کوروش00
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/12/09 12:35:28
|
|
1392/12/09 12:52:17
ای بابا مگه اکانت خریدن جرمه؟
خریدم وی استفاده نکردم که اگه استفاده میکردم که رنک 1 هجوم رو نمیگرفتیم hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/12/09 15:06:27
البته واقعا قانون خوبی هست ولی 100 تومن?
این مطلب در 1392/12/09 15:06:27 نوشته شده است و در 1392/12/09 15:06:48 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
اکانت های فعال کنونی |
1393/05/31 14:58:19
سلام به همه عزیزان و مذیر انجمن . هر چند دانش من در حدی نیست که این آمار 99.999999 % زو که فرمودید بفهمم از کدوم مرجع معتبری نقل قول شده و یا اینکه در حد شوخی بوده ! مطمئن هستم اگر کسر مبالغ در اندازه معقول باشد اعتراضی تخواهد بود . و لازم به ذکر است 20 در صد رقم معقولی نیست و هیچ بانکی را نمیشناسم که بابت نقل و انتقال مالی برای 100 هزار تومان ، 20 هزار تومان تکس دریافت کند . شابد کاری که من در کارگاه خودم میکنم راهنمایی برای شما باشد . گردش مالی ( پرداختی ها ) من در ماه بیش از میلیارد تومان میباشد . حسابدار من هر صبح ساعت 10 لیستی از پرداختیها را روی فلش به بانک میدهد و بانک همان روز تمام انتقالات را انجام میدهد ( با رسید و سند های بانکی معتبر ) . فقط کافیست حساب خاص خودتان را به بانک معرفی تمایید . یک برنامه نویسی جزئی میخواهد که درخواست کننده های پول در این بازی را برای شما یصورت لیست درآورد ، و کمتر از 24 ساعت مبالغ انتقال یابد . در مورد هرینه های کارمندی شما نیز باید عرض کنم خدمات رسانی به باریکنان ( و ایمن ساری بازی ) جزئی از وظایف میباشد و بانی محیوبیت بیشتر ، کارمزد بانکی را هم خود بانک از مبلغ ارسالی برای فروشنده کسر خواهد کرد . تصور نمیکنم مشکل خاصی باشد مگر اینکه تیم بازی گردان منظورات خاصی از این حرکت داشته باشند . موفق باشید . علیرضا . شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران |
|
1393/05/31 18:47:41
به نظر من مثل اول کنن شاید یکی مثل ما فقط از این راه سکه در میاره و پولدار نیست چیکار کنه؟ الان کاری کردن که به نفع خودشون باشه دارن بازی رو به گند میکشن اخه این سرور جدید کی میخاد راه بیفته؟؟؟؟؟/
|
|
1393/05/31 21:30:51
منم با نظرتون 100000000000% موافقم که این 100 تومن رو به 50 تومن کاهش بدن منی که بخوام اکانتمو 50 بفروشم که نمیتونم عودت بزنم و مجبورم سکه بزنم و سرور بعد بازی کنم اینطوری بازی کنان تشویق میشن برای بازی کردن در سرور های بعدی چون کی یکه سرور 28 هست مثل من که اکانتی داره 100 نمیارزه و زیر 100 هم که نمیشه فروخت با این قانون ....اکانتو ول میکنم و میم و دیگه به دنبال عصر پادشاهان نمیام چون دیگه خسته میشه ادم ولی اگه میتونستنم 50 بفروشم و اون 50 تومن توی اکانت مرکزیه من باقی میموند منو تشویق میکرد که یه روزی دوباره بیام یه سروری بازی کنم چون پول اماده ای دارم و مطمئنم خب برای اون مولتی زن ها که اون همه قانون گذاشتید ولی باز اینا کارخودشونو میکنن الان میخواهید با این قانون جلوشونو بگیرید ؟ فکر نمیکنید که گناه بازی کنان ضعیف دیگه چیه ؟ اگه یه مولتی زن بخواد اکانتی بخره کار خودشو میکنه و مثلا 20 ت رو میریزه حساب بازیکن و اون هم کلا اکانت مرکزیشو میده بهش خب الان جلوگیری از مولتی زنا که میگید کجای اینه ؟ اگه اینو به 50 کاهش بدید خیلی خیلی بازی تشویقکننده خواهد بود اقای مدیر انجم شما هم که میبینید 98% بازیکنان نظر مثبت میدن که به 50 کاهش بیابه لطفا رسیدگی کنید با تشکر این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
|
1393/06/01 10:25:24
جناب arte وسایر دوستان عزیز، شما با یکسری از مشتری های شناخته شده سرو کار دارید که مبالغ واریزی به حساب شما توسط انها کاملا از طرف شما تایید شده است. اما در دنیای مجازی تراکنش های مالی که صورت می گیرد اصلا مشخص نیست که مالک کارت دقیقا چه کسی است و بررسی این امر زمان بر است. یعنی ما در طی هر ماه یک یا دو نامه از پلیس فتا ( از استانهای مختلف ) داریم که برای مشخص شدن وضعیت کارت بانکی و پول واریز شده به حساب استعلام می خواهند.
پس اگر ما فروش را به صورت ازاد قرار دهیم به طور قطع به یقین تعداد تراکنش های انجام شده با کارتهای مختلف بیشتر می شود. اما وقتی تعیین سقف صورت می گیرد این امر به شدت کاهش می یابد .این مطلب براساس تجربه در طی این مدت است که خدمت شما اعلام می شود. نکته بعد این است که بررسی تراکنش ها در بانک ها بسیار زمان بر است. (به احتمال قوی شما درگیر این مورد باشید) تراکنش ها بانکی که امروز از طریق کارتهای مختلف انجام شده است در روز بعد به صورت تک به تک و درج یک ساعت مشخص و یکسان برای همه نشان داده می شود حال اگر مبلغ واریزی به عنوان مثال 100 ریال باشد شما تراکنش های مختلف با کارتهای مختلف با ساعت یکسان و مبلغ واریزی یکسان خواهید داشت. حال بررسی عودت وجه کاربری که اکانت را شارژکرده است و یک شماره بانکی در اکانت مرکزی ثبت کرده که اصلا با ان واریزی نداشته است به نظر شما چقدر زمان می برد؟ سختی کار زمانی است که طیق قوانین بانکی شاپرک عودت وجه تنها به کارتی که از طریق ان شارژ صورت گرفته است بایستی انجام شود. « حال تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل » اینکه شما می فرمایید واریزی ها را به بانک می دهید، برگشت و عودت وجه ندارید و اگر هم باشد به ندرت از انگشتان دست تجاوز می کند ولی واحد مالی ما در هر روز تعداد زیادی درخواست عودت وجه، واریز جایزه و ... دارد. حال با آزاد بودن مبلغ خرید و یا فروش اکانت شما متوجه خواهید شد که چقدر بار کاری برای افراد متعدد در بخش های مختلف کاری شرکت ایجاد می کند. از کنار به کار نگاه کردن همیشه کار را آسان نشان می دهد ولی وقتی در گود قرار می گیرید متوجه عرایض بنده خواهید شد. بهتر است با اعلام این مسایل از طرف ما، اگر پیشنهادی در بهتر شدن امر که هم برای کاربر مفید بوده و هم برای تیم مالی مثمر ثمر باشد اعلام کنید. تا به کمک تیم فنی راهکار ارایه شده، عملیاتی شود. موفق و موید باشید
|
|
|
1393/06/01 13:38:01
ما نمی گیم سقفو انتخاب نکن سقفو بزارید مثلا 50تومان چرا اخه
همه همدیگه رو تهدید می کنن |
|
1393/06/02 03:27:18
آقایان مدیران انجمن و کارشناسان بازی حدود 6 صفحه پیام داده شده و معلومه که هرکی چی میخواد
الان این سقف رو به 50 برسونیدش 99.999999% رضایت میدن به خاطر این کار سرور 17 بود که میخواستم اکانتمو بفروشم طرف گفت 70 میدم برای من 70 خیلی زیاده و کلی ذوق کردم بابت این مبلغ تا حالا هم حتی تو یه سرور هم نشده که من یه دونه مولتی داشته باشم چون تو این دنیای مجازی من حتی 0.00000000000001% هم به کسی اعتماد نمیکنم نتونستم اکانتمو بفروشم واقعا از این قضیه بسیار ناراحت شدم که 70 تومن از دست رفت همه ی اینا به کنار الان من تو یه اکانت دیگه 178 تا سکه دارم که داره خاک میخوره هیچ راهی هم نیستش که اونا رو به اکانت مرکزی اصلیم ارتقا بدم شاید الان بگین که تو گفتی که مولتی نداری مولتی رو من تو این میدونم که تو یه سرور چند تا اکانت داشته باشی که من تا حالا نداشتم همچین سروری الن من 70 تومنم از دست رفتاون سرور هم 6 ماهه بود و 5 ماه روش بازی کردم ولی دیگه بقیشو همینطور اکانتمو ول کردم و اون 5 ماه زحمتی که کشیدم از دست رفت اون 178 تا سکه که تو اون یکی مرکزی دارم رو الان چطور به مرکزی اصلیم انتقال بدم ؟؟؟ لاقل اون انتقال مفت رو میزاشتین میموند تا با اون روش 178 تا سکمو به اکانت اصلیم انتقال میدادم خلاصه میکنم : 1- کمترین قیمت رو به 50 تومن بزارین 2- اون انتقال رایگان و مفت رو بازم برگردونین (هیچگونه پولی در وسط نیست که کلی حرف دربارش بزنین که کار سختیه باید به بانک ها بریم و از این جور حرفا ) واقعا ممنون میشم که حال ما رو هم درک کنین یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک www.4funs.ir |
|
1393/06/02 07:15:03
ba 1 kamelan movafegham
اسممون نابه
جنسمون نابه ...........نابه حسمون نابه تو تموم شب تا حرف از صداقت شد صدا قطع شد علی کردی هستم با این |