تازه وقتی من اکانتم را میفروشم که نمیتونم پولمو بگیرم پس مجبورم خرجش کنم غیراز این که نیست
من مشکل افرینم باز بازگشته ام اما نه برای افریدن مشکل
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/12/09 10:21:00
تازه وقتی من اکانتم را میفروشم که نمیتونم پولمو بگیرم پس مجبورم خرجش کنم غیراز این که نیست
من مشکل افرینم باز بازگشته ام اما نه برای افریدن مشکل
|
|
1392/12/09 10:21:25
قانون خوبیه فقط اصلاح لازم داره. نظر من از قیمت 30 هستش . مثال بزنم براتون تو 17 یا 18 یا ...بود اول بازی اومدم جمعیتم 10 بود طرف برای مولتی بازی اکانتو ازم 10 تومن خرید !!! بعدش گزارششو دادم از اون طرف مسدودش کردن هم من پولو گرفتم هم خودشو مولتیش بن شدن. ولی وقتی این قانون باشه دیگه کسی نمیتونه به همین راحتی مولتی بازی کنه. 100 تومن زیادی زیاده! رضا نقل قول نکن
|
1392/12/09 10:33:22
بخش خرید و فروش در بازی به این دلیل اضافه شده بود که اگر یک بازیکن مدتی را در بازی وقت گذاشته و حالا به خاطر یک مشکل شخصی و یا خانوادگی امکان ادامه بازی ندارد، به خاطر وقت و هزینه ای که صرف بازی کرده است، بتواند درآمدی داشته باشد.
اما متاسفانه این قابلیت تبدیل شد به یک بنگاه خرید و فروش اکانت برای مولتی اکانت ها و افرادی که اصلا قصد بازی نداشتند و در هر سرور چندین اکانت را رشد می دادند که در میانه بازی به سایرین بفروشند و این اواخر کار به اینجا رسیده بود که طرف بعد از هفته اول بازی پیام می زد که اکانت دارم از ۵ هزار تومان تا ۱۰۰ هزار تومان !!! ما مجبور هستیم برای حذف این بنگاه ها و دلال ها که اصلا هدفشون بازی کردن نیست، قوانین سختی را برای خرید و فروش اعمال کنیم تا فقط افرادی که واقعا می خواهند اکانت اصلی خودشان را بفروشند و واقعا این اکانت ارزشمند است را بتوانند بفروشند. مشکل مهم دیگری که در بخش فروش اکانت های کوچک بود، موضوع پول شویی بود که تا کنون چندین پرونده دزدی از کارت های بانکی و خرید اکانت های سوری در بازی رخ داده است که خوشبختانه با هوشیاری همکاران پشتیبانی و ارجاع به مراجع قضایی پول به صاحب کارت اصلی بازگشت داده شده است. خلاصه کلام اینکه، دوستان همیشه بدانند که بالاترین هدف ما ایجاد یک محیط آرام و مطمئن برای بازی است و دوستان چون از همه شرایط و رخ دادها خبر ندارند و تنها مسئله را از نگاه خودشان بررسی می کنند، شاید برخی تصمیمات کمی عجیب باشد. اما مطمئن باشید هدفی جز پیشرفت و ارتقا کیفیت بازی وجود ندارد. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1392/12/09 10:39:43
خب جناب کارشناس چرا حالا مبلغ 100 هزرا تومن؟! شاید یه نفر نتونه اونقدر سکه بخره که اکانتشو ازش 100 تومن بخرن و برای اکانتش هم زحمت کشیده باشه و به قول شما مشکلی داشته باشه که نتونه بازیو ادامه بده. تکلیف زحمت ایشون چی میشه؟! رضا نقل قول نکن
|
|
1392/12/09 10:58:50
کارشناس جان خـدا وکیلی خودت بگو 100 تومن زیاد نیست؟ |
|
1392/12/09 11:03:13
100 تومن واقعا زیاده به نظرم با همون 50 تومنم مولتی بازا دیگه خیلی کم میشن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1392/12/09 11:25:57
به نظر شخصیه من این حرکت واقعا خوبه
اما شاهد این اتفاقات خواهیم بود 1-چون تو سرور 24 هنوز 1 روز نگذشته تو پروفایل بازیکنان 1تا 10 پاپ کلمه فروشی رو نخواهیم دید 2-این حرکت خوبه چون منه پلیر برای تلفات ندادن میرفتم اکانت میخریدم به قیمت 10 تا 30 تومن و غارتش میکردم پس خیلی ها دیگه نمیتونند این حرکت رو انجام بدن البته با روش های دیگه میشه اما تا حدودی جلوگیری شد پس با این حساب غارت های نجومی رو کمتر خواهیم دید 3-شاهد ول کردنه اکانت های بیشتری در صفحه های 6 تا 10 خواهیم بود (به دلیل بالا بودن نرخ اولیه فروش) 4-بالا بودنه نرخ باعث میشه که سکه های کمتری خریداری شه(چون بیشتر بازیکنانی که اکانت های خودشون رو زیر 100 میفروختند یا میزاشتند پولو برای سرور تابستون یا تو عید سکه میخریدن اما چون 100 تومن هستش اون تعداد معدودی که اکانتاشونو بفروشند سریع عودت میزنند ) 5-شاهد فارم شدن پاپ باز ها خواهیم بود (چون کمتر شخصی برای دف خریدن 100 تومن پول میده و خیلی های دیگه چون صبحونه نخوردم مغزم کار نمیکنه بقیشم خودتون میدونید hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/12/09 11:36:11
راست میگه یکی که 100 تومن بفروشه عودت میزنه بیخیال بازی میشه
کسی مثل من که نمیتونه اکانتش را در حدود 40 یا 50 بفروشه یا حتی کمتر دیگه نمیتونه سکه بزنه نتیجه بازی میشه برای بچه مایه دار ها ( تعداد خیلی کم) و کسایی که سکه نمیزنن چون پولش را ندارن تهش برای خود بازی که میخواد یه درامدی داشته باشه خراب میشه من مشکل افرینم باز بازگشته ام اما نه برای افریدن مشکل
|
|
1392/12/09 12:19:15
عزیزم من سرور 23 پلیر اکانت the bena erfan بودم اما اکانت دیگه ای نداشتم الانم ندارم چون پلیس بازی به قدری سخت گیر شده که حتی آی پی مشترک ها رو هم میبنده بدون هیچ ارتباطی فقط آی پی hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/12/09 12:33:59
منظورم این بود که شما میگی نفرات اول چند تا پلیر دارند خوب درست اون اکانت هم 3 تا پلیر داشت منو علیرضا و صاحب اکانت ولی اکانت دیگه ای نداشتیم
چرا یدونه مولتی خریدیم ولی صاحب اکانت دیونه بهش منابع فرستاده بود که سطح منبع بده بالا نتونستیم غارتش کنیم منظورم اینه که اکانت ها فقط با یه آی پی هم بیان بسته میشند اگه میگید نه سند هم دارم hiiiiis jangjo khabide |
منوی کاربری
|
||