رهام قنبری
لرد استارک
رهام قنبری
سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید
ایران بهشت زمین سرور 4
ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند
من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم
و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد
اصلا سرور 4 وجود نداشت
اعضای ایران بهشت زمین سرور 9
همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند
و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن
این مطلب در 1392/03/13 18:08:10 نوشته شده است و در 1392/03/13 18:09:21 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]لرد استارک[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote]
ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote]
من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم
و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد
اصلا سرور 4 وجود نداشت
اعضای ایران بهشت زمین سرور 9
همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند
و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن