یه کاری کنن که بفهمیم یارو آخرین بار کی آنلاین بوده
که چی بشه
یه حمله ی ناقابل نصیب طرف بکنند
fяїέηđs
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]یه کاری کنن که بفهمیم یارو آخرین بار کی آنلاین بوده:ugeek:[/div][/quote]
که چی بشه :?:[/div][/quote]
یه حمله ی ناقابل نصیب طرف بکنند:lol:
که چی بشه
اینشکلی که بازی جذابیتشو از دست میده
اگه میخوای به کسی حمله کنی باید اکانتشو زیرنظر بگیری ببینی کی ارتقا ...
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]یه کاری کنن که بفهمیم یارو آخرین بار کی آنلاین بوده:ugeek:[/div][/quote]
یه حمله ی ناقابل نصیب طرف بکنند:lol:[/div][/quote]
اینشکلی که بازی جذابیتشو از دست میده:!:
اگه میخوای به کسی حمله کنی باید اکانتشو زیرنظر بگیری ببینی کی ارتقا ...;)
که چی بشه
اینشکلی که بازی جذابیتشو از دست میده
اگه میخوای به کسی حمله کنی باید اکانتشو زیرنظر بگیری ببینی کی ارتقا ...
نه بابا
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]یه کاری کنن که بفهمیم یارو آخرین بار کی آنلاین بوده:ugeek:[/div][/quote]
یه حمله ی ناقابل نصیب طرف بکنند:lol:[/div][/quote]
اینشکلی که بازی جذابیتشو از دست میده:!:
اگه میخوای به کسی حمله کنی باید اکانتشو زیرنظر بگیری ببینی کی ارتقا ...;)[/div][/quote]
نه بابا:|[/div][/quote]
:!:
شما میخای به یکی حمله کنی زیر نظر میگیری کی ارتقا میده؟
بله عمو جان اگه دیدم چند ساعت جمعیتش ثابت مونده خب یعنی آفلاینه انبار پر ته تهش یک پیامم بهش میدم اونوقت با خیال راحت فارم میکنم
البته واسه قبلا بود الان دیگه بازی نمیکنم
[quote][div][b]king[/b][/div][div]شما میخای به یکی حمله کنی زیر نظر میگیری کی ارتقا میده؟:| [/div][/quote]
بله عمو جان اگه دیدم چند ساعت جمعیتش ثابت مونده خب یعنی آفلاینه انبار پر ته تهش یک پیامم بهش میدم اونوقت با خیال راحت فارم میکنم
چیزی که شما میگی یعنی ببینم رو جمعیتش میاد نه نه اینکه زیر نظر بگیرم کی ارتقا میده مثلا زیر نظر میگیری ساعت 5 ارتقا میده
همونی که شما میگی من ادبیاطم ظعیفع منظورمو نمیتونم واضح بیان کنم
[quote][div][b]king[/b][/div][div]چیزی که شما میگی یعنی ببینم رو جمعیتش میاد نه نه اینکه زیر نظر بگیرم کی ارتقا میده مثلا زیر نظر میگیری ساعت 5 ارتقا میده[/div][/quote]
همونی که شما میگی من [b]ادبیاطم ظعیفع[/b] منظورمو نمیتونم واضح بیان کنم :oops:
خوب شاید ارتقا نده و فقط سرباز بسازه
شاید یارو خودش اینکاره باشه و پیامتو نخونه یا با یه اکانت دیگه جانشین بشه و بخونه
من خودم همیشه حواسم هست پیام های مشکوک از این و اون باز نمی کنم و با اکانت دوستم جانشین می شم و می خونم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]شما میخای به یکی حمله کنی زیر نظر میگیری کی ارتقا میده؟:| [/div][/quote]
البته واسه قبلا بود الان دیگه بازی نمیکنم [/div][/quote]
شاید یارو خودش اینکاره باشه و پیامتو نخونه یا با یه اکانت دیگه جانشین بشه و بخونه
من خودم همیشه حواسم هست پیام های مشکوک از این و اون باز نمی کنم و با اکانت دوستم جانشین می شم و می خونم8-)
من خودم همیشه حواسم هست پیام های مشکوک از این و اون باز نمی کنم و با اکانت دوستم جانشین می شم و می خونم
چقد تو کارامون شباهت داریم
بچه ها بای بای تا پنج دقیقه دیگه این تاپیک حذف می شه
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]شما میخای به یکی حمله کنی زیر نظر میگیری کی ارتقا میده؟:| [/div][/quote]
من خودم همیشه حواسم هست پیام های مشکوک از این و اون باز نمی کنم و با اکانت دوستم جانشین می شم و می خونم8-)[/div][/quote]
چقد تو کارامون شباهت داریم :D[/div][/quote]
بچه ها بای بای تا پنج دقیقه دیگه این تاپیک حذف می شه8-)
چقد تو کارامون شباهت داریم
بچه ها بای بای تا پنج دقیقه دیگه این تاپیک حذف می شه
نهههههههههههه چرا ... ؟!
S
H
A
R
V
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]شما میخای به یکی حمله کنی زیر نظر میگیری کی ارتقا میده؟:| [/div][/quote]
من خودم همیشه حواسم هست پیام های مشکوک از این و اون باز نمی کنم و با اکانت دوستم جانشین می شم و می خونم8-)[/div][/quote]
چقد تو کارامون شباهت داریم :D[/div][/quote]
بچه ها بای بای تا پنج دقیقه دیگه این تاپیک حذف می شه8-)[/div][/quote]
نهههههههههههه چرا ... ؟!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.