بیخیال بچه ها هر چی بزنیم تو سرمون کسی نیست ب دادمون برسه پاشیم بریم غارت کنیم مردم و از کار زندگی انداختن قانونشون کجاش هیجان داره؟
دوست گرامی واقعا اینجوری نیست که شما می فرمایید. هدف ما ایجاد یک روند بهتر در بازی است و اگر برای اجرای بهتر این روند جدید، پیشنهادی دارید، مثل دوستانی که گفتند خزانه هشدار بدهد یا . . . ،
پس اگر ایده ای برای اجرای بهتر این ساختار جدید بفرمایید تا به واحد فنی منتقل بشه.
خوب جناب کارشناس عرض کردم که باید یک پیام هشداری چیزی بدن که متوجه شیم قبلا تاریخ و ساعت داشت اما الان
هیچی پس باید اطلاع رسانی بشه هر روز که گنجینه آزاد شد
معتاد کامپیوتر معناد نیست بخدا! فقط تنهاست
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]mioshi[/b][/div][div]بیخیال بچه ها هر چی بزنیم تو سرمون کسی نیست ب دادمون برسه پاشیم بریم غارت کنیم مردم و از کار زندگی انداختن قانونشون کجاش هیجان داره؟ [/div][/quote]
دوست گرامی واقعا اینجوری نیست که شما می فرمایید. هدف ما ایجاد یک روند بهتر در بازی است و اگر برای اجرای بهتر این روند جدید، پیشنهادی دارید، مثل دوستانی که گفتند خزانه هشدار بدهد یا . . . ،
پس اگر ایده ای برای اجرای بهتر این ساختار جدید بفرمایید تا به واحد فنی منتقل بشه.[/div][/quote]
[b]خوب جناب کارشناس عرض کردم که باید یک پیام هشداری چیزی بدن که متوجه شیم قبلا تاریخ و ساعت داشت اما الان
هیچی پس باید اطلاع رسانی بشه هر روز که گنجینه آزاد شد :|[/b]
والا من انقدر صفحه رو رفریش کردم که مانیتور سوخت
اما یه ..... هم گیرمون نیومد ( از اطلاعات)
یعنی اگر جایزه بزنم ها یه پاپاسی هم دیگه خرج نمیکنم
اره والا.
حداقل یه قابیلت ویژه بزارن خزانه دار که هر وقت گنجینه اومد یه هشدار رو صفحه بهت بده بگه گنجینه اومده.اینجوری ما تا کی باید نگاه کنیم؟من 2 ساعته غارت نکردم بخاطر این خزانه
این پیشنهاد خوبیه، من این مورد را به واحد فنی ارجاع می دهم. البته در نظر داشته باشید که در هر روز حداقل یک تا دو بار ممکن است جوایز آزاد شود و این یعنی در هر لحظه جوایز برای تسخیر وجود خواهد داشت.
بله.
چون باعث میشه یه 50 تا سکه اضافه خرجیده بشه حتما پیشنهاد خوبیه
دوم این نباید باشه شد هم باید با مبلغ خیل کم مثلا 2 سکه در هفته باشه . تا بازم کسائی که سکه دارن سو استفاده نکنن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]والا من انقدر صفحه رو رفریش کردم که مانیتور سوخت
اما یه ..... هم گیرمون نیومد ( از اطلاعات)
یعنی اگر جایزه بزنم ها یه پاپاسی هم دیگه خرج نمیکنم:evil:[/div][/quote]
اره والا.
حداقل یه قابیلت ویژه بزارن خزانه دار که هر وقت گنجینه اومد یه هشدار رو صفحه بهت بده بگه گنجینه اومده.اینجوری ما تا کی باید نگاه کنیم؟من 2 ساعته غارت نکردم بخاطر این خزانه:evil:[/div][/quote]
این پیشنهاد خوبیه، من این مورد را به واحد فنی ارجاع می دهم. البته در نظر داشته باشید که در هر روز حداقل یک تا دو بار ممکن است جوایز آزاد شود و این یعنی در هر لحظه جوایز برای تسخیر وجود خواهد داشت.[/div][/quote]
بله.
چون باعث میشه یه 50 تا سکه اضافه خرجیده بشه حتما پیشنهاد خوبیه
دوم این نباید باشه شد هم باید با مبلغ خیل کم مثلا 2 سکه در هفته باشه . تا بازم کسائی که سکه دارن سو استفاده نکنن
ترتیبش چطوری هست؟
یعنی تو سرور سوپر اکسپرس همون روز 11 کلید طلا میاد؟
یا مثلا از 1 سوم به بعد وارد میشه؟
تعداد کل جوایز تقسیم می شود بر حدود 4 شش ام دوره زمانی سرور و به صورت پخش شده در کل این مدت وارد بازی می شود.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]ترتیبش چطوری هست؟
یا مثلا از 1 سوم به بعد وارد میشه؟[/div][/quote]
تعداد کل جوایز تقسیم می شود بر حدود 4 شش ام دوره زمانی سرور و به صورت پخش شده در کل این مدت وارد بازی می شود.
ترتیبش چطوری هست؟
یا مثلا از 1 سوم به بعد وارد میشه؟
ببخشید متوجه نشدم
یعنی ممکنه هفته 2 کلید طلا بیاد؟ چیزی حدودا 150 کیلو نیروداره نمشه زد که
نمیگم با این قانون نیرو هایه گینگیز رو کمتر کنید
در ضمن به حرفه ای ها تحمت نزنین چه اسکریپتی ما 5 نفر میرفیتم هرکسی 3 تا شهرو میگشت اطرافشو مثلا
این مطلب در 1392/12/24 20:35:25 نوشته شده است و در 1392/12/24 20:37:09 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]ترتیبش چطوری هست؟
یا مثلا از 1 سوم به بعد وارد میشه؟[/div][/quote]
تعداد کل جوایز تقسیم می شود بر حدود 4 شش ام دوره زمانی سرور و به صورت پخش شده در کل این مدت وارد بازی می شود.[/div][/quote]
ببخشید متوجه نشدم
یعنی ممکنه هفته 2 کلید طلا بیاد؟ چیزی حدودا 150 کیلو نیروداره نمشه زد که
نمیگم با این قانون نیرو هایه گینگیز رو کمتر کنید
در ضمن به حرفه ای ها تحمت نزنین چه اسکریپتی ما 5 نفر میرفیتم هرکسی 3 تا شهرو میگشت اطرافشو مثلا
دوستان نماز نخونین،نخوابین،چشاتونو نبندین،حموم نرین،بیرون نرین و غارت نکنین،ساحتمون ارتقا ندین،چشتونو از خزانه بر ندارین و....
اگه هر کدوم از اینکارا رو بکنین ممکنه گنجینه اون لحظه آزاد بشه
آقا آرش خیلی سخت گرفتید شما ! این شرایط برای همه یکسان است. شما روزی دو بار به خزانه سر بزنید که جایزه آمده یا خیر که کار سختی نیست.
البته ما طبق پیشنهاد بازیکنان به واحد فنی پیشنهاد داده ایم که این روند را هم در صورت امکان ساده تر کنند و در زمان آزاد شدن گنجینه ها، به نحوی به کاربران اطلاع داده بشه.
آقای کارشناس روز 24 ساعته. مشخص نیست چه موقعی آزاد میشه.
شما که میگی روزی دو -سه بار. این دو سه بار واسه کاربرا مجهوله یعنی هر ساعت باید به خزانه سر بزنن
واقعا اصلا مشخص نیست. تصمیم * است. * هر چند ساعت یکبار به صورت خودکار بررسی می کند که آیا گنجینه باید آزاد شود یا خیر . اگر در عملیات محاسبات تصادفی اش، آن ساعت انتخاب شود، گنجینه آزاد می شود. پس در هر ساعت شبانه روز ممکن است گنجینه ای آزاد شود.
آقای کارشناس شما به این صورت داده دادی به سـیستم که اینجوری feedback میده.
به قول گفتنی از خودش که چیزی در نمیاره. هر جور شما ازش بخواین همونجوری رفتار میکنه
این مطلب در 1392/12/24 21:24:21 نوشته شده است و در 1392/12/24 21:27:24 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]دوستان نماز نخونین،نخوابین،چشاتونو نبندین،حموم نرین،بیرون نرین و غارت نکنین،ساحتمون ارتقا ندین،چشتونو از خزانه بر ندارین و....
اگه هر کدوم از اینکارا رو بکنین ممکنه گنجینه اون لحظه آزاد بشه:|[/div][/quote]
آقا آرش خیلی سخت گرفتید شما ! این شرایط برای همه یکسان است. شما روزی دو بار به خزانه سر بزنید که جایزه آمده یا خیر که کار سختی نیست.
البته ما طبق پیشنهاد بازیکنان به واحد فنی پیشنهاد داده ایم که این روند را هم در صورت امکان ساده تر کنند و در زمان آزاد شدن گنجینه ها، به نحوی به کاربران اطلاع داده بشه.[/div][/quote]
آقای کارشناس روز 24 ساعته. مشخص نیست چه موقعی آزاد میشه.
شما که میگی روزی دو -سه بار. این دو سه بار واسه کاربرا مجهوله یعنی هر ساعت باید به خزانه سر بزنن[/div][/quote]
واقعا اصلا مشخص نیست. تصمیم سیستم است. سیستم هر چند ساعت یکبار به صورت خودکار بررسی می کند که آیا گنجینه باید آزاد شود یا خیر . اگر در عملیات محاسبات تصادفی اش، آن ساعت انتخاب شود، گنجینه آزاد می شود. پس در هر ساعت شبانه روز ممکن است گنجینه ای آزاد شود.[/div][/quote]
آقای کارشناس شما به این صورت داده دادی به سـیستم که اینجوری feedback میده.
به قول گفتنی از خودش که چیزی در نمیاره. هر جور شما ازش بخواین همونجوری رفتار میکنه;)
خیال ندارید حداقل 10 سکه آزاد کنید والا Mordam از هیجان از هیجان زیادی خسته شدم .. خوب یک چیزی آزاد کنید فقط مدلشو عوض کردید
خسته شـــــــــــــــــــــــــــــدیم
معتاد کامپیوتر معناد نیست بخدا! فقط تنهاست
خیال ندارید حداقل 10 سکه آزاد کنید والا Mordam از هیجان از هیجان زیادی خسته شدم .. خوب یک چیزی آزاد کنید فقط مدلشو عوض کردید
خسته شـــــــــــــــــــــــــــــدیم:twisted:
همچنان در انتظار گنجینه ها
بابا خدایی آزادش کنید دیگه سربازام سرمو خوردن هی میگن دشمن کو و دشمن کو رحم به حال سربازا کنید بدبختا
از ساعت 4 عصر تا حالا آماده باشن
Ƙєηѕнι
همچنان در انتظار گنجینه ها
بابا خدایی آزادش کنید دیگه سربازام سرمو خوردن هی میگن دشمن کو و دشمن کو رحم به حال سربازا کنید بدبختا
از ساعت 4 عصر تا حالا آماده باشن:evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.