نه باحال میشه...
یا حتی پیامهای عصرپادشاهان هم اس ام اس بفرستند
آره یه پیام بیاد بگه فلان شهر قصد کرده ساعت 1شب حمله کنه بهت خودتو آماده کن
اینجوری بهتر نیس
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_m[/b][/div][div]اکه بشه با پیامک از وقوع حمله باخبر شد ...
:idea:[/div][/quote]
رفیق اینجوری میشه فیلم هندی دیگه:shock:[/div][/quote]
نه باحال میشه...:P
یا حتی پیامهای عصرپادشاهان هم اس ام اس بفرستند:mrgreen:[/div][/quote]
آره یه پیام بیاد بگه فلان شهر قصد کرده ساعت 1شب حمله کنه بهت خودتو آماده کن
اینجوری بهتر نیس:mrgreen:
ای کاش موقعی که با قهرمان میری به جنگ مثل شکار یه بازی سه بعدی باشه که بتونی قهرمانو کنترل کنی و با حریف بجنگی مثل مورتال کمبت
آخه اون که جنگیه با قهرمان میرند دنبال گنجینه و....
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]ای کاش موقعی که با قهرمان میری به جنگ مثل شکار یه بازی سه بعدی باشه که بتونی قهرمانو کنترل کنی و با حریف بجنگی مثل مورتال کمبت[/div][/quote]
آخه اون که جنگیه با قهرمان میرند دنبال گنجینه و....:mrgreen:
به نظرم اگه میشد که وقتی به شهرت حمله میشه بتونی ارتشت رو به مقابله با اون بفرسی قبل اینکه به شهر برسن. قابلیت خوبه ی. نه!!
پولی بودن یا نبودنش هم با خودتون.
اعتمادمثل یک کاغذ است
وقتی که مچاله شد...
دیگر نمی تواند به حالت اولش برگردد.
به نظرم اگه میشد که وقتی به شهرت حمله میشه بتونی ارتشت رو به مقابله با اون بفرسی قبل اینکه به شهر برسن. قابلیت خوبه ی. نه!!
پولی بودن یا نبودنش هم با خودتون.
به نظر من اینکه یه سرباز بخوره به دیوار بمیره خیلی غیر طبیعیه!!اگه جای این میتونستیم روی دیوار نیرو، مثلا کماندار بذاریم خیلی جالب تر میشد.
واسه این یه پست گذاشته بودیم نظرای زیادی گذاشتن.یکی همین حرف شمارو زد یکی گفت دیوار تیغ داره منم گفتم سربازا از دیوار بالا میرن و میفتند و میمیرند
inera@att.net
[quote][div][b]gladia[/b][/div][div]به نظر من اینکه یه سرباز بخوره به دیوار بمیره خیلی غیر طبیعیه!!اگه جای این میتونستیم روی دیوار نیرو، مثلا کماندار بذاریم خیلی جالب تر میشد. [/div][/quote]
واسه این یه پست گذاشته بودیم نظرای زیادی گذاشتن.یکی همین حرف شمارو زد یکی گفت دیوار تیغ داره منم گفتم سربازا از دیوار بالا میرن و میفتند و میمیرند:mrgreen:
به نظر من اینکه یه سرباز بخوره به دیوار بمیره خیلی غیر طبیعیه!!اگه جای این میتونستیم روی دیوار نیرو، مثلا کماندار بذاریم خیلی جالب تر میشد.
واسه این یه پست گذاشته بودیم نظرای زیادی گذاشتن.یکی همین حرف شمارو زد یکی گفت دیوار تیغ داره منم گفتم سربازا از دیوار بالا میرن و میفتند و میمیرند
اخه مگه بازی جنگ های صلیبی 4 که سرباز ویزه ی عرب بسازید اونم از نوع عـــــــربـــــــــــــــــــــــــــ
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]gladia[/b][/div][div]به نظر من اینکه یه سرباز بخوره به دیوار بمیره خیلی غیر طبیعیه!!اگه جای این میتونستیم روی دیوار نیرو، مثلا کماندار بذاریم خیلی جالب تر میشد. [/div][/quote]
واسه این یه پست گذاشته بودیم نظرای زیادی گذاشتن.یکی همین حرف شمارو زد یکی گفت دیوار تیغ داره منم گفتم سربازا از دیوار بالا میرن و میفتند و میمیرند:mrgreen:[/div][/quote]
اخه مگه بازی جنگ های صلیبی 4 که سرباز ویزه ی عرب بسازید اونم از نوع عـــــــربـــــــــــــــــــــــــــ
خدای من برای چی تاپیک نمی دید از نظر من هیف شد که در بازی انلاین این سرعت وجود دارد اما اذیت می کنه و گرنه مثل قلعه نیرو ها رو دیوار رو یارته همه چی تو هدایت می کردی میشه اما سرعتش دیونه می کنه یا به اصتلاح تیک می زنه
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]gladia[/b][/div][div]به نظر من اینکه یه سرباز بخوره به دیوار بمیره خیلی غیر طبیعیه!!اگه جای این میتونستیم روی دیوار نیرو، مثلا کماندار بذاریم خیلی جالب تر میشد. [/div][/quote]
واسه این یه پست گذاشته بودیم نظرای زیادی گذاشتن.یکی همین حرف شمارو زد یکی گفت دیوار تیغ داره منم گفتم سربازا از دیوار بالا میرن و میفتند و میمیرند:mrgreen:[/div][/quote]
اخه مگه بازی جنگ های صلیبی 4 که سرباز ویزه ی عرب بسازید اونم از نوع عـــــــربـــــــــــــــــــــــــــ [/div][/quote]
خدای من برای چی تاپیک نمی دید از نظر من هیف شد که در بازی انلاین این سرعت وجود دارد اما اذیت می کنه و گرنه مثل قلعه نیرو ها رو دیوار رو یارته همه چی تو هدایت می کردی میشه اما سرعتش دیونه می کنه یا به اصتلاح تیک می زنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.