بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم
آدرس بده من و اس 50 بیایم
جزیره بغلی بدو بیا اون کنار یه قایق هستش سوار شو بیا
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من هم تو جزیره ام[/div][/quote]
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم[/div][/quote]
آدرس بده من و اس 50 بیایم[/div][/quote]
جزیره بغلی بدو بیا اون کنار یه قایق هستش سوار شو بیا
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من مردم[/div][/quote]
بچه ها سهیل جنازش تبدیل به زامبی شده.
کمککککککک[/div][/quote]
فرار کن بیا پیش من
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم
من افتادم تو اب حدود 200 متر تا ساحل راه دارم یک نجاتم بده اینج پرر از کوسه است
الان با قایق میام دنبالت
اونوری نرو من اینورم سمت کوه اونور ادم خاران که تو ابن بیا این ور سمت چپ
Admin
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من هم تو جزیره ام[/div][/quote]
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم[/div][/quote]
من افتادم تو اب حدود 200 متر تا ساحل راه دارم یک نجاتم بده اینج پرر از [b]کوسه [/b] است[/div][/quote]
الان با قایق میام دنبالت[/div][/quote]
[b]اونوری نرو من اینورم سمت کوه اونور ادم خاران که تو ابن بیا این ور سمت چپ[/b][i][/i]
خودت نمی دونی.رنگت پریده.دستات داره میاد سمت منننننننن
بچه ها اون یه دونه زامبیه به من چشمک زد بی....
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نه دادا من زامبی نشدم[/div][/quote]
خودت نمی دونی.رنگت پریده.دستات داره میاد سمت منننننننن[/div][/quote]
بچه ها اون یه دونه زامبیه به من چشمک زد بی....:x
زامبیه دلش نیومد یه آدمی رو که 1 دست و 1 پا داره بخوره ...
منو ول کرد
راستی بگید دقیقا کی کجاست؟
منو ساغر و فروهر تو یه جزیره ارومیم مایتی هم داره میاد بقیه رو نیدونم
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]زامبیه دلش نیومد یه آدمی رو که 1 دست و 1 پا داره بخوره ...
منو ول کرد:)
راستی بگید دقیقا کی کجاست؟[/div][/quote]
منو ساغر و فروهر تو یه جزیره ارومیم مایتی هم داره میاد بقیه رو نیدونم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.