من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام زندان که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه
تکراری نگو
مگه کی اینو گفته؟؟!!!!!!!!?
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام [i][u][b]زندان[/b][/u][/i] که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه:mrgreen:[/div][/quote]
تکراری نگو [/div][/quote]
مگه کی اینو گفته؟؟!!!!!!!!:shock::?:?
یه فکر بکر، صف ساخت
فواید استفاده از این کار:
1. وقت مردم کمتر به هدر میره
2. پول " " " " ".
3. به سرور هاتون کمتر فشار میاد.
4. یه مملکت کشکی کشکی عینکی نمیشن.
5. قبولی های کنکور زیاد میشه.
6. اعصاب شما مدیرا خورد نمیشه.
7. طلاق کمتر میشه.
8. جوون ها به دامان خانواده بر میگردن.
9. دیگه تلفنی اشغال نمیشه نصف روز.
10. من هم دیگه مشروط نمیشم خدای نکرده اما الان ترم اولی ام.
.
.
.
n
مضرات آن:
1. بازی و انجمن از تب و تاب میفته.
2.شرکت های isp ور شکست میشن.
3. خسته شدم سه رو هم شما بگین.
قبول داری لایک کن
like
این مطلب در 1391/11/08 19:44:43 نوشته شده است و در 1391/11/08 19:45:57 ویرایش شده است .
اعتمادمثل یک کاغذ است
وقتی که مچاله شد...
دیگر نمی تواند به حالت اولش برگردد.
یه فکر بکر، [b]صف ساخت[/b]
فواید استفاده از این کار:
1. وقت مردم کمتر به هدر میره
2. پول " " " " ".
3. به سرور هاتون کمتر فشار میاد.
4. یه مملکت کشکی کشکی عینکی نمیشن.
5. قبولی های کنکور زیاد میشه.
6. اعصاب شما مدیرا خورد نمیشه.
7. طلاق کمتر میشه.
8. جوون ها به دامان خانواده بر میگردن.
9. دیگه تلفنی اشغال نمیشه نصف روز.
10. من هم دیگه مشروط نمیشم خدای نکرده اما الان ترم اولی ام.
.
.
.
n
مضرات آن:
1. بازی و انجمن از تب و تاب میفته.
2.شرکت های isp ور شکست میشن.
3. خسته شدم سه رو هم شما بگین.
قبول داری لایک کن
like
من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام زندان که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه
تکراری نگو
مگه کی اینو گفته؟؟!!!!!!!!?
من
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام [i][u][b]زندان[/b][/u][/i] که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه:mrgreen:[/div][/quote]
تکراری نگو [/div][/quote]
مگه کی اینو گفته؟؟!!!!!!!!:shock::?:?[/div][/quote]
من
اگر به نیرو ها زور گیر هم اضافه میشد خوب بود مثلا تاجر ها رو میزدن و از شون منابع میگرفتن
این خوبه
برای تاجرا هم بشه محافظ فرستاد
اینجوری طبیعی میشع
گاهی آنقدر بغض داری...
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]اگر به نیرو ها زور گیر هم اضافه میشد خوب بود مثلا تاجر ها رو میزدن و از شون منابع میگرفتن:lol:[/div][/quote]
این خوبه
برای تاجرا هم بشه محافظ فرستاد
اینجوری طبیعی میشع
این امکان رو بزارین که بشه سربازایی رو که برای محافظ میفرستن بشه بین شهرا تقسیم کرد
چون معمولا با شهر اول محافظ میدن و معمولا به شهر اخر حمله میشه و به خاطر کمبود گندم نمیشه برای مدت طولانی در شهر اخر محافظ نگه داشت
گاهی آنقدر بغض داری...
این امکان رو بزارین که بشه سربازایی رو که برای محافظ میفرستن بشه بین شهرا تقسیم کرد
چون معمولا با شهر اول محافظ میدن و معمولا به شهر اخر حمله میشه و به خاطر کمبود گندم نمیشه برای مدت طولانی در شهر اخر محافظ نگه داشت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.