بهتره توی عصرپادشاهان یه قسمتی رو اضافه کنند درلشکرکشی مثل نیروی ویژه
بیش تر توضیح بده!
نیرویی که بهتر ازجاسوسی باشه وهم جاسوسی کنه وهم مخفیانه غارت کنه
منظورت assissan هست دیگه( یا همون قاتل ) ؟؟؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بهتره توی عصرپادشاهان یه قسمتی رو اضافه کنند درلشکرکشی مثل نیروی ویژه[/div][/quote] بیش تر توضیح بده![/div][/quote]
نیرویی که بهتر ازجاسوسی باشه وهم جاسوسی کنه وهم مخفیانه غارت کنه8-)[/div][/quote]
منظورت assissan هست دیگه( یا همون قاتل ) ؟؟؟:roll::!::!::!::!::idea::idea:
یه درخواست ساده.
لطفا یه تیک باکس به خاطر سپردن هم واسه لاگین انجمن بزارید، که دیگه صبح به صبح یوزر و پس وارد نکنیم خسته شیم.
من با opera میام remember pasword داره !
ایده
من با firefox میام، اپرا css3 رو به خوبی firefox پشتیبانی نمیکنه.
اعتمادمثل یک کاغذ است
وقتی که مچاله شد...
دیگر نمی تواند به حالت اولش برگردد.
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div]یه درخواست ساده.
لطفا یه تیک باکس به خاطر سپردن هم واسه لاگین انجمن بزارید، که دیگه صبح به صبح یوزر و پس وارد نکنیم خسته شیم.:D[/div][/quote]
من با opera میام remember pasword داره !:mrgreen:
ایده:arrow::arrow:[/div][/quote]
من با firefox میام، اپرا css3 رو به خوبی firefox پشتیبانی نمیکنه.
بیش تر توضیح بده!
یعنی چه چه قتلی
دادا توهمه چیزو میپیچونی
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بهتره توی عصرپادشاهان یه قسمتی رو اضافه کنند درلشکرکشی مثل نیروی ویژه[/div][/quote] بیش تر توضیح بده![/div][/quote] نیرویی که بهتر ازجاسوسی باشه وهم جاسوسی کنه وهم مخفیانه غارت کنه8-)[/div][/quote] منظورت assissan هست دیگه( یا همون قاتل ) ؟؟؟:roll::!::!::!::!::idea::idea:[/div][/quote]
یعنی چه:?::?: چه قتلی:x
دادا توهمه چیزو میپیچونی
منظورش اینه که یکی رو اجیر میکنی که بره ترتیب قهرمان های طرف رو بده.یه همچین چیزایی
خوب من هم همین ایده را دارم ولی نه دیگه بره قهرمانا رو بکشه
[quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div]منظورش اینه که یکی رو اجیر میکنی که بره ترتیب قهرمان های طرف رو بده.یه همچین چیزایی[/div][/quote]
خوب من هم همین ایده را دارم ولی نه دیگه بره قهرمانا رو بکشه:)
بیش تر توضیح بده!
یعنی چه چه قتلی
دادا توهمه چیزو میپیچونی
من اسم نیرو رو دارم می گم مثل کماندار و ...
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بهتره توی عصرپادشاهان یه قسمتی رو اضافه کنند درلشکرکشی مثل نیروی ویژه[/div][/quote] بیش تر توضیح بده![/div][/quote] نیرویی که بهتر ازجاسوسی باشه وهم جاسوسی کنه وهم مخفیانه غارت کنه8-)[/div][/quote] منظورت assissan هست دیگه( یا همون قاتل ) ؟؟؟:roll::!::!::!::!::idea::idea:[/div][/quote]
یعنی چه:?::?: چه قتلی:x
دادا توهمه چیزو میپیچونی[/div][/quote]
من اسم نیرو رو دارم می گم مثل کماندار و ...:mrgreen::x
منظورش اینه که یکی رو اجیر میکنی که بره ترتیب قهرمان های طرف رو بده.یه همچین چیزایی
خوب من هم همین ایده را دارم ولی نه دیگه بره قهرمانا رو بکشه
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div]منظورش اینه که یکی رو اجیر میکنی که بره ترتیب قهرمان های طرف رو بده.یه همچین چیزایی[/div][/quote] خوب من هم همین ایده را دارم ولی نه دیگه بره قهرمانا رو بکشه:)[/div][/quote]
من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام زندان که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه
باختن توی طبیعت من نیست
من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام [i][u][b]زندان[/b][/u][/i] که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه:mrgreen:
من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام زندان که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه
تکراری نگو
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]من یه ایده دارم ...
به نظرم باید یه ساختمون دیگه بیاد به نام [i][u][b]زندان[/b][/u][/i] که بتونیم گینگیز ها یا نیرو های دشمن رو پس از نبرد اونجا بزاریم و پس از مدتی اون ها مال ما میشن
هر چی هم سطح زندان زیاد تر باشه ظرفیتش زیاد و سرعتی که طول بکشه تا اونا مال ما بشن کم می شه:mrgreen:[/div][/quote]
تکراری نگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.