hossein shabanibingo55521مولتی زدن و خریدن افتخار نیست.کاری به کسی ندارم ولی کلا کسی ادعای مرام داره حداقل عمومی نگه مولتی میزنم چون یکم هم خونی نداره.مردونه هم میشه بازی کرد.
وقتی یه نفر از کسی ایراد میگیره بهتره حداقل خودش اون ایرادو نداشته باشه
اون دوستمون هم که به ما میگفتند مولتی باز خودشون اعلام کردند چندتا مولتی دارند و با چند تا هم میان
باید همین جا هم بگم زبل رو وقتی من گرفتم دستم مولتی داشت ولی تا به ما رسید صاحب قبلی اکانت خودش به پشتیبانی لو داده بود اکانتو و ما رو یه هفته بستند بعد از آزاد سازی من اصلادیگه مولتی نزدم و حتی تو غارتگرا هم نیومدم
اما دلیل خریدن مولتی های من چیه؟
منم انسانم دوست ندارم هم وطنم ناراحت شه دوست ندارم هم وطنم سره یه بازی بی ارزش دلش بشکنه دوست ندارم هم وطنم به خاطر حمله نکردن التماس یه کسی رو بکنه
من هیچ وقت همسایه ها مو نزدم نمونش همین فتیده که همسایه من بود راحت میتونسم با منجنیق از روش رد شم ولی اکانتشو خریدم که مبادا من بزنمش و اون ناراحت شه
اما به همین جا ختم نمیشه من مولتی هایی که میخریدمو تنها خودم نمیزدم به دوستانم هم میدادم بزنن که شاید از فارم کردن و دلشکوندن دست بردارند
اما همیشه همه خوب نیستند بعضی ها رو باید زد بعضی ها رو باید یه جوری بزنی نیرو هات از اون ور شهرش بزنه بیرون
اما همه مثل هم نیستند
انشاله همه دوستان مولتی باز و ارازله بازی دست از این کارا بردارن و مثل ما تو به کنن. جای مولتی زدن بشینین منابعتونو بین همسایه هاتون پخش کنید هم ثواب داره هم دلشون شاد میشه. من الان 4 ماهو 3 روزه 5 ساعته که پاکم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره