چون سرورتابستونی بابقیه فرق داره بچه هاشاید اتحاد های دیگری رومدنظر داشته باشن
باشه ولی منم این اتحاد رو معرفی کردم.خدایی خیلی دارم سعی می کنم که یه اتحاد تپیلی بشه.راستی هر کسی خواست بیاد این طوری بهتره که بیاد مثلا نام مستعار در بازیشو بزاره شوالیه خشمگین +پسوند.این طوری اتحاد یکدستی میشه.منطقه رو هم اگه دلتون خواست بزنید شمال غربی که نزدیک م باشیم.ممنون از کسانی که میان یا نمیان و نظر میدن.
بگو دیگه عصرپادشاهانم بدیم به تو
اره بدید.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
چون سرورتابستونی بابقیه فرق داره بچه هاشاید اتحاد های دیگری رومدنظر داشته باشن[/div][/quote]
باشه ولی منم این اتحاد رو معرفی کردم.خدایی خیلی دارم سعی می کنم که یه اتحاد تپیلی بشه.راستی هر کسی خواست بیاد این طوری بهتره که بیاد مثلا نام مستعار در بازیشو بزاره شوالیه خشمگین +پسوند.این طوری اتحاد یکدستی میشه.منطقه رو هم اگه دلتون خواست بزنید شمال غربی که نزدیک م باشیم.ممنون از کسانی که میان یا نمیان و نظر میدن.[/div][/quote]
بگو دیگه عصرپادشاهانم بدیم به تو[/div][/quote]
اره بدید.
ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.;);)
منم یه اتحاد رو معرفی کردم.مطمئن باشید که اتحاد قوی ای هست.اتحادی که ساعت 2 زده بشه مطمئنن که اتحاده اااااا.حالا خواستید باور نکنید.اتحاد ما تا این جا حدودا 10 نفر عضو شدن ینی میان .
داداش ربطی به ساعت اتحاد نداره شما می خوای همینجوری فقط یه اتحاد بزنی اصلا دو روز اول اتحاد شد رتبه 5 ولی مطمئن باش زود از هم میپاشه من می تونم یه اتحاد بزنم ساعت 1 ولی بدرد نمیخوره مثلا یه یه اتحاد قوی مثل ایرن متحد(سرور11) هم به فرض می خواد اتحاد بزنه شما همش 10 نفر دارید ولی اونا 80 نفر دارن که همشون زیر رنک 500 حالا کدوم رتبش بیشتر میشه اینا اگه یه هفته دیر تر از شما هم اتحاد بزننن بازم قوی تر میشن
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
چون سرورتابستونی بابقیه فرق داره بچه هاشاید اتحاد های دیگری رومدنظر داشته باشن[/div][/quote]
منم یه اتحاد رو معرفی کردم.مطمئن باشید که اتحاد قوی ای هست.اتحادی که ساعت 2 زده بشه مطمئنن که اتحاده اااااا.حالا خواستید باور نکنید.اتحاد ما تا این جا حدودا 10 نفر عضو شدن ینی میان .[/div][/quote]
داداش ربطی به ساعت اتحاد نداره شما می خوای همینجوری فقط یه اتحاد بزنی اصلا دو روز اول اتحاد شد رتبه 5 ولی مطمئن باش زود از هم میپاشه من می تونم یه اتحاد بزنم ساعت 1 ولی بدرد نمیخوره مثلا یه یه اتحاد قوی مثل ایرن متحد(سرور11) هم به فرض می خواد اتحاد بزنه شما همش 10 نفر دارید ولی اونا 80 نفر دارن که همشون زیر رنک 500 حالا کدوم رتبش بیشتر میشه اینا اگه یه هفته دیر تر از شما هم اتحاد بزننن بازم قوی تر میشن
ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.
داداش 50 تا اتحاد هست لحظه اول زده شده ولی الان اسمی ازشون نیست
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.;);)[/div][/quote]
منم یه اتحاد رو معرفی کردم.مطمئن باشید که اتحاد قوی ای هست.اتحادی که ساعت 2 زده بشه مطمئنن که اتحاده اااااا.حالا خواستید باور نکنید.اتحاد ما تا این جا حدودا 10 نفر عضو شدن ینی میان .
حرفت دادا درست ولی همه که اتحاد ندارن.و بعضیا هم هستن که خودشون می خوان بزنن اتحاد و حتی دو نفرم نمیشن من پیشنهاد را به اونا دادم تازه همون شب اول به اونایی که اتحاد ندارن و قوی اند پیشنهاد می دیم و حداقل از 5 تا یکی که میاد وقتی بیینن که اتحاد حدودا قویه میان.مطظمئن باش.ممنون که اهمیت میدی.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
منم یه اتحاد رو معرفی کردم.مطمئن باشید که اتحاد قوی ای هست.اتحادی که ساعت 2 زده بشه مطمئنن که اتحاده اااااا.حالا خواستید باور نکنید.اتحاد ما تا این جا حدودا 10 نفر عضو شدن ینی میان .[/div][/quote]
داداش ربطی به ساعت اتحاد نداره شما می خوای همینجوری فقط یه اتحاد بزنی اصلا دو روز اول اتحاد شد رتبه 5 ولی مطمئن باش زود از هم میپاشه من می تونم یه اتحاد بزنم ساعت 1 ولی بدرد نمیخوره مثلا یه یه اتحاد قوی مثل ایرن متحد(سرور11) هم به فرض می خواد اتحاد بزنه شما همش 10 نفر دارید ولی اونا 80 نفر دارن که همشون زیر رنک 500 حالا کدوم رتبش بیشتر میشه اینا اگه یه هفته دیر تر از شما هم اتحاد بزننن بازم قوی تر میشن[/div][/quote]
حرفت دادا درست ولی همه که اتحاد ندارن.و بعضیا هم هستن که خودشون می خوان بزنن اتحاد و حتی دو نفرم نمیشن من پیشنهاد را به اونا دادم تازه همون شب اول به اونایی که اتحاد ندارن و قوی اند پیشنهاد می دیم و حداقل از 5 تا یکی که میاد وقتی بیینن که اتحاد حدودا قویه میان.مطظمئن باش.ممنون که اهمیت میدی.;)
همون لحظه اول زده شدند؟
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.;);)[/div][/quote]
داداش 50 تا اتحاد هست لحظه اول زده شده ولی الان اسمی ازشون نیست[/div][/quote]
همون لحظه اول زده شدند؟
همون لحظه اول زده شدند؟
اره دو روز اولم جزو 5 تا اتحاد برتر بودن ولی یا ادغام شدن یا ترکیدن
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.;);)[/div][/quote]
همون لحظه اول زده شدند؟[/div][/quote]
اره دو روز اولم جزو 5 تا اتحاد برتر بودن ولی یا ادغام شدن یا ترکیدن:oops:
همون لحظه اول زده شدند؟
اره دو روز اولم جزو 5 تا اتحاد برتر بودن ولی یا ادغام شدن یا ترکیدن
ترکیدن
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]ببینید قبول دارید که اتحاد باید زود زده بشه و از قبل بازیکن هایی بخواهند که بیایند در اون . اگه قبول دارید این می تونه اتحاد خوبی برای شما باشه.راستی افراد عضو این اتحاد کل روز انلاین می شوند می دونید چه جوری ؟ با جانشینی.من خودم صبح تا شب میام و یکی از دوستام هم بعد از ظهر تا صبح.بقیه اعضای اتحاد رو هم این طوری می کنیم.اتحاد باید یکدست باشه و اعضای اتحاد ما اسم هایشان یکدستیشان را تا حدی نشان داده اند.حالا هر کسی که می خواهد اسم مستعار در سرور 15 را بدهد و یکی از کارهایی که باید کند این که شب سفارت رو بزنه و شب اول بیدار بماند.(این طوری به نفع خودتان است).متشکرم از همه.اتحاد شوالیه های خشمگین.;);)[/div][/quote]
همون لحظه اول زده شدند؟[/div][/quote]
اره دو روز اولم جزو 5 تا اتحاد برتر بودن ولی یا ادغام شدن یا ترکیدن:oops:[/div][/quote]
ترکیدن:o
سلام به همه دوستان
از همین جا میگم سرور اسپید تابستون هر کسی میخواد بیاد با فاصله بازی کنه چون نمیزاریم تا 80*80 کسی تکون بخوره اقا تو منطقه ما اصلا هوا وجود نداره برای زندگی
شنیدیم خیلی از بزرگ ها باز میخوان بازی کنن از همین جا میگیم 100% اماده هستیم مخصوصا هفته های اول دوم تاپ تن ها دیدنی هست
همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست سرور 5 نفر 32 اسم اکانت jery سرور 6-8-9 هم فروختم
سلام به همه دوستان
از همین جا میگم سرور اسپید تابستون هر کسی میخواد بیاد با فاصله بازی کنه چون نمیزاریم تا 80*80 کسی تکون بخوره اقا تو منطقه ما اصلا هوا وجود نداره برای زندگی :D
شنیدیم خیلی از بزرگ ها باز میخوان بازی کنن از همین جا میگیم 100% اماده هستیم مخصوصا هفته های اول دوم تاپ تن ها دیدنی هست
سلام به همه دوستان
از همین جا میگم سرور اسپید تابستون هر کسی میخواد بیاد با فاصله بازی کنه چون نمیزاریم تا 80*80 کسی تکون بخوره اقا تو منطقه ما اصلا هوا وجود نداره برای زندگی
تو همونی هستی که تو سرور 4 یه شبه اتحاد پرشیا صفرت کرد؟؟؟؟
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]jery[/b][/div][div]سلام به همه دوستان
از همین جا میگم سرور اسپید تابستون هر کسی میخواد بیاد با فاصله بازی کنه چون نمیزاریم تا 80*80 کسی تکون بخوره اقا تو منطقه ما اصلا هوا وجود نداره برای زندگی :D
شنیدیم خیلی از بزرگ ها باز میخوان بازی کنن از همین جا میگیم 100% اماده هستیم مخصوصا هفته های اول دوم تاپ تن ها دیدنی هست[/div][/quote]
تو همونی هستی که تو سرور 4 یه شبه اتحاد پرشیا صفرت کرد؟؟؟؟:P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.