بسر عموی من سیگارم میبرد نخی 2 تومن میفروخت گوشی که جای خود دارد
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
الان اونجایی؟ :o:shock:[/div][/quote]
آره دیگه:lol:[/div][/quote]
هییییییییی :o
گوشی بردی با خودت ؟ :shock: :|[/div][/quote]
بسر عموی من سیگارم میبرد نخی 2 تومن میفروخت گوشی که جای خود دارد :icon_4:
کار بسی زشت انجام میداد
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
بسر عموی من سیگارم میبرد نخی 2 تومن میفروخت گوشی که جای خود دارد :icon_4:[/div][/quote]
کار بسی زشت انجام میداد :icon_10:
اینجا همه چی داریم یه اتاق بهم دادن با تمام امکانات یه زندگی شخصی به دور از خانواده
خدمت رو با گوشی سر میکنیم سیگاری نیستیم اما خب کسی کاری نداره چه دارم چی ندارم
fяїέηđs
اینجا همه چی داریم یه اتاق بهم دادن با تمام امکانات یه زندگی شخصی به دور از خانواده
خدمت رو با گوشی سر میکنیم سیگاری نیستیم اما خب کسی کاری نداره چه دارم چی ندارم
:icon_2:
کار بسی زشت انجام میداد
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد
این مطلب در 1395/08/25 23:19:16 نوشته شده است و در 1395/08/25 23:19:29 ویرایش شده است .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
بسر عموی من سیگارم میبرد نخی 2 تومن میفروخت گوشی که جای خود دارد :icon_4:[/div][/quote]
کار بسی زشت انجام میداد :icon_10:[/div][/quote]
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد :icon_4:
کار بسی زشت انجام میداد
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد
مشخصه یه 3 سالی هم میرفت و یکمی پیشرفت میکرد مولتی میلیاردر میشدا
شارژ هم باید میفروخت
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد :icon_4:[/div][/quote]
مشخصه یه 3 سالی هم میرفت و یکمی پیشرفت میکرد مولتی میلیاردر میشدا :ugeek:
شارژ هم باید میفروخت :ugeek:
کار بسی زشت انجام میداد
طرف فکرش اقتصادی وار کار میکرد
fяїέηđs
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
کاسب بود دیگه بنده خدا 3 سال سربازیش طول کشید ولی تو همون سربازی کلی بول به جیب زد :icon_4:[/div][/quote]
طرف فکرش اقتصادی وار کار میکرد :D
کار بسی زشت انجام میداد
شارژ هم باید میفروخت
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید
این مطلب در 1395/08/25 23:25:10 نوشته شده است و در 1395/08/25 23:25:56 ویرایش شده است .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
شارژ هم باید میفروخت :ugeek:[/div][/quote]
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید :icon_4:
کار بسی زشت انجام میداد
شارژ هم باید میفروخت
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید
هههه جدیدا که تاید میریزن تو شیشیه دلستر بعد سیگار لا به لاش پر میکنن بچه ها خودمون زنگ میزنن تاکسی های خط واسشون باکس میخره میاره پولشو با کرایه حساب میکنن
fяїέηđs
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]خدمت سر مرزم شلمچه:mrgreen:[/div][/quote]
شارژ هم باید میفروخت :ugeek:[/div][/quote]
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید :icon_4:[/div][/quote]
هههه جدیدا که تاید میریزن تو شیشیه دلستر بعد سیگار لا به لاش پر میکنن بچه ها خودمون زنگ میزنن تاکسی های خط واسشون باکس میخره میاره پولشو با کرایه حساب میکنن :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.