چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن مثلا قبلا ته تهش تو غارت 50 میل میزدیم دیگه ازون بالاتر هیچ جوره راه نداشتش زد و اصلا تو خواب هم نمیدیدم که روزی بشه 350 میلیون یا 400 میلیون هفته غارت زد
خب چجوری میشه چنین رقمی غارت زد با اومدن قابلیت شهر های متروکه که خب با اینا چنین رقمایی غارت زدن دیگه دور از دسترس نشد
گفتم شاید یه تغییر جدیدی داده باشن 8x یا 9x نیرو میشه ساخت یا عصر پادشاهان حراج زده 100 هزار تا نیرو 50 هزار تومن یا نمیدونم خلاصه یه قابلیتی چیری گفتیم تو این 25 تا سروری که نبودیم داده باشن دیگه ندادن؟
سرور 31 خودتون 62 میل زدین فکر کنم. از اون موقع تا الان آمار غارت 8 برابر شده. زیاد عجیب نیست این مقدار نیرو
[quote][div][b]edinho[/b][/div][div]چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
[b]مثلا قبلا ته تهش تو غارت 50 میل میزدیم دیگه ازون بالاتر هیچ جوره راه نداشتش زد[/b] و اصلا تو خواب هم نمیدیدم که روزی بشه 350 میلیون یا 400 میلیون هفته غارت زد
خب چجوری میشه چنین رقمی غارت زد با اومدن قابلیت شهر های متروکه که خب با اینا چنین رقمایی غارت زدن دیگه دور از دسترس نشد
گفتم شاید یه تغییر جدیدی داده باشن 8x یا 9x نیرو میشه ساخت یا عصر پادشاهان حراج زده 100 هزار تا نیرو 50 هزار تومن یا نمیدونم خلاصه یه قابلیتی چیری گفتیم تو این 25 تا سروری که نبودیم داده باشن دیگه ندادن؟[/div][/quote]
سرور 31 خودتون 62 میل زدین فکر کنم. از اون موقع تا الان آمار غارت 8 برابر شده. زیاد عجیب نیست این مقدار نیرو
اون قدیما بود که مدیر بودی فاتحه ت خونده بود اتحادا همه شلوغ بود همکاری هم زیاد بود مدیرا بیچاره بودن
یادش بخیر بعد چند ساعت میومدی رو اک کلی پیام رو اک بود کلا قید بازیو باید میزدی به پیاما رسیدگی میکردی
این از مدیریت
اگه مدیر هم نباشی به قول هادی تو تاپ باشی و جز نفرات برتر باشی زیاد واست پیام میاد
یکی میگه اکانتت چند
یکی پیام میده بهم بازیو یاد میدی
یکی میگه واسم محافظ میفرستی
یکی میگه شیطون چقدر مولتی زدی
یکی میگه داداش 2 کیلو چوب بفرست
یکی میگه شما چجوری انقدر غارت میزنی شما چجوری انقدر پیشرفت کردی شما چجوری...
خلاصه از این مدل پیاما زیاد میاد
حالا قضاوت با شما
البته در این زمینه هم اون قدیما بود که پیام زیاد میومد الان بازیکنا سوسول شدن چارتا پیام زورشون میاد جواب بدن یا میخوان کلاس بذارن
والا زمان ما که بیشتر پیام حمله نکن میومد و تنها پیامیم که خداییش نمیشه جواب داد همین حمله نکنه مگه ول میکنه!
حالا بیخیال اینا مهدی این ساغر روز آخر به من یه تار موشو داد گفت هروقت نیاز شد اینو آتیشش بزن من احضار میشم پا میشم میام
گفتم مگه تو سیمرغی گفت نه من از فامیلاشونم
الان فقط به یه مشکلی خوردم این دستور العمل احضار ساغرو گم کردم یه دفترجه داده بود با مو اِ گم شده دیگه بلد نیستی چجوری ازین مو اِ باید استفاده کنم؟
کسیم میخره میفروشمشا
آره اینو یادم رفت جدیدا دیگه از این پیام مشاهده نمیشه
الان یعنی نیاز شد؟
آره بگیم بیاد دیگه تا جمعه هستیم
باز خوبه تو یه تار مو داشتی ما همونم نداریم که بگیم بیاد
######
[quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اون قدیما بود که مدیر بودی فاتحه ت خونده بود اتحادا همه شلوغ بود همکاری هم زیاد بود مدیرا بیچاره بودن
یادش بخیر بعد چند ساعت میومدی رو اک کلی پیام رو اک بود کلا قید بازیو باید میزدی به پیاما رسیدگی میکردی
این از مدیریت
اگه مدیر هم نباشی به قول هادی تو تاپ باشی و جز نفرات برتر باشی زیاد واست پیام میاد
یکی میگه اکانتت چند
یکی میگه شیطون چقدر مولتی زدی:|
یکی میگه داداش 2 کیلو چوب بفرست:|
حالا قضاوت با شما
البته در این زمینه هم اون قدیما بود که پیام زیاد میومد الان بازیکنا سوسول شدن چارتا پیام زورشون میاد جواب بدن یا میخوان کلاس بذارن:D[/div][/quote]
والا زمان ما که بیشتر [b]پیام حمله نکن[/b] میومد و تنها پیامیم که خداییش نمیشه جواب داد همین حمله نکنه مگه ول میکنه!
حالا بیخیال اینا مهدی این ساغر روز آخر به من یه تار موشو داد گفت [b]هروقت نیاز شد[/b] اینو آتیشش بزن من احضار میشم پا میشم میام
الان فقط به یه مشکلی خوردم این دستور العمل احضار ساغرو گم کردم یه دفترجه داده بود با مو اِ گم شده دیگه :| بلد نیستی چجوری ازین مو اِ باید استفاده کنم؟
کسیم میخره میفروشمشا[/div][/quote]
الان یعنی نیاز شد؟
[/div][/quote]
آره بگیم بیاد دیگه تا جمعه هستیم[/div][/quote]
باز خوبه تو یه تار مو داشتی ما همونم نداریم که بگیم بیاد:roll:
اون قدیما بود که مدیر بودی فاتحه ت خونده بود اتحادا همه شلوغ بود همکاری هم زیاد بود مدیرا بیچاره بودن
این از مدیریت
یکی میگه اکانتت چند
یکی میگه شیطون چقدر مولتی زدی
یکی میگه داداش 2 کیلو چوب بفرست
حالا قضاوت با شما
البته در این زمینه هم اون قدیما بود که پیام زیاد میومد الان بازیکنا سوسول شدن چارتا پیام زورشون میاد جواب بدن یا میخوان کلاس بذارن
والا زمان ما که بیشتر پیام حمله نکن میومد و تنها پیامیم که خداییش نمیشه جواب داد همین حمله نکنه مگه ول میکنه!
حالا بیخیال اینا مهدی این ساغر روز آخر به من یه تار موشو داد گفت هروقت نیاز شد اینو آتیشش بزن من احضار میشم پا میشم میام
الان فقط به یه مشکلی خوردم این دستور العمل احضار ساغرو گم کردم یه دفترجه داده بود با مو اِ گم شده دیگه بلد نیستی چجوری ازین مو اِ باید استفاده کنم؟
کسیم میخره میفروشمشا
الان یعنی نیاز شد؟
آره بگیم بیاد دیگه تا جمعه هستیم
باز خوبه تو یه تار مو داشتی ما همونم نداریم که بگیم بیاد
خب خیلی دلت تنگ شده میخوای با بچه ها دسته جمعی جم شیم بریم خونشون یه ناهار یا شامی بخوریم بعد برگشتنیم یه یادگاری ای چیزی از خونشون هرکدوم برداریم دیگه دلمون واسش تنگ نشه؟
مثلا من خودم ای سی دیشونو برمیدارم هروقت دیدمش یادش بیفتم
eryha
نمیدونم چرا چیزایی که دوست داریم برای بقیه خاطره نمیشه و چیزایی که اصلا واسمون مهم نیست واسمون میشه خاطره برا بقی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اون قدیما بود که مدیر بودی فاتحه ت خونده بود اتحادا همه شلوغ بود همکاری هم زیاد بود مدیرا بیچاره بودن
این از مدیریت
یکی میگه اکانتت چند
یکی میگه شیطون چقدر مولتی زدی:|
یکی میگه داداش 2 کیلو چوب بفرست:|
حالا قضاوت با شما
البته در این زمینه هم اون قدیما بود که پیام زیاد میومد الان بازیکنا سوسول شدن چارتا پیام زورشون میاد جواب بدن یا میخوان کلاس بذارن:D[/div][/quote]
والا زمان ما که بیشتر [b]پیام حمله نکن[/b] میومد و تنها پیامیم که خداییش نمیشه جواب داد همین حمله نکنه مگه ول میکنه!
حالا بیخیال اینا مهدی این ساغر روز آخر به من یه تار موشو داد گفت [b]هروقت نیاز شد[/b] اینو آتیشش بزن من احضار میشم پا میشم میام
الان فقط به یه مشکلی خوردم این دستور العمل احضار ساغرو گم کردم یه دفترجه داده بود با مو اِ گم شده دیگه :| بلد نیستی چجوری ازین مو اِ باید استفاده کنم؟
کسیم میخره میفروشمشا[/div][/quote]
الان یعنی نیاز شد؟
[/div][/quote]
آره بگیم بیاد دیگه تا جمعه هستیم[/div][/quote]
باز خوبه تو یه تار مو داشتی ما همونم نداریم که بگیم بیاد:roll:[/div][/quote]
خب خیلی دلت تنگ شده میخوای با بچه ها دسته جمعی جم شیم بریم خونشون یه ناهار یا شامی بخوریم بعد برگشتنیم یه یادگاری ای چیزی از خونشون هرکدوم برداریم دیگه دلمون واسش تنگ نشه؟
مثلا من خودم ای سی دیشونو برمیدارم هروقت دیدمش یادش بیفتم :D
eryha
نمیدونم چرا چیزایی که دوست داریم برای بقیه خاطره نمیشه و چیزایی که اصلا واسمون مهم نیست واسمون میشه خاطره برا بقی
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]کاری نداریمااا
ولی انصافا داری کل کل میکنی
هی به بچه ها میگم فیلمشه، میخواد بگه عوض شده
باور نمیکنن که :mrgreen:[/div][/quote]
نه الان که فکر میکنم راست میگی عدم زدم همشونو :D
چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
مثلا قبلا ته تهش تو غارت 50 میل میزدیم دیگه ازون بالاتر هیچ جوره راه نداشتش زد و اصلا تو خواب هم نمیدیدم که روزی بشه 350 میلیون یا 400 میلیون هفته غارت زد
گفتم شاید یه تغییر جدیدی داده باشن 8x یا 9x نیرو میشه ساخت یا عصر پادشاهان حراج زده 100 هزار تا نیرو 50 هزار تومن یا نمیدونم خلاصه یه قابلیتی چیری گفتیم تو این 25 تا سروری که نبودیم داده باشن دیگه ندادن؟
8x9xنمی خواد تو 450 میل غارت بزن هفته اول اگه 200 میل نساختی من اسممو عوض میکنم
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]edinho[/b][/div][div]چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
مثلا قبلا ته تهش تو غارت 50 میل میزدیم دیگه ازون بالاتر هیچ جوره راه نداشتش زد و اصلا تو خواب هم نمیدیدم که روزی بشه 350 میلیون یا 400 میلیون هفته غارت زد
گفتم شاید یه تغییر جدیدی داده باشن 8x یا 9x نیرو میشه ساخت یا عصر پادشاهان حراج زده 100 هزار تا نیرو 50 هزار تومن یا نمیدونم خلاصه یه قابلیتی چیری گفتیم تو این 25 تا سروری که نبودیم داده باشن دیگه ندادن؟[/div][/quote]
8x9xنمی خواد تو 450 میل غارت بزن هفته اول اگه 200 میل نساختی من اسممو عوض میکنم :icon_2:
چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
عابد منو میخوره الان بخوام کل کل کنم
آقا شما 450 میل غارت بزن 200 میل هم نیرو بساز بترکه چشم هرچی حسود
یه اسفند هم سر راهی واست دود میخوای میکنم تا کسیم چشمت نزنه
eryha
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div]چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
8x9xنمی خواد تو 450 میل غارت بزن هفته اول اگه 200 میل نساختی من اسممو عوض میکنم :icon_2:[/div][/quote]
چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
راحت باش، از نظر من ایرادی نداره
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div]چطوری امیر حسین
این کل کله مگه؟
پرسیدم تغییرات چی دادن
8x9xنمی خواد تو 450 میل غارت بزن هفته اول اگه 200 میل نساختی من اسممو عوض میکنم :icon_2:[/div][/quote]
[b]عابد منو میخوره الان بخوام کل کل کنم[/b]
یه اسفند هم سر راهی واست دود میخوای میکنم تا کسیم چشمت نزنه[/div][/quote]
راحت باش، از نظر من ایرادی نداره :roll: :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.