لرد استارک
hossein shabani
لرد استارک
hossein shabani
رهام قنبری
لرد استارک
رهام قنبری
سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید
ایران بهشت زمین سرور 4
ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند
من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم
و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد
اصلا سرور 4 وجود نداشت
اعضای ایران بهشت زمین سرور 9
همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند
و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن
شما همونی نبودی که تو سرور 10 اکانتت به جرم تقل ب بستن؟
آره همونم با 32 تا اکانت مولتی منو بستند مشکلی داری؟؟؟؟؟
اره مشکل دارم
مولتی باز
همین شما ها هستین که حق من و امثال من که سالم بازی می کنیم ضایع می کنید
همینجا از خدا می خوام که ریشه تو و امثال شما که باعث بی عدالتی در دنیا هستید از زمین پاک کنه
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر م ت ق ل ب
مرگ بر م ت ق ل ب
مرگ بر م ت ق ل ب
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
عمو کلاس چندمی؟؟؟؟
2 تا سرور بازی کردی جفتشم فارم شدی اومدی اینجا داری چی میگی سالم بازی میکنید شما؟
همینایی که ادعای بازی سالم کردن رو دارند خودشون بالای 6 تا اکانت مرکزی دارند که باهاش میان انجمن و به لطف آقای ایزدی بسته میشن و فرداش با یه اسم دیگه میان و تو امضا مینویسند من همون فلانی ام
دوست داری سالم بازی کنی برو بشین بازی کامپیوتری کن بازی آنلاینه باید استراتژیکی بازی کنی این حرفایی که تو میزنی من سرور 4 انجام میدادم
اما اگه جلو مولتی باز مولتی نیاری فکر میکنن بلد نیستی
امروز با یکی از شاگرد های ت---- حرف میزدم برگشته میگه اکانت فلانی رو * کردیم زدیم به ارسلان ارسلان رفت نفر یک دفاع
شماکه سالم بازی میکنی من تو جوابش چی باید میگفتم
همینجا میخوام از کارشناس بازی که بررسی کنند چون برگشته میگه باگی زدیم که سرعت منجنیق هم اندازه سرعت نیزه دار میشه
کدومتون میدونیستید میشد بازگشت سریع داد اونم بدون سکه ؟؟؟
پس داداشم مولتی بازی خلاف کوچیکست بگرد دنبال بزرگا بگرد دنبال مافیا ها
طرف میاد 4 هفته نفر یک غارت میشه بدون مدال مهاجمین به نظرت چی میزنه؟
طرف میگه داداش بیا اکانت منو بزن؟
من نیرو هامو خالی میکنم شما بزن؟
نه داداش یکم به اینا فکر کن
این بازی داره بد جوری سقوط میکنه من خودم به شخصه دوست ندارم همچین اتفاق هایی بیوفته چون واقعا دوست دارم این بازی رو
خیلی هم پول براش خرج کردم میتونید استعلام بگیرید که اکانت emperatoriye iran تو سرور 9 چقدر خرج کرده
امید وارم به حرفام فکر کنید باید جلو اینا گرفته شه بعد برسیم مولتی
اگه ارزش داشت تشکر بزن
به امید دیدار
این مطلب در 1392/03/23 00:17:25 نوشته شده است و در 1392/03/23 00:35:24 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]لرد استارک[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]لرد استارک[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]لرد استارک[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]سرور 15 دقیقا" تابستون را پوشش میده و میشه گفت اوج رواج بازی های آنلاینه ، تابستون اکثرا" وقت آزاد بیشتری دارند و بیشتر آنلاین میشن ، پارسال تابستون هم عصر پادشاهان بود ولی اینقدر شناخته شده نبود الان کلی قدیمی و با تجربه داره که منتظر تابستون هستند ، مطمئنم دوباره اتحادهای قدیمی تشکیل میشن و سخت ترین سرور میشه ، من تا حالا 8 تا سرور بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote]
ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote]
من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم
و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد
اصلا سرور 4 وجود نداشت
اعضای ایران بهشت زمین سرور 9
همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند
و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن[/div][/quote]
شما همونی نبودی که تو سرور 10 اکانتت به جرم تقل ب بستن؟
[/div][/quote]
آره همونم با 32 تا اکانت مولتی منو بستند مشکلی داری؟؟؟؟؟[/div][/quote]
اره مشکل دارم
مولتی باز
همین شما ها هستین که حق من و امثال من که سالم بازی می کنیم ضایع می کنید
همینجا از خدا می خوام که ریشه تو و امثال شما که باعث بی عدالتی در دنیا هستید از زمین پاک کنه
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر م ت ق ل ب
مرگ بر م ت ق ل ب
مرگ بر م ت ق ل ب
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز
مرگ بر مولتی باز[/div][/quote]
عمو کلاس چندمی؟؟؟؟
2 تا سرور بازی کردی جفتشم فارم شدی اومدی اینجا داری چی میگی سالم بازی میکنید شما؟
همینایی که ادعای بازی سالم کردن رو دارند خودشون بالای 6 تا اکانت مرکزی دارند که باهاش میان انجمن و به لطف آقای ایزدی بسته میشن و فرداش با یه اسم دیگه میان و تو امضا مینویسند من همون فلانی ام
دوست داری سالم بازی کنی برو بشین بازی کامپیوتری کن بازی آنلاینه باید استراتژیکی بازی کنی این حرفایی که تو میزنی من سرور 4 انجام میدادم
اما اگه جلو مولتی باز مولتی نیاری فکر میکنن بلد نیستی
امروز با یکی از شاگرد های ت---- حرف میزدم برگشته میگه اکانت فلانی رو هک کردیم زدیم به ارسلان ارسلان رفت نفر یک دفاع
شماکه سالم بازی میکنی من تو جوابش چی باید میگفتم
همینجا میخوام از کارشناس بازی که بررسی کنند چون برگشته میگه باگی زدیم که سرعت منجنیق هم اندازه سرعت نیزه دار میشه
کدومتون میدونیستید میشد بازگشت سریع داد اونم بدون سکه ؟؟؟
پس داداشم مولتی بازی خلاف کوچیکست بگرد دنبال بزرگا بگرد دنبال مافیا ها
طرف میاد 4 هفته نفر یک غارت میشه بدون مدال مهاجمین به نظرت چی میزنه؟
طرف میگه داداش بیا اکانت منو بزن؟
من نیرو هامو خالی میکنم شما بزن؟
نه داداش یکم به اینا فکر کن
این بازی داره بد جوری سقوط میکنه من خودم به شخصه دوست ندارم همچین اتفاق هایی بیوفته چون واقعا دوست دارم این بازی رو
خیلی هم پول براش خرج کردم میتونید استعلام بگیرید که اکانت emperatoriye iran تو سرور 9 چقدر خرج کرده
امید وارم به حرفام فکر کنید باید جلو اینا گرفته شه بعد برسیم مولتی
اگه ارزش داشت تشکر بزن
به امید دیدار