l o r d l o lفقط غرب وحشی سرور 5
سرور 12 انه؟؟؟؟؟
عجب تابستونی بود و میشه!!!!
تابستون پارسال اولین سرورو کتیبه! این تابستونم هستیم....
یا حق
تابستون پارسال اولین سرورو کتیبه! این تابستونم هستیم....
یا حق
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/03/26 13:55:31
سرور 12 انه؟؟؟؟؟ عجب تابستونی بود و میشه!!!!
تابستون پارسال اولین سرورو کتیبه! این تابستونم هستیم.... یا حق |
|
1392/03/26 14:07:47
سرور 4 اتحاد ایران همیشه سرافراز بود که iran s4 و jangjo2 اونجا بودند.... به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم
حسین شعبانی(jangjo) |
|
1392/03/28 09:18:51
برای آدم خیلی سوزش داره من خودم این اتحادو زدم بعد میگه سرور 4 عالی بود سرور 8 بد نبود سرور 9 خاموش شد اصلا نمیدونم چی بگم خوبه یاشار تو سرور 4 تو اتحاد ما بود وگرنه نمیشد ثابت کرد hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/03/29 12:12:57
اتحاد درفش کاویانی و کوروش کبیر اتحاد های خیلی قدرتمندی هستند مخصوصا درفش کاویانی چون شما این قیمت سکه ها که این قدر ارزونه رو مدیون تموم بجه های درفش کاویانی هستید و باید به دوستانی که تازه به عصر پادشاهان اومدن و نمیدونن چه خبره فقط همین جوری نظر میدن بگم هیچ اتحادی و هیج کسی حاضر نمیشه وقتی این همه پول خرج کرده و این همه در اوج قدرت هست بیاد حذف اکانت کنه به نشانه گران شدن قیمت سکه ها . درحالی که اتحاد اول بودن در سرور4 . البته هنوز چند نفری از اون 80 نفر که سرور 4 حذف اکانت کردن بازی میکنن مثل farshidy درفش 4 , علی جهانی و ......
حالا بحث اینه که کسانی میان برا ما حرف میزنن که فقط 2 تا سرور اخر بازی کردن شما هنوز زوده بخوای قضاوت کنی کدوم اتحاد قوی تره ولی همین جا میگم که اتحاد درفش و کوروش کبیر توی سرور 15 نیستند نه که نباشن منظورم این اعضایی که الان دارن تو سرور 10 بازی میکنن نیستن . چون کلا از سرور های اکسپرس خوشمون نمیاد چون فقط مال پول دار هاست و هرکی بیشتر سکه بخره میتونه اون سرور موفق باشه ولی سرور کلاسیک خیلی بهتره |
|
1392/03/29 13:38:19
من س۱۳ shadow dancerهستم خیلی اتحادش خوبه از نظر کمک و مدیریت این تراوین چه شاخی شدم اوه اوه همه بیاید بازی کنیم
رتبه ۱جدول هستم تو تاپ ۱۰هم تو همه رتبه |
منوی کاربری
|
||