dmc4s
edinho
چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
مثلا قبلا ته تهش تو غارت 50 میل میزدیم دیگه ازون بالاتر هیچ جوره راه نداشتش زد و اصلا تو خواب هم نمیدیدم که روزی بشه 350 میلیون یا 400 میلیون هفته غارت زد
خب چجوری میشه چنین رقمی غارت زد با اومدن قابلیت شهر های متروکه که خب با اینا چنین رقمایی غارت زدن دیگه دور از دسترس نشد
گفتم شاید یه تغییر جدیدی داده باشن 8x یا 9x نیرو میشه ساخت یا عصر پادشاهان حراج زده 100 هزار تا نیرو 50 هزار تومن یا نمیدونم خلاصه یه قابلیتی چیری گفتیم تو این 25 تا سروری که نبودیم داده باشن دیگه ندادن؟
نه کاملا واضحه کل کلی در کار نیس .. بر منکرش لعنت
خودت خوبی ؟؟؟ میگن ترک عادت موجب مرض هست
... خواستم بگم نیاز نیس اینطور فشار بیاری کم کم ... یه دفعه ترک نکن
خب پس الان که فکر میکنم
تو کل تاریخ عصر پادشاهان قدر ترین بازیکنی که به خودش دید به جرات میگم خودم بودم و بر منکرش لعنت
تو یسری آیتما شاید شاید شاید بعضیا ازم بهتر بودن ولی در کل اگه همه ی آیتم هارو بزاریم کنار هم و بخوایم که نمره بدیم بهشون با اختلاف فاحشی به عنوان نفر اول جای میگیرم
کسی بودم که خیلی از قوانین فقط و فقط بخواطر من تغییر پیدا کرد و یا کلا گذاشتن قوانین رو
و از همه مهمتر کسی بودم که بشدت سطح کمی و کیفی بازیکنارو در تمامی زمینه ها بردم بالا چونکه خیلی بازیم شاخ بود بقیه سر اینکه ازم عقب نمونن یا کلمو بخوابونن به خودشون فشار میاوردن که منو بتونن بگیرن یا ازم بزنن جلو و بماند کسایی که میومدن بگردن دنبال کارایی که من میکنم تا وارد بازیشون بکنن تا بازیشون بهتر بشه
و کسایی رو هم که بهشون بازی یاد دادم و بعدا رفتن و سطح بازیشون رو کشیدن بالا هم بماندگ
آخیش راحت شدم داشتم میترکیدم امیر حسین دمت گرم
یه تشکر هم از مهدی و عابد بکنم که رخصت دادن
eryha
نمیدونم چرا چیزایی که دوست داریم برای بقیه خاطره نمیشه و چیزایی که اصلا واسمون مهم نیست واسمون میشه خاطره برا بقی
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div]چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
مثلا قبلا ته تهش تو غارت 50 میل میزدیم دیگه ازون بالاتر هیچ جوره راه نداشتش زد و اصلا تو خواب هم نمیدیدم که روزی بشه 350 میلیون یا 400 میلیون هفته غارت زد
خب چجوری میشه چنین رقمی غارت زد با اومدن قابلیت شهر های متروکه که خب با اینا چنین رقمایی غارت زدن دیگه دور از دسترس نشد
گفتم شاید یه تغییر جدیدی داده باشن 8x یا 9x نیرو میشه ساخت یا عصر پادشاهان حراج زده 100 هزار تا نیرو 50 هزار تومن یا نمیدونم خلاصه یه قابلیتی چیری گفتیم تو این 25 تا سروری که نبودیم داده باشن دیگه ندادن؟[/div][/quote]
نه کاملا واضحه کل کلی در کار نیس .. بر منکرش لعنت :mrgreen:
خودت خوبی ؟؟؟ میگن ترک عادت موجب مرض هست :D ... خواستم بگم نیاز نیس اینطور فشار بیاری کم کم ... یه دفعه ترک نکن :icon_1:[/div][/quote]
خب پس الان که فکر میکنم
تو کل تاریخ عصر پادشاهان قدر ترین بازیکنی که به خودش دید به جرات میگم خودم بودم و بر منکرش لعنت
تو یسری آیتما شاید شاید شاید بعضیا ازم بهتر بودن ولی در کل اگه همه ی آیتم هارو بزاریم کنار هم و بخوایم که نمره بدیم بهشون با اختلاف فاحشی به عنوان نفر اول جای میگیرم
کسی بودم که خیلی از قوانین فقط و فقط بخواطر من تغییر پیدا کرد و یا کلا گذاشتن قوانین رو
[b]و از همه مهمتر کسی بودم که بشدت سطح کمی و کیفی بازیکنارو در تمامی زمینه ها بردم بالا چونکه خیلی بازیم شاخ بود بقیه سر اینکه ازم عقب نمونن یا کلمو بخوابونن به خودشون فشار میاوردن که منو بتونن بگیرن یا ازم بزنن جلو و بماند کسایی که میومدن بگردن دنبال کارایی که من میکنم تا وارد بازیشون بکنن تا بازیشون بهتر بشه
و کسایی رو هم که بهشون بازی یاد دادم و بعدا رفتن و سطح بازیشون رو کشیدن بالا هم بماند[/b]گ
آخیش راحت شدم داشتم میترکیدم امیر حسین دمت گرم
یه تشکر هم از مهدی و عابد بکنم که رخصت دادن