چه وضعشه.مگه زودت کردن؟نمیخوای نرو تو اتحاد .چرا تاپیکو اینجوری میکنی؟چرا چاله میدونی صحبت میکنی؟
داش آرش شما ببخشید آرش اگه سرور 9 هستی و میخواهی بازی کنی بیا اگه که همون هفته دوم میخواهی بفروشی نیا چون حیفه اکانت به اون شاخی دروس میکنی میدی دست این بچه ها باعث میشی بیان اینجا واسه خودمون دوباره شاخ شن
افرین برای اول کار که بدون تحدید حرف بزنی خوبه .خوب داری پیش میری
تهدید منظورته دیگه
این مطلب در 1391/09/10 16:04:38 نوشته شده است و در 1391/09/10 16:05:12 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]چه وضعشه.مگه زودت کردن؟نمیخوای نرو تو اتحاد .چرا تاپیکو اینجوری میکنی؟چرا چاله میدونی صحبت میکنی؟:x:x[/div][/quote]
داش آرش شما ببخشید آرش اگه سرور 9 هستی و میخواهی بازی کنی بیا اگه که همون هفته دوم میخواهی بفروشی نیا چون حیفه اکانت به اون شاخی دروس میکنی میدی دست این بچه ها باعث میشی بیان اینجا واسه خودمون دوباره شاخ شن[/div][/quote]
افرین برای اول کار که بدون تحدید حرف بزنی خوبه .خوب داری پیش میری [/div][/quote]
تهدید منظورته دیگه:lol::lol::lol::lol:
حاضرم قسم بخورم این همون سورنا سرور 4 هستش چون اونجا زدن ترکوندمش داره عقدشو اینجا خالی میکنه
حالا هر کی هست مهم نیست.مهم اینه که زیر ماس
به خدا یه چی میگم یه چی میشنوی از زیر ما هم اونورتره زیر زیر مجموعه های ماست
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]حاضرم قسم بخورم این همون سورنا سرور 4 هستش چون اونجا زدن ترکوندمش داره عقدشو اینجا خالی میکنه
[/div][/quote]
حالا هر کی هست مهم نیست.مهم اینه که زیر ماس
[/div][/quote]
به خدا یه چی میگم یه چی میشنوی از زیر ما هم اونورتره زیر زیر مجموعه های ماست
من از اول پست اسم پدر و مادر کسی رو نیاوردم و فقط در یه محدوده ای داشتم حرف میزدم اما نمیدونمم چی بهت بگم چون بابام فوت کرده
اه
همون جوری حرف میزنی همین میشه از شما نه من از پدرت معذرت میخوام
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]من از اول پست اسم پدر و مادر کسی رو نیاوردم و فقط در یه محدوده ای داشتم حرف میزدم اما نمیدونمم چی بهت بگم چون بابام فوت کرده
اه
[/div][/quote]
همون جوری حرف میزنی همین میشه از شما نه من از پدرت معذرت میخوام
من از اول پست اسم پدر و مادر کسی رو نیاوردم و فقط در یه محدوده ای داشتم حرف میزدم اما نمیدونمم چی بهت بگم چون بابام فوت کرده
اه
نمیدونستم متاسفم.ببخش.
ولی نباید بد حرف بزنی.من تو پستای عمومی به هرکسی باشه احترام میزارم.ولی ببینم پاشو از گلیمش دراز تر کنه خودشو خانوادشو با هم قورت میدم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]من از اول پست اسم پدر و مادر کسی رو نیاوردم و فقط در یه محدوده ای داشتم حرف میزدم اما نمیدونمم چی بهت بگم چون بابام فوت کرده
اه
[/div][/quote]
نمیدونستم متاسفم.ببخش.
ولی نباید بد حرف بزنی.من تو پستای عمومی به هرکسی باشه احترام میزارم.ولی ببینم پاشو از گلیمش دراز تر کنه خودشو خانوادشو با هم قورت میدم.
اگه من ثابت کردم که اونی که شما ها میگید نیستم چکار میکنید
تو به من هم میگفتی jangjo نیستی از اسم دیگران استفاده نکن اون اسمش s0rena بود حالا اگه * 2 اسم مشابه قبول کنه نمیدونم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]اگه من ثابت کردم که اونی که شما ها میگید نیستم چکار میکنید [/div][/quote]
تو به من هم میگفتی jangjo نیستی از اسم دیگران استفاده نکن اون اسمش s0rena بود حالا اگه سیستم 2 اسم مشابه قبول کنه نمیدونم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.