narges_narcisbsj_sajjadnarges_narcisسلام به همه ی دوستان ..
این سوال همیشه ذهن منو درگیر کرده .. چرا تا یه اکانتی بزرگ میشه ، جو گیر میشه ؟ اگه اکانتهای کوچکتر بهش پیام بدن ، جواب نمیده یا نمیدن !!!
کلاس میذارن !!! اگر هم جواب بدن ، در حد یکی دو کلمه !!! انگار که سرشون شلوغه و وقت ندارند ...خخخخخ
یکی نیست بهشون بگه ... آخه این بازیه فقط .. بعدش هم سرور به سرور ریست میشه .. همه ی جمعیت و سربازات از بین میرن آخر سرور ..
شما هم اینطوری هستید ؟ ؟؟
وقتی بزرگ میشی دشمناتم زیاد میشن این که جواب نمیدن چون بعضیا دنبال اینن جاسوسی کنن که کی انلاینن یا اینکه کی نیستن و اینکه در ضمن سرشونم خیلی شلوقه شوخی نیس طرف 10 تا شهر داره ها!!!
ممکنه حرف شما تا حدی صحیح باشه ، اما موافق نیستم . چونکه آزمایش کردم . هم با اکانت کوچولو و هم هم بزرگ ... وقتی پیام دادم به اکانت بزرگ ،جوابش خیلی فرق می کرد !! فقط تونستم خودمو اینطوری توجیه کنم که جو گیرند !!!
من منظورم همون پاسخ دادن اولیه بود ولی متن پیام فرق میکنه این طبیعیه که وقتی طرف شاخ میشه از منظر قدرت پاسخ بده یه مثال معروف هست که میگه شهر که خلوت میشه ghorbaghe ha 7 تیر میکشن ولی تا اونجا که من یادم میاد ما بازیو از کسایی یاد گرفتیم که اولو اخر بازیشون شاخ شکن و شاخ بودنشون فرقی نداشت
IRCYBRAN
اکانت قبلی رو شوهر دادیم
لطفا سوال نفرمایید مورد منشوریه
اکانت قبلی رو شوهر دادیم
لطفا سوال نفرمایید مورد منشوریه