید حداقل 10 سکه آزاد کنید والا Mordam از هیجان از هیجان زیادی خسته شدم .. خوب یک چیزی آزاد کنید فقط مدلشو عوض کردید
خسته شـــــــــــــــــــــــــــــدیم
عزیزم سخت نگیر ولش کن کاریه که شده مشکل بزرگ من الان اینه که سرور 22 خزانه چرا به زبان انگلیسی هست
Ƙєηѕнι
:shock: خدا کنه این یکی قانون جدید نباشه بگه تمامی سرورا به زبان انگلیسی میباشد از ساعت 12 امشب:roll:[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]mioshi[/b][/div][div]خیال ندارید حداقل 10 سکه آزاد کنید والا Mordam از هیجان از هیجان زیادی خسته شدم .. خوب یک چیزی آزاد کنید فقط مدلشو عوض کردید
خسته شـــــــــــــــــــــــــــــدیم:twisted:[/div][/quote]
:lol: عزیزم سخت نگیر ولش کن کاریه که شده مشکل بزرگ من الان اینه که سرور 22 خزانه چرا به زبان انگلیسی هست :lol:[/div][/quote]
خودتون رو خسته نکنید
عدالت عصرپادشاهان گل کرده
اومدن تو سرور 22 یه کلید نقره ازاد کردن با 7 تا سکه 20 تایی
خوب کارشناس حسابی هرچی گشتیم دنبال اردوگاه چیزی ندیدم مگر اینکه گنگیزها یجورایی غیبش کردن
خوب بازم بو بد میاد
شما میگید بطور مساوی ازاد میشه ایا نباید 4 تا کلید ازاد میشد؟
خداوکیلی هرچی فکر میکنم نمیفهمم چجوری کارشناسی کردن که همه جور ایرادی میشه ازش گرفت
میدن دست ما بازیکن ها بهتر از خودشون برنامه ریزی میکردیم
کل سرور رو گشتم و پیدا نشد
فکر کنم الان به نفع اونایی هست که رباط نقشه خون دارن چون پیدا کردن یه کلید نقره خیلی براشون راحت تره تا چند تا کلید
همگی خسته نباشید کلا جمع کنید که این حوری باشه هیچ * هیچی نمیزنه همه چیز پیش گینگیز ها میمونه تا شاید خدا فرجی کنه
lord aliiiii
خودتون رو خسته نکنید
عدالت عصرپادشاهان گل کرده
اومدن تو سرور 22 یه کلید نقره ازاد کردن با 7 تا سکه 20 تایی
خوب کارشناس حسابی هرچی گشتیم دنبال اردوگاه چیزی ندیدم مگر اینکه گنگیزها یجورایی غیبش کردن
خوب بازم بو بد میاد
شما میگید بطور مساوی ازاد میشه ایا نباید 4 تا کلید ازاد میشد؟
خداوکیلی هرچی فکر میکنم نمیفهمم چجوری کارشناسی کردن که همه جور ایرادی میشه ازش گرفت
میدن دست ما بازیکن ها بهتر از خودشون برنامه ریزی میکردیم
کل سرور رو گشتم و پیدا نشد
فکر کنم الان به نفع اونایی هست که رباط نقشه خون دارن چون پیدا کردن یه کلید نقره خیلی براشون راحت تره تا چند تا کلید
همگی خسته نباشید کلا جمع کنید که این حوری باشه هیچ کس هیچی نمیزنه همه چیز پیش گینگیز ها میمونه تا شاید خدا فرجی کنه
ما که یه 250 سکه رو زدیم با دوستان .
کلید نقره رو هم داریم میزنیم
باید حرفه ای باشی داداش
بله همه که مثل شما شاخ نیستن
اصلا خدا شمارو شاخ دار افریده
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]ما که یه 250 سکه رو زدیم با دوستان .
کلید نقره رو هم داریم میزنیم :lol:
باید حرفه ای باشی داداش:lol:[/div][/quote]
اصلا خدا شمارو شاخ دار افریده :|
باید حرفه ای باشی داداش
شاخ چیه برادر من . شاخ مال گاوه
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]ما که یه 250 سکه رو زدیم با دوستان .
اصلا خدا شمارو شاخ دار افریده :|[/div][/quote]
:lol:
شاخ چیه برادر من . شاخ مال گاوه :lol:
باید حرفه ای باشی داداش
شاخ چیه برادر من . شاخ مال گاوه
دادا خودت داری میزنی یا بقیه بچه های اتحاد کلید نقره رو؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]magas[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]ما که یه 250 سکه رو زدیم با دوستان .
اصلا خدا شمارو شاخ دار افریده :|[/div][/quote]
:lol:
شاخ چیه برادر من . شاخ مال گاوه :lol:
[/div][/quote]
دادا خودت داری میزنی یا بقیه بچه های اتحاد کلید نقره رو؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.