بهتره خودتون خسته نکنید که اتحاد بزنید
چون داخل سرور تابستونه اونقدر اتحاد قوی میاد که خودت از این اتحادی که میگی خارج میشی میری اون اتحادا
من جونم بره قولم نمیرهاینو مطمئن باش.تازه اون اتحادی رو هم که ادم خودش بزنه خیلی بهتره تا حتی ادم بره تو ماوارا.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]king alireza[/b][/div][div]بهتره خودتون خسته نکنید که اتحاد بزنید
چون داخل سرور تابستونه اونقدر اتحاد قوی میاد که خودت از این اتحادی که میگی خارج میشی میری اون اتحادا[/div][/quote]
من جونم بره قولم نمیرهاینو مطمئن باش.تازه اون اتحادی رو هم که ادم خودش بزنه خیلی بهتره تا حتی ادم بره تو ماوارا.
دادا برعکس گفتی اسم خودم اسم اتحادمه.اینا با هم فرق دارن.من خودم قبلا همچین اسمی رو نگذاشته بودم اما با یکی از دوستام تصمیم گرفتیم که اتحاد بزنیم و گفتیم که اتحاد یک دستی باشه و اسم ها مونم اسم اتحاد به علاوه یه چیز دیگه گذاشتیم.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div]اسم اتحادشم اسم خودش گذاشته:|[/div][/quote
دادا برعکس گفتی اسم خودم اسم اتحادمه.اینا با هم فرق دارن.من خودم قبلا همچین اسمی رو نگذاشته بودم اما با یکی از دوستام تصمیم گرفتیم که اتحاد بزنیم و گفتیم که اتحاد یک دستی باشه و اسم ها مونم اسم اتحاد به علاوه یه چیز دیگه گذاشتیم.
ممنون از نظراتتون که همه مخالفید لطفا بگید چرا مخالفید.همه می دونم که خودتون اتحاد دارید و حتی خود منم الان در اتحاد های دیگه هستم اما این طوری فک کنم بهتر باشه هم تنوعه و هم خوبه خود ادم این اتحاد رو از گذشته انتخاب کرده.من دوست دارم که بیاد اما هر چی خودتون می خواید.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
ممنون از نظراتتون که همه مخالفید لطفا بگید چرا مخالفید.همه می دونم که خودتون اتحاد دارید و حتی خود منم الان در اتحاد های دیگه هستم اما این طوری فک کنم بهتر باشه هم تنوعه و هم خوبه خود ادم این اتحاد رو از گذشته انتخاب کرده.من دوست دارم که بیاد اما هر چی خودتون می خواید.;)
ممنون از نظراتتون که همه مخالفید لطفا بگید چرا مخالفید.همه می دونم که خودتون اتحاد دارید و حتی خود منم الان در اتحاد های دیگه هستم اما این طوری فک کنم بهتر باشه هم تنوعه و هم خوبه خود ادم این اتحاد رو از گذشته انتخاب کرده.من دوست دارم که بیاد اما هر چی خودتون می خواید.
مامثلا خواستیم سرور14اتاحد انجمن بزنیم معلوم نشد چی کارکردن اعضارفتن هرکدوم یه اتحاد باسه خودشون زدن ماهم رفتیم تواتحاد بهترین ها??
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]ممنون از نظراتتون که همه مخالفید لطفا بگید چرا مخالفید.همه می دونم که خودتون اتحاد دارید و حتی خود منم الان در اتحاد های دیگه هستم اما این طوری فک کنم بهتر باشه هم تنوعه و هم خوبه خود ادم این اتحاد رو از گذشته انتخاب کرده.من دوست دارم که بیاد اما هر چی خودتون می خواید.;)[/div][/quote]
مامثلا خواستیم سرور14اتاحد انجمن بزنیم معلوم نشد چی کارکردن اعضارفتن هرکدوم یه اتحاد باسه خودشون زدن ماهم رفتیم تواتحاد بهترین ها:?:?:?:?:?
چون سرورتابستونی بابقیه فرق داره بچه هاشاید اتحاد های دیگری رومدنظر داشته باشن
دیگه اسپم نمیدیم
دوال سرور15
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
باشه ولی منم این اتحاد رو معرفی کردم.خدایی خیلی دارم سعی می کنم که یه اتحاد تپیلی بشه.راستی هر کسی خواست بیاد این طوری بهتره که بیاد مثلا نام مستعار در بازیشو بزاره شوالیه خشمگین +پسوند.این طوری اتحاد یکدستی میشه.منطقه رو هم اگه دلتون خواست بزنید شمال غربی که نزدیک م باشیم.ممنون از کسانی که میان یا نمیان و نظر میدن.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
چون سرورتابستونی بابقیه فرق داره بچه هاشاید اتحاد های دیگری رومدنظر داشته باشن[/div][/quote]
باشه ولی منم این اتحاد رو معرفی کردم.خدایی خیلی دارم سعی می کنم که یه اتحاد تپیلی بشه.راستی هر کسی خواست بیاد این طوری بهتره که بیاد مثلا نام مستعار در بازیشو بزاره شوالیه خشمگین +پسوند.این طوری اتحاد یکدستی میشه.منطقه رو هم اگه دلتون خواست بزنید شمال غربی که نزدیک م باشیم.ممنون از کسانی که میان یا نمیان و نظر میدن.
بگو دیگه عصرپادشاهانم بدیم به تو
دیگه اسپم نمیدیم
دوال سرور15
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
چون سرورتابستونی بابقیه فرق داره بچه هاشاید اتحاد های دیگری رومدنظر داشته باشن[/div][/quote]
باشه ولی منم این اتحاد رو معرفی کردم.خدایی خیلی دارم سعی می کنم که یه اتحاد تپیلی بشه.راستی هر کسی خواست بیاد این طوری بهتره که بیاد مثلا نام مستعار در بازیشو بزاره شوالیه خشمگین +پسوند.این طوری اتحاد یکدستی میشه.منطقه رو هم اگه دلتون خواست بزنید شمال غربی که نزدیک م باشیم.ممنون از کسانی که میان یا نمیان و نظر میدن.[/div][/quote]
بگو دیگه عصرپادشاهانم بدیم به تو
منم یه اتحاد رو معرفی کردم.مطمئن باشید که اتحاد قوی ای هست.اتحادی که ساعت 2 زده بشه مطمئنن که اتحاده اااااا.حالا خواستید باور نکنید.اتحاد ما تا این جا حدودا 10 نفر عضو شدن ینی میان .
این مطلب در 1392/03/10 12:18:48 نوشته شده است و در 1392/03/10 12:20:04 ویرایش شده است .
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
منم یه اتحاد رو معرفی کردم.مطمئن باشید که اتحاد قوی ای هست.اتحادی که ساعت 2 زده بشه مطمئنن که اتحاده اااااا.حالا خواستید باور نکنید.اتحاد ما تا این جا حدودا 10 نفر عضو شدن ینی میان .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.