سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
داداش خوش حالم دوباره اومدی . این عوضی ها الاف ر ول کن . میخوای اتحاد پیمان برادریــــــ رو بزنی . چه خبر از بقیه بچه ها سرور 1 رهیچ موقع یادم نمیره
بچه هافک کنم به مافحش داد مدیر بیا این 2تارو جم کن
...............
[quote][div][b]tripl h[/b][/div][div][quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
[/div][/quote]
داداش خوش حالم دوباره اومدی . این عوضی ها الاف ر ول کن . میخوای اتحاد پیمان برادریــــــ رو بزنی . چه خبر از بقیه بچه ها سرور 1 رهیچ موقع یادم نمیره [/div][/quote]
بچه هافک کنم به مافحش داد مدیر بیا این 2تارو جم کن
داداش خوش حالم دوباره اومدی . این عوضی ها الاف ر ول کن . میخوای اتحاد پیمان برادریــــــ رو بزنی . چه خبر از بقیه بچه ها سرور 1 رهیچ موقع یادم نمیره
محمد شمارام برات فرستادم . بهم زنگ بزن کارت دارم .
new game
[quote][div][b]tripl h[/b][/div][div][quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
[/div][/quote]
داداش خوش حالم دوباره اومدی . این عوضی ها الاف ر ول کن . میخوای اتحاد پیمان برادریــــــ رو بزنی . چه خبر از بقیه بچه ها سرور 1 رهیچ موقع یادم نمیره [/div][/quote]
سلام آرمین خوبی چطوری ایلان نمیتونم در حال برنامه نویسی بهت زنگ میزنم . نمیخوام جوابل اینها رو بدم. ساعت 2 بهت زنگ میزنم .فعلا
این مطلب در 1392/03/24 12:19:55 نوشته شده است و در 1392/03/25 12:44:48 ویرایش شده است .
شمال شرقیــــــــــــ ♥
[quote][div][b]tripl h[/b][/div][div][quote][div][b]tripl h[/b][/div][div][quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید [/div][/quote] داداش خوش حالم دوباره اومدی . این عوضی ها الاف ر ول کن . میخوای اتحاد پیمان برادریــــــ رو بزنی . چه خبر از بقیه بچه ها سرور 1 رهیچ موقع یادم نمیره [/div][/quote] محمد شمارام برات فرستادم . بهم زنگ بزن کارت دارم .[/div][/quote]
سلام آرمین خوبی چطوری ایلان نمیتونم در حال برنامه نویسی بهت زنگ میزنم . نمیخوام جوابل اینها رو بدم. ساعت 2 بهت زنگ میزنم .فعلا
سلام آرمین خوبی چطوری ایلان نمیتونم در حال برنامه نویسی بهت زنگ میزنم . نمیخوام جوابل این الاف ها رو بدم. ساعت 2 بهت زنگ میزنم .فعلا
چی میشه اتحاد سرور 15 godofwar - armin بیشتر بچه های قدیمی که هستن .
[quote][div][b]godofwar[/b][/div][div][quote][div][b]tripl h[/b][/div][div][quote][div][b]tripl h[/b][/div][div][quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید [/div][/quote] داداش خوش حالم دوباره اومدی . این عوضی ها الاف ر ول کن . میخوای اتحاد پیمان برادریــــــ رو بزنی . چه خبر از بقیه بچه ها سرور 1 رهیچ موقع یادم نمیره [/div][/quote] محمد شمارام برات فرستادم . بهم زنگ بزن کارت دارم .[/div][/quote]
سلام آرمین خوبی چطوری ایلان نمیتونم در حال برنامه نویسی بهت زنگ میزنم . نمیخوام جوابل این الاف ها رو بدم. ساعت 2 بهت زنگ میزنم .فعلا [/div][/quote]
چی میشه اتحاد سرور 15 godofwar - armin بیشتر بچه های قدیمی که هستن .
سلام من می خوام با رفیقام یه اتحاد تو تابستون بزنم و از شما دوست های انجمنی می خوام که بیاید تو اتحاد.این طوری اتحادی شاخ میشه.راستی بچه ها هر کی کسی دیگه هم رو می دونست که می تونه بیاد بگه.اسم اتحاد شوالیه های خشمگین است .موافقید؟نظر هم بدید.ممنون
داداش باید اسمشو عوض کنی این اسم اتحاد پویا n هستش
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام من می خوام با رفیقام یه اتحاد تو تابستون بزنم و از شما دوست های انجمنی می خوام که بیاید تو اتحاد.این طوری اتحادی شاخ میشه.راستی بچه ها هر کی کسی دیگه هم رو می دونست که می تونه بیاد بگه.اسم اتحاد شوالیه های خشمگین است .موافقید؟نظر هم بدید.ممنون;););)[/div][/quote]
داداش باید اسمشو عوض کنی این اسم اتحاد پویا n هستش
فکر نمیکنم اون بازیکن بتونه از ما اتحادش را زودتر بزنه.من همون رفیق شوالیه خشمگین اتشی هستم.جک و جیل
پویا n نفر 23 سرور 4 بود...و خیلی وقته این اسم مال اتحاد اونه
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]مهدی سلاح الدین[/b][/div][div]فکر نمیکنم اون بازیکن بتونه از ما اتحادش را زودتر بزنه.من همون رفیق شوالیه خشمگین اتشی هستم.جک و جیل[/div][/quote]
پویا n نفر 23 سرور 4 بود...و خیلی وقته این اسم مال اتحاد اونه
فکر نمیکنم اون بازیکن بتونه از ما اتحادش را زودتر بزنه.من همون رفیق شوالیه خشمگین اتشی هستم.جک و جیل
داداش مگه همه چی به زود زدن اتحاده شما یه اکانت با 40 سکه به من بده من 12:30 اتحاد میزنم
[quote][div][b]مهدی سلاح الدین[/b][/div][div]فکر نمیکنم اون بازیکن بتونه از ما اتحادش را زودتر بزنه.من همون رفیق شوالیه خشمگین اتشی هستم.جک و جیل[/div][/quote]
داداش مگه همه چی به زود زدن اتحاده شما یه اکانت با 40 سکه به من بده من 12:30 اتحاد میزنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.