بسر عموی من سیگارم میبرد نخی 2 تومن میفروخت گوشی که جای خود دارد
کار بسی زشت انجام میداد
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد
مشخصه یه 3 سالی هم میرفت و یکمی پیشرفت میکرد مولتی میلیاردر میشدا
شارژ هم باید میفروخت
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید
هههه جدیدا که تاید میریزن تو شیشیه دلستر بعد سیگار لا به لاش پر میکنن بچه ها خودمون زنگ میزنن تاکسی های خط واسشون باکس میخره میاره پولشو با کرایه حساب میکنن
ایرانیا تو این زمینه ها یل طولایی دارن اینی که من گفتم ورزن قدیمیش بود مثل اینکه جدیدیش اومده 3 سال بیش سربازیش تموم شد
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
الان اونجایی؟ :o:shock:[/div][/quote]
آره دیگه:lol:[/div][/quote]
هییییییییی :o
گوشی بردی با خودت ؟ :shock: :|[/div][/quote]
بسر عموی من سیگارم میبرد نخی 2 تومن میفروخت گوشی که جای خود دارد :icon_4:[/div][/quote]
کار بسی زشت انجام میداد :icon_10:[/div][/quote]
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد :icon_4:[/div][/quote]
مشخصه یه 3 سالی هم میرفت و یکمی پیشرفت میکرد مولتی میلیاردر میشدا :ugeek:
شارژ هم باید میفروخت :ugeek:[/div][/quote]
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید :icon_4:[/div][/quote]
هههه جدیدا که تاید میریزن تو شیشیه دلستر بعد سیگار لا به لاش پر میکنن بچه ها خودمون زنگ میزنن تاکسی های خط واسشون باکس میخره میاره پولشو با کرایه حساب میکنن :lol:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4: ایرانیا تو این زمینه ها یل طولایی دارن اینی که من گفتم ورزن قدیمیش بود مثل اینکه جدیدیش اومده 3 سال بیش سربازیش تموم شد:icon_4:
سلام به همه ی دوستان ..
این سوال همیشه ذهن منو درگیر کرده .. چرا تا یه اکانتی بزرگ میشه ، جو گیر میشه ؟ اگه اکانتهای کوچکتر بهش پیام بدن ، جواب نمیده یا نمیدن !!!
کلاس میذارن !!! اگر هم جواب بدن ، در حد یکی دو کلمه !!! انگار که سرشون شلوغه و وقت ندارند ...خخخخخ
یکی نیست بهشون بگه ... آخه این بازیه فقط .. بعدش هم سرور به سرور ریست میشه .. همه ی جمعیت و سربازات از بین میرن آخر سرور ..
شما هم اینطوری هستید ؟ ؟؟
اره ولی همه اینطوری نیستن مثلا من که وقتی باهاشون حرف میزنن ادمای خوبین حتی دو نفر بهم یاد دادن چجوری بازی کنم و بازیکن خوبی شدم
ما از همان کودکی
بازیچه دست روزگار شدیم
وگرنه کـــدام روبــاهـــی پنــیر میخورد!
behnam003
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان ..
این سوال همیشه ذهن منو درگیر کرده .. چرا تا یه اکانتی بزرگ میشه ، جو گیر میشه ؟ اگه اکانتهای کوچکتر بهش پیام بدن ، جواب نمیده یا نمیدن !!!:icon_2:
کلاس میذارن !!! :shock: اگر هم جواب بدن ، در حد یکی دو کلمه !!! انگار که سرشون شلوغه و وقت ندارند ...خخخخخ
یکی نیست بهشون بگه ... آخه این بازیه فقط .. بعدش هم سرور به سرور ریست میشه .. همه ی جمعیت و سربازات از بین میرن آخر سرور ..
:icon_12:
شما هم اینطوری هستید ؟ ؟؟:roll:
[/div][/quote]
اره ولی همه اینطوری نیستن مثلا من که وقتی باهاشون حرف میزنن ادمای خوبین حتی دو نفر بهم یاد دادن چجوری بازی کنم و بازیکن خوبی شدم
اونا هم پیامای کسای که میشناسن رو ج میدن ولی پیامای که واس خود شیرینیه و چاپلوسیه اصلا ارزش وقت تلف کردنم نداره به جاش میتونه لیست غارتشو بزنه
بالاخره پیامه دیگه .. منم از این پیامها که میگید زیاد دیدم . واسه این بود که بهشون نزنیم .. آخر سرور همون برامون شاخ شد
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]اونا هم پیامای کسای که میشناسن رو ج میدن ولی پیامای که واس خود شیرینیه و چاپلوسیه اصلا ارزش وقت تلف کردنم نداره به جاش میتونه لیست غارتشو بزنه[/div][/quote]
بالاخره پیامه دیگه .. منم از این پیامها که میگید زیاد دیدم . واسه این بود که بهشون نزنیم .. آخر سرور همون برامون شاخ شد
سلام به همه ی دوستان ..
این سوال همیشه ذهن منو درگیر کرده .. چرا تا یه اکانتی بزرگ میشه ، جو گیر میشه ؟ اگه اکانتهای کوچکتر بهش پیام بدن ، جواب نمیده یا نمیدن !!!
کلاس میذارن !!! اگر هم جواب بدن ، در حد یکی دو کلمه !!! انگار که سرشون شلوغه و وقت ندارند ...خخخخخ
شما هم اینطوری هستید ؟ ؟؟
بله ، بعضی ها واقعا خوبن .. البته نمیشه تو بازی یه کسی اعتماد کرد ، ولی جواب دادن که کار سختی نیست ..
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]behnam003[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان ..
این سوال همیشه ذهن منو درگیر کرده .. چرا تا یه اکانتی بزرگ میشه ، جو گیر میشه ؟ اگه اکانتهای کوچکتر بهش پیام بدن ، جواب نمیده یا نمیدن !!!:icon_2:
کلاس میذارن !!! :shock: اگر هم جواب بدن ، در حد یکی دو کلمه !!! انگار که سرشون شلوغه و وقت ندارند ...خخخخخ
:icon_12:
شما هم اینطوری هستید ؟ ؟؟:roll:
[/div][/quote]
اره ولی همه اینطوری نیستن مثلا من که وقتی باهاشون حرف میزنن ادمای خوبین حتی دو نفر بهم یاد دادن چجوری بازی کنم و بازیکن خوبی شدم[/div][/quote]
بله ، بعضی ها واقعا خوبن .. البته نمیشه تو بازی یه کسی اعتماد کرد ، ولی جواب دادن که کار سختی نیست .. :)
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خب گنده باشی سرت شلوغه آخرین چیزی که ممکنه بتونی بهش رسیدگی کنی پیام اونم وقتی که همه کارای اک رو انجام دادی و بیکار باشی[/div][/quote]
روزی اگه 4 تا 10 پبام بیاد .. زیادتر نمیاد .. خخخخ
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خب گنده باشی سرت شلوغه آخرین چیزی که ممکنه بتونی بهش رسیدگی کنی پیام اونم وقتی که همه کارای اک رو انجام دادی و بیکار باشی[/div][/quote]
[/div][/quote]
ههههه
هفته ای تقریبا بالا 1000 ج میدادیم :icon_10:
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خب گنده باشی سرت شلوغه آخرین چیزی که ممکنه بتونی بهش رسیدگی کنی پیام اونم وقتی که همه کارای اک رو انجام دادی و بیکار باشی[/div][/quote]
[/div][/quote]
والا ما گنده هم نمیشیم روزی ۲۰ تا ۲۵ تا میاد :|
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خب گنده باشی سرت شلوغه آخرین چیزی که ممکنه بتونی بهش رسیدگی کنی پیام اونم وقتی که همه کارای اک رو انجام دادی و بیکار باشی[/div][/quote]
[/div][/quote]
ههههه
هفته ای تقریبا بالا 1000 ج میدادیم :icon_10:[/div][/quote]
دکتر سلام :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.