تا اخر بخونید زیاد نیست
به نظر من که اگه واقعا برای جلو گیری از مولتی بازی بود دروغ محضه چون به این کار من جواب مسخره ای دادن
یه نفر مولتی بود من به پشتیبانی گفتم ببینین جوابش را خداییش حرفشون مسخره نیست این کل پیام های رد و بدل شده هست
سلام این بازی دیگه داره مسخره میشه با این مولتی بازی ها الان یکی هم توی پیامش به من و هم در پروفایلش نوشته اگه کسی بهم حمله کنه با اکانت اصلیم میام حالا من موندم با این بازی پر مولتی
میخوام بدونم که ایا این شخص مولتی هست یا نه
یعنی این که راست میگه مولتی داره یا اینکه فقت ترس میده تا کسی باهاش کاری نداشته باشه
moslem_alvandi
اینم پیامش
عنوان : Re(2):به
ارسال شده توسط moslem_alvandi در 1392/11/29 15:35:49
کد پیام: 3308183
برو توضیحات اکانتم رو بخون
و اگه میخوای بازی رو ادامه بدی بیخیال این اکانت شو
چون من تا حالا هیچ حمله ای نداشتم با اولین حمله ای که به من بشه من تورو مقصر میدونم و با اکانت اصلیم که توی همین اتحاد اشباح سیاه ایرانه مجبور میشم هم خودت و هم اتحادتو با خاک یکسان کنم و با اتحادتون اعلام جنگ میزنم
بعد پشتیبانی اینو به من گفت
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم.
ضمن تشکر از گزارش شما و یاریرساندن به ما برای فراهم کردن محیطی سالم در بازی٬با بازیکن خاطی برخورد شد.
با احترام
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
ولی دیدم اکانتش بازه پس بهشون دوباره پیام دادم به این شکل
منو گیر اوردین این یارو داره بازی میکنه که
اونوقت دوباره اینو گفتن
سلام
دوست گرامی با توجه به کد پیامی که شما داده اید ، با این بازیکن برخورد لازم توسط تیم نظارت شده است.
از اینکه ما را در روند سالم سازی بازی ، یاری می رسانید، کمال تشکر را داریم.
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.
شاد و خرم باشید
ولی چون دیدم واقعا کاری با اون یارو نداشتن منم مجبور شدم بیخیالش شم
این مطلب در 1392/12/08 19:25:24 نوشته شده است و در 1392/12/08 19:27:23 ویرایش شده است .
من مشکل افرینم باز بازگشته ام اما نه برای افریدن مشکل
تا اخر بخونید زیاد نیست
به نظر من که اگه واقعا برای جلو گیری از مولتی بازی بود دروغ محضه چون به این کار من جواب مسخره ای دادن
یه نفر مولتی بود من به پشتیبانی گفتم ببینین جوابش را خداییش حرفشون مسخره نیست این کل پیام های رد و بدل شده هست
سلام این بازی دیگه داره مسخره میشه با این مولتی بازی ها الان یکی هم توی پیامش به من و هم در پروفایلش نوشته اگه کسی بهم حمله کنه با اکانت اصلیم میام حالا من موندم با این بازی پر مولتی
میخوام بدونم که ایا این شخص مولتی هست یا نه
یعنی این که راست میگه مولتی داره یا اینکه فقت ترس میده تا کسی باهاش کاری نداشته باشه
moslem_alvandi
اینم پیامش
عنوان : Re(2):به
ارسال شده توسط moslem_alvandi در 1392/11/29 15:35:49
کد پیام: 3308183
برو توضیحات اکانتم رو بخون
و اگه میخوای بازی رو ادامه بدی بیخیال این اکانت شو
چون من تا حالا هیچ حمله ای نداشتم با اولین حمله ای که به من بشه من تورو مقصر میدونم و با اکانت اصلیم که توی همین اتحاد اشباح سیاه ایرانه مجبور میشم هم خودت و هم اتحادتو با خاک یکسان کنم و با اتحادتون اعلام جنگ میزنم
بعد پشتیبانی اینو به من گفت
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم.
ضمن تشکر از گزارش شما و یاریرساندن به ما برای فراهم کردن محیطی سالم در بازی٬با بازیکن خاطی برخورد شد.
با احترام
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
ولی دیدم اکانتش بازه پس بهشون دوباره پیام دادم به این شکل
منو گیر اوردین این یارو داره بازی میکنه که
اونوقت دوباره اینو گفتن
سلام
دوست گرامی با توجه به کد پیامی که شما داده اید ، با این بازیکن برخورد لازم توسط تیم نظارت شده است.
از اینکه ما را در روند سالم سازی بازی ، یاری می رسانید، کمال تشکر را داریم.
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.
شاد و خرم باشید
ولی چون دیدم واقعا کاری با اون یارو نداشتن منم مجبور شدم بیخیالش شم