هر کسی خواست بیاد به من بگه و اگه نخواست بیاد که مطمئن باشه پشیمون میشه.با ارزوی موفقیت برای شما
من صد در صد مخالفم می خوام ببینم کی می خواد منو پشیمون کنه؟؟؟؟
باشه دادا چرا عصبی میشی؟
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]هر کسی خواست بیاد به من بگه و اگه نخواست بیاد که مطمئن باشه پشیمون میشه.با ارزوی موفقیت برای شما;)[/div][/quote]
من صد در صد مخالفم می خوام ببینم کی می خواد منو پشیمون کنه؟؟؟؟:twisted:[/div][/quote]
باشه دادا چرا عصبی میشی؟:shock::shock::(:(:o:o
من موافقم ولی هیچوقت من به اتحاد های بزرگ نرفتم.cry: اسم اکانتم تو سرور 15 امضام( ghast espartan) خواهد بود
پس میای.امید وارم که بتونیم اتحاد بزرگی بشیم و شما ازاومدنت پشیمون نشی.
این مطلب در 1392/03/14 10:50:47 نوشته شده است و در 1392/03/14 10:52:42 ویرایش شده است .
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]من موافقم ولی هیچوقت من به اتحاد های بزرگ نرفتم.:(:o:shock::?:cry::cry: اسم اکانتم تو سرور 15 امضام( ghast espartan) خواهد بود8-)[/div][/quote]
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]من موافقم ولی هیچوقت من به اتحاد های بزرگ نرفتم.:(:o:shock::?:cry::cry: اسم اکانتم تو سرور 15 امضام( ghast espartan) خواهد بود8-)[/div][/quote]
پس میای.امید وارم که بتونیم اتحاد بزرگی بشیم و شما ازاومدنت پشیمون نشی.[/div][/quote]
میتونی دیگه تایپک بالا نیاری؟با 3تاعضو میخوای چی کارکنی انشاالله اس 16
من موافقم ولی هیچوقت من به اتحاد های بزرگ نرفتم.cry: اسم اکانتم تو سرور 15 امضام( ghast espartan) خواهد بود
میتونی دیگه تایپک بالا نیاری؟با 3تاعضو میخوای چی کارکنی انشاالله اس 16
3 تا نه فعلا 12 تا. ما خودمون که با هم دوستیم 10 تا یی میشیم.هر کی خواست از اینجا در خواست بده
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]من موافقم ولی هیچوقت من به اتحاد های بزرگ نرفتم.:(:o:shock::?:cry::cry: اسم اکانتم تو سرور 15 امضام( ghast espartan) خواهد بود8-)[/div][/quote]
پس میای.امید وارم که بتونیم اتحاد بزرگی بشیم و شما ازاومدنت پشیمون نشی.[/div][/quote]
میتونی دیگه تایپک بالا نیاری؟با 3تاعضو میخوای چی کارکنی انشاالله اس 16[/div][/quote]
3 تا نه فعلا 12 تا. ما خودمون که با هم دوستیم 10 تا یی میشیم.هر کی خواست از اینجا در خواست بده
واسه اینکه ما با اعضای اتحادی که تو سرور 14 هستیم می خوایم سرور 15 هم اتحاد بزنیم
باشه امیدوارم موفق باشید.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]مخالف[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
واسه اینکه ما با اعضای اتحادی که تو سرور 14 هستیم می خوایم سرور 15 هم اتحاد بزنیم[/div][/quote]
باشه امیدوارم موفق باشید.
هیچ مدیر اتحادی مثل داداش oormazd ام نمیشه!
و هیچ اتحادی هم مثل غرب وحشی فکر نمیکنم مدیر هاش انقدر افراد با تجربه و... باشن.
واقعا مدیر های غرب وحشی سرور 5 مدیر بودن. و پست و مقامشون واقعا لایقشون بود و متناسب با سبک سیاست ها و بازیشون بود.
تو خیلی اتحاد ها تاحالا بودم و بلانصبت شما بعضی هاش واقعا مدیر های نالایقی داشتند.
اول از همه من باید مدیر اصلی ی اتحاد رو بشناسم بعد برم داخلش!
خداحافظ برای همیشه
و هیچ اتحادی هم مثل غرب وحشی فکر نمیکنم مدیر هاش انقدر افراد با تجربه و... باشن.:arrow::idea:
واقعا مدیر های غرب وحشی سرور 5 مدیر بودن. و پست و مقامشون واقعا لایقشون بود و متناسب با سبک سیاست ها و بازیشون بود.8-)
تو خیلی اتحاد ها تاحالا بودم و بلانصبت شما بعضی هاش واقعا مدیر های نالایقی داشتند.:evil:
اول از همه من باید مدیر اصلی ی اتحاد رو بشناسم بعد برم داخلش!:mrgreen:
و هیچ اتحادی هم مثل غرب وحشی فکر نمیکنم مدیر هاش انقدر افراد با تجربه و... باشن.
واقعا مدیر های غرب وحشی سرور 5 مدیر بودن. و پست و مقامشون واقعا لایقشون بود و متناسب با سبک سیاست ها و بازیشون بود.
تو خیلی اتحاد ها تاحالا بودم و بلانصبت شما بعضی هاش واقعا مدیر های نالایقی داشتند.
حرفت 100 در 100 درسته.خودمونیم من تا حالا مدیر اتحاد زرگی نبودم اما دوس دارم که باشم.خدایی من اگه مدیر باشم از اکانت خودمم می گذرم چون که بازی هست و شما ها هم مثل داداش خودمین.من اگه ببینم کسی از من مدیر بودنش بهتره اونو مدیر می کنم و مثل اتحاد های دیگه دوس ندارم شعار بدم و مشخصاتم رو از تو اتحاد های دیگه کپی کنم من می خواهم یه اتحاد مستقل رزو تشکیل دهم.من دوس دارم که یه اتحاد وفا دار بزنم چون وفاداری از همه مهم تره درسته که هر اتحادی براش جمعیت خیلی مهمتر از اینا است اما برای من وفا داری.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div]هیچ مدیر اتحادی مثل داداش oormazd ام نمیشه!
و هیچ اتحادی هم مثل غرب وحشی فکر نمیکنم مدیر هاش انقدر افراد با تجربه و... باشن.:arrow::idea:
واقعا مدیر های غرب وحشی سرور 5 مدیر بودن. و پست و مقامشون واقعا لایقشون بود و متناسب با سبک سیاست ها و بازیشون بود.8-)
تو خیلی اتحاد ها تاحالا بودم و بلانصبت شما بعضی هاش واقعا مدیر های نالایقی داشتند.:evil:
[/div][/quote]
حرفت 100 در 100 درسته.خودمونیم من تا حالا مدیر اتحاد زرگی نبودم اما دوس دارم که باشم.خدایی من اگه مدیر باشم از اکانت خودمم می گذرم چون که بازی هست و شما ها هم مثل داداش خودمین.من اگه ببینم کسی از من مدیر بودنش بهتره اونو مدیر می کنم و مثل اتحاد های دیگه دوس ندارم شعار بدم و مشخصاتم رو از تو اتحاد های دیگه کپی کنم من می خواهم یه اتحاد مستقل رزو تشکیل دهم.من دوس دارم که یه اتحاد وفا دار بزنم چون وفاداری از همه مهم تره درسته که هر اتحادی براش جمعیت خیلی مهمتر از اینا است اما برای من وفا داری.
جونه من حال میکنید چطوری داره تبلیغ میکنه.دمت گرم داش
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div]هیچ مدیر اتحادی مثل داداش oormazd ام نمیشه!
[/div][/quote]
حرفت 100 در 100 درسته.خودمونیم من تا حالا مدیر اتحاد زرگی نبودم اما دوس دارم که باشم.خدایی من اگه مدیر باشم از اکانت خودمم می گذرم چون که بازی هست و شما ها هم مثل داداش خودمین.من اگه ببینم کسی از من مدیر بودنش بهتره اونو مدیر می کنم و مثل اتحاد های دیگه دوس ندارم شعار بدم و مشخصاتم رو از تو اتحاد های دیگه کپی کنم من می خواهم یه اتحاد مستقل رزو تشکیل دهم.من دوس دارم که یه اتحاد وفا دار بزنم چون وفاداری از همه مهم تره درسته که هر اتحادی براش جمعیت خیلی مهمتر از اینا است اما برای من وفا داری.[/div][/quote]
جونه من حال میکنید چطوری داره تبلیغ میکنه.دمت گرم داش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.