narges_narcisسلام به اعضاء قدیمی و جدید
شما الان اینجا هستی و داری این متنو می خوانی ، نشون میده که این بازی رو دوست داری و برات مسلما خاطره ساز بوده .
همه ی ما خاطرات تلخ و شیرین داریم از بازی هامون . من این تاپیکو گذاشتم ، که با هم خاطراتمونو به اشتراک بذاریم .
خب ، اول من شروع می کنم ...
اولین سرور من s19 بود . 2 هفته بعد از شروع بازی ثبت نام کردم . خب چی میشه ؟؟ خخخخخ معلومه دیگه ، وقتی یه همسایه ی بزرگ داشته باشی فارمت می کنه . به هر شکلی که بود من از فارم در اومدم .. بعد از یه ماه یه کم قوی شدم . خیلی از بازی خوشم اومده بود . که به دوستان و اقوامم هم پیشنهاد دادم که بیان بازی کنن . یکی از بچه های اقوام ما پسر 9 ساله بود ... اومد و بازی رو با کمک من شروع کرد . ولی اونم چون دیر اومده بود ، ریختن سرش ... که تا اومد شهرشو دید گریه کردو به من زنگ زد .خخخخخ بهمگفت : خاله ، همه ی سربازام مردن !! منم دلم براش سوخت و با غارتگراش صحبت کردم .. گفتم که کوچولوئه !! یکیشون عذاب وجدان گرفته بود .. بردش تو اتحادشون و بهش پست هم داد ...خخخخخ بیچاره ی اعضای اتحادشون که یکی از مدیراشون نی نی بود ... تا یادم نرفته بگم 50 تا سکه هم خودش زد .. ولی تمام قابلیت های ویژه اش رو فعال کرد و ظرف چند دقیقه همه رو خرج کرد خخخخ
خب .. حالا نوبت شماست .. خاطرات خودتونو بگید
سلام ما هم یک بار تو سرور 7 مثلا با دوستامون کتیبه رو زدیم اما نتاسفانه دو تا از دوستان خیانت کردند و کتیبه ما رو دزدیدند اونوقت قیافه همگی ما خنده دار بود مخصوصا که بعضی از عزیزان هم شب تا صبح مراقبش بودند
عهد جوانی گذشت در غم بود و نبود *** نوبت پیری رسید صد غم دیگر فزود