داستانات خوبه ولی برا قصه ی شب مفیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/13 09:45:58
داستانات خوبه ولی برا قصه ی شب مفیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک www.4funs.ir |
|
1393/03/17 16:28:00
می شه منم بدم
باختن توی طبیعت من نیست
|
|
1393/03/18 01:35:27
بزار..
دادش بخیییییر .. تاپیک تنها اثر من... نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1393/03/18 08:49:41
بابا دمت گرم حقتو ویکتور هوگو خورده
من که منتظر داستانهای بعدیتم .راستی یکم عشق و عاشقی کنترل شده هم تو داستان هات بذار فکر کنم بهتر بشه. shahab
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/03/18 16:43:01
حالا که اومد بالا منم نوشتم
نیمه اول بازی ایران و ارژانتین رو نوشتم اگه استقبال بشه نیمه دوم هم می نویسم و بازی های بعدی ایران رو با سلام با بازی تیم های ارژانتین و تیم ملی ایران در خدمت شما هستیم اسامی تیم ملی ایران در این بازی با چند تغیری در بازی قبل با نیجریه هست در چارچوب دروازه رحمان احمدی ،سید جلال حسینی ،مهرداد بیت اشور، صادقی ، ال نعمه، حقیقی ،تیموریان ، نکونام ،بختیار رحمانی ،قوچان نژاد و جهانبخش هستند و در تیم ارژانتین هم اگوستین اوریون در درون دروازه، خوزه باسانتا، مارکوس روخو، پابلو زابالتا، فدریکو فرناندز، ماکسی رودریگز، آنخل دی ماریا، خاویر ماسکرانو ،سرخیو اگوئرو، گونسالو هیگواین، لیونل مسی هستند . 2 دقیقه از بازی گذشته، توپ دست بازیکنان ارژانتین هست خوزه باسانتا توپ را پاس میده به رودریگز حالا خودش پا به توپ پاس میده به دی ماریا حالا خودشششش که توپ رو صادقی میگیره ولی دوباره خود دی ماریا جبران میکنه پاس میده به هیگواین فرصت داره و گلللللللللل یه سوپر گل از گونسالو هیگواین نتیجه در دقیقه 14، 1بر0 به نفع ارژانتین میشه و کار برای ما سخت میشه حالا دوباره بازی شروع میشه حقیقی پاس میده به نکونام اونم به تیموریان حالا توپ رو به گوشه راست می برند توپ رو بازیکنان ارژانتین توپ رو می گیرند . حالا فرصت برای ضد حمله ماسکرانو توپو میده به زابالتا که تو راه ارتباط رو قطع می کنه کم کم به پایان نیمه اول نزدیک میشویم رودریگز باید اوت رو پرتاب کنه که داور سوت پایان پایان نیمه اول رو میزنه و نیمه اول با حساب 1بر0 به نفع ارژانتین تمام میشه . عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/03/18 16:43:34
خیلی بد بود نه !؟
عجب
|
منوی کاربری
|
||