sepehr41
بس کنید دیگه / هی مدیران محترم اینقدر منطقی میان توضیع میدن / شماها دوباره میرید سر حرف اول خودتون / علتشم به خاطر کم بودن سن و سالتونه / بزرگتر که شدید متوجه میشید یا همین مطالب رو به اطلاع پدر مادرتون برسونید میبینید که اونا بلافاصله قانع میشن / دیگه اینقدر کشش ندید /کافیه .
نمیدونم توذهن تو چی میگذره ولی پدر و مادر ما اون اکانت هایی که به دلیل این قانون چرت نتونستیم بفروشیم و موندن و پوکیدن رو ببینن نمیدونم دیگه نظرشون چی میشه ؟؟؟؟؟ به نطر تو کدوم میشه؟ من توی 6 سرور نتونستم برسم واکانتام همینطوری موندن و پوکیدن برای هرکدوم هم بالای 50 خرج کرده بودم حالا نظرت عوض شد؟؟؟؟
ما نمیگیم بردارن فقط به 50 ت کاهش بدن اونا میگن نمیشه برداریم خب ماهم میگیم کاهش بدید
اصلا یکی از مدیرا یا اعضای پشتیبانی بیاد بازی کنه و به اکانتش 70 خرج کنه و نتونه 100 بفروشه و اکانتش بمونه و بپوکه خیلی میخواستم بببینم که اون وقت چه نظری داره ؟
این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
[quote][div][b]sepehr41[/b][/div][div]بس کنید دیگه / هی مدیران محترم اینقدر منطقی میان توضیع میدن / شماها دوباره میرید سر حرف اول خودتون / علتشم به خاطر کم بودن سن و سالتونه / بزرگتر که شدید متوجه میشید یا همین مطالب رو به اطلاع پدر مادرتون برسونید میبینید که اونا بلافاصله قانع میشن / دیگه اینقدر کشش ندید /کافیه .[/div][/quote]
نمیدونم توذهن تو چی میگذره ولی پدر و مادر ما اون اکانت هایی که به دلیل این قانون چرت نتونستیم بفروشیم و موندن و پوکیدن رو ببینن نمیدونم دیگه نظرشون چی میشه ؟؟؟؟؟ به نطر تو کدوم میشه؟ من توی 6 سرور نتونستم برسم واکانتام همینطوری موندن و پوکیدن برای هرکدوم هم بالای 50 خرج کرده بودم حالا نظرت عوض شد؟؟؟؟
ما نمیگیم بردارن فقط به 50 ت کاهش بدن اونا میگن نمیشه برداریم خب ماهم میگیم کاهش بدید
اصلا یکی از مدیرا یا اعضای پشتیبانی بیاد بازی کنه و به اکانتش 70 خرج کنه و نتونه 100 بفروشه و اکانتش بمونه و بپوکه خیلی میخواستم بببینم که اون وقت چه نظری داره ؟ :icon_6: