1-سرور نه نمیتونم بازی کنم (متاسفم)
2-از بچه ها بابات تحدیدت عذر خواهی کن
(پروفایل ر درست کن و از بچه ها محترمانه همین طور که از من درخواست کردی درخواست کن تا بیان هر جایی که تو میری)
3-منم بابت نوع صحبت و حرف هایی که زدم معذرت میخوام
بسمه الله
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
(پروفایل ر درست کن و از بچه ها محترمانه همین طور که از من درخواست کردی درخواست کن تا بیان هر جایی که تو میری)
بسمه الله
بسمه الله
همهی پستارو پاک کن
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]1-سرور نه نمیتونم بازی کنم (متاسفم)
بسمه الله[/div][/quote]
همهی پستارو پاک کن ;)
بسمه الله
راست میگه ... شما خیلی دوس داری تحدید کنی بیا تو بازی خودتو نشون بده ... اسمم هم همینه ... نه که بیای تایپیک بزنی ...
نیم کیلو باش... ولی مرد باش....
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]1-سرور نه نمیتونم بازی کنم (متاسفم)
بسمه الله[/div][/quote]
راست میگه ... شما خیلی دوس داری تحدید کنی بیا تو بازی خودتو نشون بده ... اسمم هم همینه ... نه که بیای تایپیک بزنی ... ;)
ببین اینهمه به ما گفتی حالا میگی بگو ببخش نه داداش شرمندتم شما که عرضه نداری حرف نزن مطمئنم همون سورنایی ببین من مثل شما خیلی تو این بازی دیدم همشونو هم زدم ترکوندم من موندم تو کدوم سرور گنده بودی داری اینجوری شاخو شونه میکشی سرور 4 که همه گنده ها بودن هیچی نبودی سرور 8 هم بازیکن حرفه ای میخواست که بازم هیچی نبودی و نیستی داداش خودت زیاد دسته بالا نگیر منم میتونستم کلکسیون سرور درست کنم ولی به چه درد میخوره این عکسم برات میزارم تا بدونی چه جوری 5 میلیون تلفات گرفتم
http://upcity.ir/images/82613683188834795890.png
hiiiiis jangjo khabide
ببین اینهمه به ما گفتی حالا میگی بگو ببخش نه داداش شرمندتم شما که عرضه نداری حرف نزن مطمئنم همون سورنایی ببین من مثل شما خیلی تو این بازی دیدم همشونو هم زدم ترکوندم من موندم تو کدوم سرور گنده بودی داری اینجوری شاخو شونه میکشی سرور 4 که همه گنده ها بودن هیچی نبودی سرور 8 هم بازیکن حرفه ای میخواست که بازم هیچی نبودی و نیستی داداش خودت زیاد دسته بالا نگیر منم میتونستم کلکسیون سرور درست کنم ولی به چه درد میخوره این عکسم برات میزارم تا بدونی چه جوری 5 میلیون تلفات گرفتم
موفق باشی
نیم کیلو باش... ولی مرد باش....
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]ببین اینهمه به ما گفتی حالا میگی بگو ببخش نه داداش شرمندتم شما که عرضه نداری حرف نزن مطمئنم همون سورنایی ببین من مثل شما خیلی تو این بازی دیدم همشونو هم زدم ترکوندم من موندم تو کدوم سرور گنده بودی داری اینجوری شاخو شونه میکشی سرور 4 که همه گنده ها بودن هیچی نبودی سرور 8 هم بازیکن حرفه ای میخواست که بازم هیچی نبودی و نیستی داداش خودت زیاد دسته بالا نگیر منم میتونستم کلکسیون سرور درست کنم ولی به چه درد میخوره این عکسم برات میزارم تا بدونی چه جوری 5 میلیون تلفات گرفتم
http://upcity.ir/images/82613683188834795890.png[/div][/quote]
موفق باشی :|
عزیزان من سرور 6 بازی میکنم و این که تموم شد میزارم تا تابستون شروع بشه و به دلیل همین سرور 6 نمیتونم توی 9 بازی کنم به دلیل کمبود وقت
حیف که ماهم به خاطر سرور 4 نشد که اونجا بازی کنیم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]عزیزان من سرور 6 بازی میکنم و این که تموم شد میزارم تا تابستون شروع بشه و به دلیل همین سرور 6 نمیتونم توی 9 بازی کنم به دلیل کمبود وقت
[/div][/quote]
حیف که ماهم به خاطر سرور 4 نشد که اونجا بازی کنیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.