مخالفم شدیدا
به به
میبینم که همه اسم اتحادا رو عوض کردن
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/12/23 19:37:02
مخالفم شدیدا
|
|
1392/12/23 19:47:26
به به میبینم که همه اسم اتحادا رو عوض کردن حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم |
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/23 19:50:39
چه باحال .
نصف اونایی که نظر دادن جلوی تعداد نوشته ها و تشکر شده ها و ... یه عدد صفر زده شده . مدیونید اگه فکر کنید اینا مولتین شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران |
|
1392/12/23 19:51:14
عمرا اگه مولتی باشن حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم |
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/23 20:01:49
خیلی دوست دارم اون بازیکنانی که درخواست دادن قانون عوض بشه رو ببینم
یاد ایام بخیر...
|
|
1392/12/23 20:16:23
سلام به رفقا میبینم دارید شدیدا تقلا میکنید |
|
1392/12/23 20:21:26
خب درسته که همه مخالف هستن ... خیلی از چیزا باید توی بازی عوض بشه تا همه چی بر وفق مراد بشه اما خب...
ببینید... یکم منطقی باشین.... شما وقتی میری مدرسه یه سری قوانین هست... نمیشه که چون وقتی همه مخالف اند بیاند و واستون توی کلاس تشک پهن کنند... هر جایی یه سری قوانین داره... شما همه مطمن باشید که اینکارا فقط درجهت ایجاد عدالت در بازیه... و اینو بدوونید اینکارا رو برای این انجام میدن که همه بتونن بازی کنند... وگرنه مگه عقلشون مشکل داره که اینهمه درآمدی که از این بازی نصیبشون میشه رو کم کنند و همه رو زده کنند از بازی.... در کل باید با قوانین سوخت و ساخت... ...MaRYAM...
|
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/23 20:24:16
بابا گندشو دراوردن ما مسخره ی عصر .......... خدا بگم چکارتون کنه
او از اون دفعه ای که نصف شب اومدن گفتن 3 قانون جدید برای غارت که زدن تنگیدن تو اعصاب همه اینم از امروز که اومدن زرتی این قانونو گذاشتن حداقل خدا پدر کارشناسو بیامرزه که اونمدفعه اومد نظر سنجی گذاشت اما ایندفعه بدون هماهنگی زرتی قانونو به اجرا در آوردن بابا به پیر به پیغمر حاظرم قسم بخورم اگر بخواید نظر سنجی بزارید 70 به 30 تمام میشه به نفع مخالفا Ƙєηѕнι
|
|
1392/12/23 20:31:04
مهدی جان سلام میگم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی تا زمانی که کاربرای عصر پادشاهان با هم هماهنگ نباشن وضعیت همینه عزیزانی که از ادوار گذشته عصر پادشاهان سابقه بازی دارن قوانین رو یه بازنگری کنن متوجه خیلی مسائل میشن تقریبا کل قوانین عوض شده فقط محیط گرافیکی بازی تغیری نداشته بازم جای شکرش باقیه |
|
1392/12/23 20:31:43
من مهرداد jent3lman هستم
به نفعه کسایی شده که نرم افزار مپ گاد رو دارن و قبلا یک چهارم جوایز ماله اون ها بود الان سه چهارم هم بیشتر میشه ادم وسوسه میشه نرم افزارش رو بخره هه هه |
منوی کاربری
|
||