به نظرم این بحث زیادی طولانی شده .
از گروه پشتیبانی مچکریم که در پی عدالت بین ما بازیکنهای ضعیفتر هستن .
شما که خیلی ضعیفی اصلا
این مطلب در 1392/12/23 22:05:22 نوشته شده است و در 1392/12/23 22:05:33 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]به نظرم این بحث زیادی طولانی شده .
از گروه پشتیبانی مچکریم که در پی عدالت بین ما بازیکنهای ضعیفتر هستن . [/div][/quote]
شما که خیلی ضعیفی اصلا:|:arrow:
پس فردا اردوگاهای کلید طلا و نقره و صندوقچه تو منطقه سوخته میزنن
اونم جوری که از هر طرف شهر بزنی 21 خونه باهاش فاصله داری
خی مشکل شماست که 21 خونه فاصله داری.... تا 20 خونه میتونی گنجینه یزنی
Подумайте + богатства = мощность
پس فردا اردوگاهای کلید طلا و نقره و صندوقچه تو منطقه سوخته میزنن:lol::lol:
اونم جوری که از هر طرف شهر بزنی 21 خونه باهاش فاصله داری:mrgreen:
خی مشکل شماست که 21 خونه فاصله داری.... تا 20 خونه میتونی گنجینه یزنی:mrgreen:
من موندم این قانونا رو از کجا در میارن هر روز
جالبش اینجاست میگن ما نظرسنجی از کاربرا کردیم شما هااا نظر داداین؟
من مخالف شدی هستم
بچه ها جالب اینجاست فردا باگ کلید طلا بزننن خخخخخخخخخخخ چی میشه یه بار دیدی 100تا کلید طلاا اومده تو سروررررر
جالب میشه خدایشششش
من موندم این قانونا رو از کجا در میارن هر روز
جالبش اینجاست میگن ما نظرسنجی از کاربرا کردیم شما هااا نظر داداین؟:geek::geek::geek::geek:
من مخالف شدی هستم
بچه ها جالب اینجاست فردا باگ کلید طلا بزننن خخخخخخخخخخخ چی میشه یه بار دیدی 100تا کلید طلاا اومده تو سروررررر:lol::lol:
جالب میشه خدایشششش
آخه دوستان دارین خودتونو مسخره میکنید این قانونو برای این ااجرا کردن که به دوستان و همکاران خودشون بگن این گنجینه در این ساعت و در این مکان ازاد میشه برو راحت تصرفش کن.
آخه دوستان دارین خودتونو مسخره میکنید این قانونو برای این ااجرا کردن که به دوستان و همکاران خودشون بگن این گنجینه در این ساعت و در این مکان ازاد میشه برو راحت تصرفش کن.
با درود فراوان
فقط تشکر میکنم بابت قانون جدیدشون (آزادسازی روزانه گنجینه)
واقعاً ک! اگه قرار بود چنین قانونی باشه چرا الان دارین اجراش می کنین! وسط سرور! یک دفعه دوستان کنار هم بودن تصمیم میگیرن قانون جدید بذارن، جالبه واقعاً. پس 22 تا سرور قبل چی؟ حالا از این به بعد ی نفر رو بذاریم مسئول خزانه. حمله هم نزنیم، ارتقا هم ندیم دیگه، دهکده جدید هم لطفاً تاسیس نشه...
با درود فراوان
فقط تشکر میکنم بابت قانون جدیدشون (آزادسازی روزانه گنجینه)
واقعاً ک! اگه قرار بود چنین قانونی باشه چرا الان دارین اجراش می کنین! وسط سرور! یک دفعه دوستان کنار هم بودن تصمیم میگیرن قانون جدید بذارن، جالبه واقعاً. پس 22 تا سرور قبل چی؟ حالا از این به بعد ی نفر رو بذاریم مسئول خزانه. حمله هم نزنیم، ارتقا هم ندیم دیگه، دهکده جدید هم لطفاً تاسیس نشه... :!: :!: :!:
سلام...این کار یعنی چی؟ چرا این کارا رو اول بازی نمیگید و وای میستید زمانی که همه آماده هستن و داخل بازی دارن سعی خودشونو میکنن اینطوری زده حال میزنید؟!!! من تاحالا جایی ندیدم که یهو وسط بازی تصمیم بگیرن که قوانین بازی رو تغییر بدن تا هیجانش بیشتر بشه؟ خوب میخوام هیجانش بیشتر نشه! الان من خیلیا رو دیدم که همش به ادمین اتحاد پیام میدن که چرا اردوگاها نیستن!!! آخه شاید ما درس داشته باشیم یا سرکار باشیم!!! چطور میشه تمام ساعت آنلاین باشیم! این قوانینه جدید اصلا درست نیست و با مخالفت خیلیا روبروی!!! اگه شک داری نظر سنجی بزارید!!!
گیـــــلانـشــــاه
سلام...این کار یعنی چی؟ چرا این کارا رو اول بازی نمیگید و وای میستید زمانی که همه آماده هستن و داخل بازی دارن سعی خودشونو میکنن اینطوری زده حال میزنید؟!!! من تاحالا جایی ندیدم که یهو وسط بازی تصمیم بگیرن که قوانین بازی رو تغییر بدن تا هیجانش بیشتر بشه؟ خوب میخوام هیجانش بیشتر نشه! الان من خیلیا رو دیدم که همش به ادمین اتحاد پیام میدن که چرا اردوگاها نیستن!!! آخه شاید ما درس داشته باشیم یا سرکار باشیم!!! چطور میشه تمام ساعت آنلاین باشیم! این قوانینه جدید اصلا درست نیست و با مخالفت خیلیا روبروی!!! اگه شک داری نظر سنجی بزارید!!!
سلام اول میخوام یه چیزی بگم راجع به این نوع رفتارتون با کاربرا که خیلی خیلی بد و دیکتاتوریه
مگه منه کاربر روز اول با این قانون های جدید و من در آوردی شما اینجا ثبت نام کردم؟ تو این سرور شما حق ندارید قوانین بازی تغییر بدید چون ممکنه خیلی ها ناراضی باشن و اصلا ثبت نام نکنن یکیش خود من
اگر میدونستم آزاد سازی گنجینه ها اینقدر شانسی شده دیگه نمیومدم تو این بازی سرمایه گذاری کنم
آخه یعنی چی؟ چرا همه چی رو دارید به نفع خودتون میکنید اینا همش قوانینی هست که باعث ضرر بازیکن ها میشه چون ممکنه دقیقا تو ساعتی که یک بازیکن در حال استراحت هستش گنجینه ای آزاد شه اونوقت مثلا هیجانش بیشتر شده؟
خدایی چی فکر کردید این قانونو گذاشتید ساعت آنلاین بودن ما که ماشالا خیلی بالاست ولی مگه ما مسخره هستیم همش تو خزانه عمرمونو بگذرونیم؟ این دیگه نوبره واقعا خنده داره و من تو سرور 22 همچین قانونی وجود نداشت که ثبت نام کردم شمایی که قانون عوض میکنید باید از یه سروری که شروع نشده اطلاع رسانی کنید و شروع کنید نه وسط یک سرور بیاید بگید کاربرای نامحترمی که به هیچ کدومتون مربوط نیست ما قوانینو عوض کردیم و خوب کاری کردیم یعنی دیگه داره از سر من یکی دود بلند میشه
ما خواستار بازگشت قوانین سابق هستیم و نمیتونیم ناگهان همه فکر خود را نسیت به این سرور تغییر دهیم
دوستان لطفا نظرتون رو درباره قانون جدید توی نظر سنجی بذارید کسانی که موافق هستن با این قانون موافقم و کسانی که مخالف این قانون هستن مخالفم رو بزنن
اقا من اشتباه دکمه رو زدم؟
[quote][div][b]mehdilove[/b][/div][div]سلام اول میخوام یه چیزی بگم راجع به این نوع رفتارتون با کاربرا که خیلی خیلی بد و دیکتاتوریه
مگه منه کاربر روز اول با این قانون های جدید و من در آوردی شما اینجا ثبت نام کردم؟ تو این سرور شما حق ندارید قوانین بازی تغییر بدید چون ممکنه خیلی ها ناراضی باشن و اصلا ثبت نام نکنن یکیش خود من
اگر میدونستم آزاد سازی گنجینه ها اینقدر شانسی شده دیگه نمیومدم تو این بازی سرمایه گذاری کنم
آخه یعنی چی؟ چرا همه چی رو دارید به نفع خودتون میکنید اینا همش قوانینی هست که باعث ضرر بازیکن ها میشه چون ممکنه دقیقا تو ساعتی که یک بازیکن در حال استراحت هستش گنجینه ای آزاد شه اونوقت مثلا هیجانش بیشتر شده؟
خدایی چی فکر کردید این قانونو گذاشتید ساعت آنلاین بودن ما که ماشالا خیلی بالاست ولی مگه ما مسخره هستیم همش تو خزانه عمرمونو بگذرونیم؟ این دیگه نوبره واقعا خنده داره و من تو سرور 22 همچین قانونی وجود نداشت که ثبت نام کردم شمایی که قانون عوض میکنید باید از یه سروری که شروع نشده اطلاع رسانی کنید و شروع کنید نه وسط یک سرور بیاید بگید کاربرای نامحترمی که به هیچ کدومتون مربوط نیست ما قوانینو عوض کردیم و خوب کاری کردیم یعنی دیگه داره از سر من یکی دود بلند میشه
ما خواستار بازگشت قوانین سابق هستیم و نمیتونیم ناگهان همه فکر خود را نسیت به این سرور تغییر دهیم
دوستان لطفا نظرتون رو درباره قانون جدید توی نظر سنجی بذارید کسانی که موافق هستن با این قانون موافقم و کسانی که مخالف این قانون هستن مخالفم رو بزنن[/div][/quote]
اقا من اشتباه دکمه رو زدم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.