بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن
من سرور1نبودم یعنی اونا زیر مجموعش بودن؟
آره
اتحاد های اول تا ششم همه kings club بودن
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن[/div][/quote]
من سرور1نبودم یعنی اونا زیر مجموعش بودن؟[/div][/quote]
آره
بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن
آره
دمش گرم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن[/div][/quote]
آره
اتحاد های اول تا ششم همه kings club بودن[/div][/quote]
دمش گرم:shock:
آره
دمش گرم
داداش خوب اتحاد های دیگه و سرور های دیگه هم یکپارچه شدن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن[/div][/quote]
آره
[/div][/quote]
آره
دمش گرم
اخه من تا حالا ندیده بودم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن[/div][/quote]
آره
[/div][/quote]
داداش خوب اتحاد های دیگه و سرور های دیگه هم یکپارچه شدن[/div][/quote]
اخه من تا حالا ندیده بودم:oops:
آره
دمش گرم
آره ولی اونا هیچکدوم اینقدر قوی نبودن و هدفشون نابودی یه اتحاد بود که با هم متحد شدن اما این فقط یه اتحاد بود
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن[/div][/quote]
آره
[/div][/quote]
آره ولی اونا هیچکدوم اینقدر قوی نبودن و هدفشون نابودی یه اتحاد بود که با هم متحد شدن اما این فقط یه اتحاد بود
آره
دمش گرم
ممنون از همه ی دوستانی که تا حالا نظر دادند.اتحاد ما برای تابستان دارد تکمیل می شود ولی اگر باز هم کسی خواست ثبت نام کند به من بگوید و من اسمش را در یادم بسپارم و احتمالا ان هم بتواند به اتحاد بیاید
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازم میگم بهترین اتحاد kings club تو سرور 1 بود که هر 6 تا اتحادش رتبه های 1 تا 6 رو داشتن[/div][/quote]
آره
[/div][/quote]
آره ولی اونا هیچکدوم اینقدر قوی نبودن و هدفشون نابودی یه اتحاد بود که با هم متحد شدن اما این فقط یه اتحاد بود[/div][/quote]
ممنون از همه ی دوستانی که تا حالا نظر دادند.اتحاد ما برای تابستان دارد تکمیل می شود ولی اگر باز هم کسی خواست ثبت نام کند به من بگوید و من اسمش را در یادم بسپارم و احتمالا ان هم بتواند به اتحاد بیاید
سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
دوستان یکی گذارش تخلفات باسه این عافا بزنه مدیر یه اخطاری بهش بده من رایانم مشکل پیداکرده نمیتونم
...............
[quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
[/div][/quote]
دوستان یکی گذارش تخلفات باسه این عافا بزنه مدیر یه اخطاری بهش بده من رایانم مشکل پیداکرده نمیتونم
مدیر هست ولی نمیدونم چرا پاک نمیکنه ?
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
[/div][/quote]
دوستان یکی گذارش تخلفات باسه این عافا بزنه مدیر یه اخطاری بهش بده من رایانم مشکل پیداکرده نمیتونم[/div][/quote]
مدیر هست ولی نمیدونم چرا پاک نمیکنه :?:?
مدیر هست ولی نمیدونم چرا پاک نمیکنه ?
مدیر صبرش بعضی موقع هازیاد میشه دیگه شماها یه کاری بکنید
...............
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]godofwar[/b][/div][div]سرور 15 با یکی از بهترین های سرور 1 godofwar حتما نتایج سرور 1 رو بخونید
[/div][/quote]
دوستان یکی گذارش تخلفات باسه این عافا بزنه مدیر یه اخطاری بهش بده من رایانم مشکل پیداکرده نمیتونم[/div][/quote]
مدیر هست ولی نمیدونم چرا پاک نمیکنه :?:?
[/div][/quote]
مدیر صبرش بعضی موقع هازیاد میشه دیگه شماها یه کاری بکنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.