lionel10
شمایی که میگی به بازی هیجان میده بهتر نیست مثل بازی ....... برای رتبه 1 تا 3 هجوم 100 سکه جایزه بزارن اون وقت خودم قول میدم مثل ماست امثال شما رو فارم کنم
پس چرا اون موقع که قانونایی مسخره ای مثل تمدید دوره حمایت رو میزاشتن نبودین و مخالفت نمیکردین امثال ما یک ماه خودشونو به ابو اتیش زدن تا این قانون مسخره رو بردارن ولی نشد و یا حذف اکانت چه معنی داره تو یکی فارم میکنی زارت میاد حذف میزنه این به بازی هیجان میده؟
اینان که هیجان بازی رو کم میکنه نه هر ساعت بخواد بری تو خزانه بشینی وردست خزانه دار التماسش کنی که یه جایزه بندازه کنارت جزابیتش کجاشه همینو میخوام بدونم
لیونل جان عزیز دلم من ما در اینکه به دست شما فارم میشیم شکی نداریم عزیزم.
اما خوب. این بازی واقعا داره به سمتی میره که یه عده تا اخر سرور هیچ تحرکی ندارن و نیروهای نجومی میسازن . یکی از روشایی که باعث میشه تقریبا نیروها تو سرور یکسان باشه همینه . ( که دلایلش در نامه های قبلی ذکر شد ) زد و خورد میره بالا .
الان اقای ایکس داره غارت میکنه که حالا به بنده هیچ ربطی نداره غارتش ازز کجاست و تا اخر سرور هیچ جنگی نداره و کسی بهش حمله نمیکنه . بعدم ادعای بازیکنیش میشه ؟
در مورد تمدید دوره حمایت من با اون قانون مشکلی ندارم چون اگه شما واقعا غارتگر باشید که حتما هستید اون یکی از قانونای خوب برا غارتگراست . درسته یه هفته نمیتونی کاری کنی اما بعد از یک هفته فارمای بسیار عالی ملت برات ساختن
در مورد حذف اکانت هم این یه قانونیه تو همه بازیای انلاین وجود داره . شما که خودت * باز هستی تو اون بازی هم با این قانون مشکل داشتی؟
من کاملا با حرفاتون موافقم که میگید پشتیبانی نباید این کارو میکرد . درسته پشتیانی اول باید نظر سنجی بزاره . من در مورد طریقه تایید این قانون کاری ندارم .
در مورد محتوای قانون دارم میگم که این قانون بازی رو بهتر میکنه .( این جوابی دادم به افراد دیگه هم بود که در قبل جوابشون رو نداده بودم )
و شمایی که میگید زورتون رو زدید برا مقابله با اینا. تو که میدونی به جایی نمیرسی چرا خودتو اذیت میکنی؟ این قانون تصویب شد رفت. حالا بیایم اینجا همممون هم جلز و ولز کنیم بازم امکانش نیست .
همون موقع که اردوگاهها رو 100 حمله رسید اگه اون موقع همتون یکصدا میشدید و اکانتاتون رو حذف میکردید الان شاید حرفاتون خریدار داشت. همون موقع که بنده حلقم یه وری شد از بس داد زدم اما هر کسی دو دستی اکانتش رو چسبیده بود
حالا اینم مثل اون . اگه اونو تونستید تغییر بدید اینم میتونید .
اما بازم میگم این قانون به نفعه همتونه. ببینید این حرفو کی بهتون میزنم . خودتون میبینید به زودی
این مطلب در 1392/12/23 18:49:19 نوشته شده است و در 1392/12/23 18:51:12 ویرایش شده است .
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div]شمایی که میگی به بازی هیجان میده بهتر نیست مثل بازی ....... برای رتبه 1 تا 3 هجوم 100 سکه جایزه بزارن اون وقت خودم قول میدم مثل ماست امثال شما رو فارم کنم
پس چرا اون موقع که قانونایی مسخره ای مثل تمدید دوره حمایت رو میزاشتن نبودین و مخالفت نمیکردین امثال ما یک ماه خودشونو به ابو اتیش زدن تا این قانون مسخره رو بردارن ولی نشد و یا حذف اکانت چه معنی داره تو یکی فارم میکنی زارت میاد حذف میزنه این به بازی هیجان میده؟
اینان که هیجان بازی رو کم میکنه نه هر ساعت بخواد بری تو خزانه بشینی وردست خزانه دار التماسش کنی که یه جایزه بندازه کنارت جزابیتش کجاشه همینو میخوام بدونم[/div][/quote]
لیونل جان عزیز دلم من ما در اینکه به دست شما فارم میشیم شکی نداریم عزیزم. ;)
اما خوب. این بازی واقعا داره به سمتی میره که یه عده تا اخر سرور هیچ تحرکی ندارن و نیروهای نجومی میسازن . یکی از روشایی که باعث میشه تقریبا نیروها تو سرور یکسان باشه همینه . ( که دلایلش در نامه های قبلی ذکر شد ) زد و خورد میره بالا .
الان اقای ایکس داره غارت میکنه که حالا به بنده هیچ ربطی نداره غارتش ازز کجاست و تا اخر سرور هیچ جنگی نداره و کسی بهش حمله نمیکنه . بعدم ادعای بازیکنیش میشه ؟ :shock:
در مورد تمدید دوره حمایت من با اون قانون مشکلی ندارم چون اگه شما واقعا غارتگر باشید که حتما هستید اون یکی از قانونای خوب برا غارتگراست . درسته یه هفته نمیتونی کاری کنی اما بعد از یک هفته فارمای بسیار عالی ملت برات ساختن :lol:
در مورد حذف اکانت هم این یه قانونیه تو همه بازیای انلاین وجود داره . شما که خودت تراوین باز هستی تو اون بازی هم با این قانون مشکل داشتی؟
من کاملا با حرفاتون موافقم که میگید پشتیبانی نباید این کارو میکرد . درسته پشتیانی اول باید نظر سنجی بزاره . من در مورد طریقه تایید این قانون کاری ندارم .
در مورد محتوای قانون دارم میگم که این قانون بازی رو بهتر میکنه .( این جوابی دادم به افراد دیگه هم بود که در قبل جوابشون رو نداده بودم )
و شمایی که میگید زورتون رو زدید برا مقابله با اینا. تو که میدونی به جایی نمیرسی چرا خودتو اذیت میکنی؟ این قانون تصویب شد رفت. حالا بیایم اینجا همممون هم جلز و ولز کنیم بازم امکانش نیست .
همون موقع که اردوگاهها رو 100 حمله رسید اگه اون موقع همتون یکصدا میشدید و اکانتاتون رو حذف میکردید الان شاید حرفاتون خریدار داشت. همون موقع که بنده حلقم یه وری شد از بس داد زدم اما هر کسی دو دستی اکانتش رو چسبیده بود:lol:
حالا اینم مثل اون . اگه اونو تونستید تغییر بدید اینم میتونید .
اما بازم میگم این قانون به نفعه همتونه. ببینید این حرفو کی بهتون میزنم . خودتون میبینید به زودی ;)