شما الان اینجا هستی و داری این متنو می خوانی ، نشون میده که این بازی رو دوست داری و برات مسلما خاطره ساز بوده .
همه ی ما خاطرات تلخ و شیرین داریم از بازی هامون . من این تاپیکو گذاشتم ، که با هم خاطراتمونو به اشتراک بذاریم .
خب ، اول من شروع می کنم ...
اولین سرور من s19 بود . 2 هفته بعد از شروع بازی ثبت نام کردم . خب چی میشه ؟؟ خخخخخ معلومه دیگه ، وقتی یه همسایه ی بزرگ داشته باشی فارمت می کنه . به هر شکلی که بود من از فارم در اومدم .. بعد از یه ماه یه کم قوی شدم . خیلی از بازی خوشم اومده بود . که به دوستان و اقوامم هم پیشنهاد دادم که بیان بازی کنن . یکی از بچه های اقوام ما پسر 9 ساله بود ... اومد و بازی رو با کمک من شروع کرد . ولی اونم چون دیر اومده بود ، ریختن سرش ... که تا اومد شهرشو دید گریه کردو به من زنگ زد .خخخخخ بهمگفت : خاله ، همه ی سربازام مردن !! منم دلم براش سوخت و با غارتگراش صحبت کردم .. گفتم که کوچولوئه !! یکیشون عذاب وجدان گرفته بود .. بردش تو اتحادشون و بهش پست هم داد ...خخخخخ بیچاره ی اعضای اتحادشون که یکی از مدیراشون نی نی بود ... تا یادم نرفته بگم 50 تا سکه هم خودش زد .. ولی تمام قابلیت های ویژه اش رو فعال کرد و ظرف چند دقیقه همه رو خرج کرد خخخخ
خب .. حالا نوبت شماست .. خاطرات خودتونو بگید
سرور بیست و دو جهانی.
با هزار و پونصد تا جمعیت کلید و صندوق ارشیو کردم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div]سلام به اعضاء قدیمی و جدید
شما الان اینجا هستی و داری این متنو می خوانی ، نشون میده که این بازی رو دوست داری و برات مسلما خاطره ساز بوده .
همه ی ما خاطرات تلخ و شیرین داریم از بازی هامون . من این تاپیکو گذاشتم ، که با هم خاطراتمونو به اشتراک بذاریم .
خب ، اول من شروع می کنم ...
اولین سرور من s19 بود . 2 هفته بعد از شروع بازی ثبت نام کردم . خب چی میشه ؟؟ :D خخخخخ معلومه دیگه ، وقتی یه همسایه ی بزرگ داشته باشی فارمت می کنه . به هر شکلی که بود من از فارم در اومدم .. بعد از یه ماه یه کم قوی شدم . خیلی از بازی خوشم اومده بود . که به دوستان و اقوامم هم پیشنهاد دادم که بیان بازی کنن . یکی از بچه های اقوام ما پسر 9 ساله بود ... اومد و بازی رو با کمک من شروع کرد . ولی اونم چون دیر اومده بود ، ریختن سرش ... که تا اومد شهرشو دید گریه کردو به من زنگ زد .خخخخخ بهمگفت : خاله ، همه ی سربازام مردن !! منم دلم براش سوخت و با غارتگراش صحبت کردم .. گفتم که کوچولوئه !! یکیشون عذاب وجدان گرفته بود .. بردش تو اتحادشون و بهش پست هم داد ...خخخخخ بیچاره ی اعضای اتحادشون که یکی از مدیراشون نی نی بود ... تا یادم نرفته بگم 50 تا سکه هم خودش زد .. ولی تمام قابلیت های ویژه اش رو فعال کرد و ظرف چند دقیقه همه رو خرج کرد خخخخ :lol::lol:
[b]خب .. حالا نوبت شماست .. خاطرات خودتونو بگید ;);) [/b][/div][/quote]
سرور بیست و دو جهانی.
با هزار و پونصد تا جمعیت کلید و صندوق ارشیو کردم:icon_5:
تو یکی از سرورا من یه صندوقچه زدم با این که به نسبت قدرتم زیاد بود و حتی از من ضعیف تراشم گنجینه میزدنو کسی باهاشون کاری نداشت ولی نمیدونم چی شد که یهو همه ریختن سره منو صندوقچرو ازم زدنو فارمم کردن هر چی بود زیر سره یه نفر بود که با مولتیاش این کارو کرد خاطره با حالی بود چون اصلا فکرشم نمیکردم که فارم شم هیجانه فارم شدنش خیلی بالا بود
آخی.. پس ازتون گرفتند ...
شما زده بودی از اولش یا ته سربازاش مونده بود ؟
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
[quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو یکی از سرورا من یه صندوقچه زدم با این که به نسبت قدرتم زیاد بود و حتی از من ضعیف تراشم گنجینه میزدنو کسی باهاشون کاری نداشت ولی نمیدونم چی شد که یهو همه ریختن سره منو صندوقچرو ازم زدنو فارمم کردن هر چی بود زیر سره یه نفر بود که با مولتیاش این کارو کرد خاطره با حالی بود چون اصلا فکرشم نمیکردم که فارم شم هیجانه فارم شدنش خیلی بالا بود [/div][/quote]
آخی.. پس ازتون گرفتند ...
شما زده بودی از اولش یا ته سربازاش مونده بود ؟
سرور s20 خیلی کیف کردم باگ پیدا شده بود اسونم بود ولی زود جمش کردن
آخ آخ ...
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]خاطرم کوتاهه
سرور s20 خیلی کیف کردم باگ پیدا شده بود اسونم بود :icon_4: ولی زود جمش کردن:cry:
[/div][/quote]
آخ آخ ...:D :D
ما با بچه های مدرسه سرور 9 شروع کردیم ......
دوتا اتحاد مختلف از دوتا کلاس مختلف داشتیم....
به قدری هیجان و جو بازی اون موقع مارو گرفته بود که تو مدرسه بچه های اتحاد دیگرو تحویل نمیگرفتیم
سرور دومی بود که بازی میکردم
خیلی با حال بود
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]ni ma 79[/b][/div][div]ما با بچه های مدرسه سرور 9 شروع کردیم ......
دوتا اتحاد مختلف از دوتا کلاس مختلف داشتیم....
به قدری هیجان و جو بازی اون موقع مارو گرفته بود که تو مدرسه بچه های اتحاد دیگرو تحویل نمیگرفتیم :lol:
سرور دومی بود که بازی میکردم
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
خیلی با حال بود
مزه این بازی به بازی کردن با دوستان توی دنیای واقعی هستش . وقتی که باهم راجع به بازی صحبت میکنید یا همگی با هم به یکی اتک میزنین
خخخخخ
چه باحال ، من تا به حال تجربه نکردم
به جز همونی که نوشتم
این مطلب در 1395/07/04 07:11:46 نوشته شده است و در 1395/07/04 07:12:30 ویرایش شده است .
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]مزه این بازی به بازی کردن با دوستان توی دنیای واقعی هستش . وقتی که باهم راجع به بازی صحبت میکنید یا همگی با هم به یکی اتک میزنین :twisted:[/div][/quote]
خخخخخ
چه باحال ، من تا به حال تجربه نکردم :)
به جز همونی که نوشتم
بهترین خاطره ی من سرور سه اتحاد قهوه ی تلخ که خودم موسسش بودم
س18 با بجهای دره های گرگها خیلی خاطر ساز بود اون زمان ریدکال بود چه دورانی بود شبا مینشتیم بیکار میشدیم دست جمعی یکی رو میزدیم 0 میکردیم
بله .. منم تو ریدکال بودم .. آهنگ میذاشتیم .. به نوبت .. خیلی خوب بود . دفاع میریختیم ...
این مطلب در 1395/07/04 07:14:34 نوشته شده است و در 1395/07/04 07:15:09 ویرایش شده است .
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div]بهترین خاطره ی من سرور سه اتحاد قهوه ی تلخ که خودم موسسش بودم
س18 با بجهای دره های گرگها خیلی خاطر ساز بود اون زمان ریدکال بود چه دورانی بود شبا مینشتیم بیکار میشدیم دست جمعی یکی رو میزدیم 0 میکردیم :icon_4:[/div][/quote]
بله .. منم تو ریدکال بودم .. آهنگ میذاشتیم .. به نوبت .. خیلی خوب بود . دفاع میریختیم ...
تو یه سرور با دو تا شهر و ۵۰۰ تا جمعیت آخرای سرور حدود ۳ هفته پشت سر هم مدال دفاعی زیر ۵ گرفتم.یه اتحاد بهم حمله کردن آخرشم من بردم....بهترین خاطرمه
چه با حال ، مگه چقدر نیرو داشتید ؟
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]تو یه سرور با دو تا شهر و ۵۰۰ تا جمعیت آخرای سرور حدود ۳ هفته پشت سر هم مدال دفاعی زیر ۵ گرفتم.یه اتحاد بهم حمله کردن آخرشم من بردم....بهترین خاطرمه[/div][/quote]
چه با حال ، مگه چقدر نیرو داشتید ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.