سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید
نظرسنجی
کوروش کبیر
آزادی
هشتاد سردار
scorpian king
گلدن لند
ایران متحد
این مطلب در 1392/03/13 17:14:08 نوشته شده است و در 1392/03/13 17:23:08 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید
ایران بهشت زمین سرور 4
پشت سرم حرف بود حدیث شد! میترسم آیه شود! ..... سوره اش کنند به جعل! بعد تکفیرم کنند این جماعت نا اهل... قبل از این...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote]
ایران بهشت زمین سرور 4
ایران بهشت زمین سرور 4
ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند
[quote][div][b]لرد استارک[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote]
ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند
درسته توی تجربی ام ولی ریاضی بلدم فقط یه بار گفتم من ، مگه چند بار گفتم؟ حالا شما اگر واژه ی بهتری میتونید جاش بزارید بگید تا بررسی شود
این مطلب در 1392/03/13 17:46:31 نوشته شده است و در 1392/03/13 17:47:13 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][b] بـــــــــــــهـــــــــــــتــــــــــــــر یــــــــــــــــــــن هــــــــــــا[/b][/div][/quote]
درسته توی تجربی ام ولی ریاضی بلدم فقط یه بار گفتم من ، مگه چند بار گفتم؟ حالا شما اگر واژه ی بهتری میتونید جاش بزارید بگید تا بررسی شود
دوست عزیز نظر سنجیت کاملا اشتباهه
اتحاد های غرب وحشی .بهترین ها . TEN_ALL.پیمان برادری .درفش کاویانی .*VAFADARAN+KURDAN*. و... نیستند ؟
این نظرسنجی ها به هیچ عنوان استاندارد نیستند چون در هر سرور اتحاد هایی هستند که بهترین هستند و مقایسه کاملا اشتباهه ...
.
وخته رفتنه
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote]
دوست عزیز نظر سنجیت کاملا اشتباهه :|:|:|
اتحاد های غرب وحشی .بهترین ها . TEN_ALL.پیمان برادری .درفش کاویانی .*VAFADARAN+KURDAN*. و... نیستند ؟
این نظرسنجی ها به هیچ عنوان استاندارد نیستند چون در هر سرور اتحاد هایی هستند که بهترین هستند و مقایسه کاملا اشتباهه ...
.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.