این ایده خوبه یا بد؟
بنظرم جنگ دریایی هم باشه که یک مقدار لشکر رو توی کشتی ببریم
( کشتی هم باید نوع های مختلف داشته باشه که ظرفیت سربازا مشخص بشه) و جنگ دریایی کنیم
باختن توی طبیعت من نیست
این ایده خوبه یا بد؟
بنظرم جنگ دریایی هم باشه که یک مقدار لشکر رو توی کشتی ببریم
( کشتی هم باید نوع های مختلف داشته باشه که ظرفیت سربازا مشخص بشه) و جنگ دریایی کنیم
من یک ایده دارم این ساختمان جدید بزارن بنام زندان هر حمله کرد در صورت شکست تعدادی این سربازها اسیر بگیرین و به زندان انتقال بدن و با ارتقا ساختمان ظریفت نگه داری سرباز دشمن هم بیشتر شود و اگر اسیر بگیریم دیگه به خودمون زنده بزاریمشون یا ازاد شون کنیم
اگر این به بازی اضافه بشه خیلی جالب میشه
این کار چه استفاده ای میتونه توی بازی داشته باشه به نظر شما؟
و اینکه آیا حاضرید برای زندانیهایی که هیچ سودی برای شما نمیتواند داشته باشند منبع خرج کنید؟
؟؟!!
اینجوری کسی منابع برای زندان خرج نمیکنه
ولی اگه بعد از مدتی سربازان اسیر شده تبدیل به سربازان خودی شوند فکر کنم خوب باشه
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]هفت اقلیم[/b][/div][div]من یک ایده دارم این ساختمان جدید بزارن بنام زندان هر حمله کرد در صورت شکست تعدادی این سربازها اسیر بگیرین و به زندان انتقال بدن و با ارتقا ساختمان ظریفت نگه داری سرباز دشمن هم بیشتر شود و اگر اسیر بگیریم دیگه به خودمون زنده بزاریمشون یا ازاد شون کنیم
اگر این به بازی اضافه بشه خیلی جالب میشه [/div][/quote]
و اینکه آیا حاضرید برای زندانیهایی که هیچ سودی برای شما نمیتواند داشته باشند منبع خرج کنید؟
؟؟!![/div][/quote]
ولی اگه بعد از مدتی سربازان اسیر شده تبدیل به سربازان خودی شوند فکر کنم خوب باشه
من یک ایده دارم این ساختمان جدید بزارن بنام زندان هر حمله کرد در صورت شکست تعدادی این سربازها اسیر بگیرین و به زندان انتقال بدن و با ارتقا ساختمان ظریفت نگه داری سرباز دشمن هم بیشتر شود و اگر اسیر بگیریم دیگه به خودمون زنده بزاریمشون یا ازاد شون کنیم
؟؟!!
آره اینجوری بهتره ولی کلا ایده جالبی نی به نظر من
ولی دریا وکشتی سازی باشه خیلی جالب میشه
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]هفت اقلیم[/b][/div][div]من یک ایده دارم این ساختمان جدید بزارن بنام زندان هر حمله کرد در صورت شکست تعدادی این سربازها اسیر بگیرین و به زندان انتقال بدن و با ارتقا ساختمان ظریفت نگه داری سرباز دشمن هم بیشتر شود و اگر اسیر بگیریم دیگه به خودمون زنده بزاریمشون یا ازاد شون کنیم
؟؟!![/div][/quote]
ولی اگه بعد از مدتی سربازان اسیر شده تبدیل به سربازان خودی شوند فکر کنم خوب باشه[/div][/quote]
اونچوری میشه مثل بازی امپراتور زمین
؟؟!!
اونجوری میشه مثل بازی امپراتور زمین
این مطلب در 1391/11/01 18:59:47 نوشته شده است و در 1391/11/01 19:00:42 ویرایش شده است .
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]هفت اقلیم[/b][/div][div]من یک ایده دارم این ساختمان جدید بزارن بنام زندان هر حمله کرد در صورت شکست تعدادی این سربازها اسیر بگیرین و به زندان انتقال بدن و با ارتقا ساختمان ظریفت نگه داری سرباز دشمن هم بیشتر شود و اگر اسیر بگیریم دیگه به خودمون زنده بزاریمشون یا ازاد شون کنیم
اونچوری میشه مثل بازی امپراتور زمین
؟؟!![/div][/quote]
ولی اگه بعد از مدتی سربازان اسیر شده تبدیل به سربازان خودی شوند فکر کنم خوب باشه[/div][/quote]
ولی دریا وکشتی سازی باشه خیلی جالب میشه [/div][/quote]
اونجوری میشه مثل بازی امپراتور زمین
نه باحال میشه...
یا حتی پیامهای عصرپادشاهان هم اس ام اس بفرستند
inera@att.net
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_m[/b][/div][div]اکه بشه با پیامک از وقوع حمله باخبر شد ...
:idea:[/div][/quote]
رفیق اینجوری میشه فیلم هندی دیگه:shock:[/div][/quote]
نه باحال میشه...:P
یا حتی پیامهای عصرپادشاهان هم اس ام اس بفرستند:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.