ازم یه مدت گزشت یه قانون بد دیگه تائید و اجرا شد اون چی بود؟
بله درست حدس زدید زیر 100 تومن نمیشه فروخت
من جواب ایشون رو که میگه اینجوری
شما میدونی روال برگشت دادن یا انتقال یه مبلغ از حسابی که توی بازی وجود داره به یک حساب دیگه چه پروسه بانکی ای رو باید طی کنه ؟
میدونی طی چند مرحله باید تایید بشه انتقال این مبلغ ؟
میدونی چقد زمان میبره این انتقال و وقت گیره ؟
میدونی روزی چند تا از این تراکنشها وجود داره توی بازی ؟
میدونی هر کدوم از این تراکنشها بار مالی که ایجاد میکنه چقدره ؟
میدونی ...
بخش خرید و فروش داخل بازی با نظارت تیم عصرپادشاهان به این دلیل گذاشته شد که کلاه سر کسی نره و کسی نتونه * کنه. بماند که همین الان هم کلی خرید و فروش انجام میشه - حتی با قیمتهای بالای 100 هزار تومن - که بین خود بازیکن ها هست و این کار رو بین خودشون انجام میدن و نه با وساطت ما ... -
فکر نمیکنید این وقت و زمانیکه گذاشته میشه برای یک سری کارهای این مدلی رو صرف همون پاسخگویی به تیکتهای بازیکنان بشه خیلی بهتره ؟!
خب در اول شما با گزاشتن این قانون
1-کاری کردی که بازی برگرده به دوره قدیمی و نا امنی زیاد بشه
2- هزینه داره؟ خب بگو که مثلا من که 100 تومن میخوام بک بدم مثلا 500 تومنش میشه مالیاتش این از این
3-تیکت چه ربطی دقیقا چه ربطی داره به این بحث مگه پشتیابن هایه شما سیتسم مرکزی هستن که بشینن پول بک به یه * هوشمند
نمیتونید راه اندازی کنید؟
4- خب همه اینا به کنار میتونستید بر عکسش رو انجام بدبد مثلا بنزید زیر200 تومن نمیشه بک داد این که راحت تر بود ..
دوستان فقط در صورت موافق بودن لایک بزنید
کسی پست نده تا جواب مدیر و مناظر من با ایشون بمونه بالا خودم کاری میکنم پست اپ بشه
پس پست نزنید فقط تشکر
امید وارو پیگیری بشه و این قانون لغو بشه
ممد&ارش
GROBS&BINGO
بله درست حدس زدید زیر 100 تومن نمیشه فروخت
من جواب ایشون رو که میگه اینجوری
شما میدونی روال برگشت دادن یا انتقال یه مبلغ از حسابی که توی بازی وجود داره به یک حساب دیگه چه پروسه بانکی ای رو باید طی کنه ؟
میدونی طی چند مرحله باید تایید بشه انتقال این مبلغ ؟
میدونی چقد زمان میبره این انتقال و وقت گیره ؟
میدونی روزی چند تا از این تراکنشها وجود داره توی بازی ؟
میدونی هر کدوم از این تراکنشها بار مالی که ایجاد میکنه چقدره ؟
میدونی ...
بخش خرید و فروش داخل بازی با نظارت تیم عصرپادشاهان به این دلیل گذاشته شد که کلاه سر کسی نره و کسی نتونه * کنه. بماند که همین الان هم کلی خرید و فروش انجام میشه - حتی با قیمتهای بالای 100 هزار تومن - که بین خود بازیکن ها هست و این کار رو بین خودشون انجام میدن و نه با وساطت ما ... -
فکر نمیکنید این وقت و زمانیکه گذاشته میشه برای یک سری کارهای این مدلی رو صرف همون پاسخگویی به تیکتهای بازیکنان بشه خیلی بهتره ؟!
خب در اول شما با گزاشتن این قانون
1-کاری کردی که بازی برگرده به دوره قدیمی و نا امنی زیاد بشه
2- هزینه داره؟ خب بگو که مثلا من که 100 تومن میخوام بک بدم مثلا 500 تومنش میشه مالیاتش این از این
3-تیکت چه ربطی دقیقا چه ربطی داره به این بحث مگه پشتیابن هایه شما سیتسم مرکزی هستن که بشینن پول بک به یه * هوشمند
نمیتونید راه اندازی کنید؟
4- خب همه اینا به کنار میتونستید بر عکسش رو انجام بدبد مثلا بنزید زیر200 تومن نمیشه بک داد این که راحت تر بود ..
دوستان فقط در صورت موافق بودن لایک بزنید
کسی پست نده تا جواب مدیر و مناظر من با ایشون بمونه بالا خودم کاری میکنم پست اپ بشه
پس پست نزنید فقط تشکر
امید وارو پیگیری بشه و این قانون لغو بشه
ممد&ارش
GROBS&BINGO
نظرسنجی
- حذف بشه این قانون
- عالی هست این قانون
- اصلاح بشه( با قیمت کمتر)
این مطلب در 1392/12/07 21:08:07 نوشته شده است و در 1392/12/08 11:32:51 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل