میخوام یه خاطره دیگه بگم اصن دلم نمیاد اینو نگم چیزی که بعضیا میشینن با هم برنامه ریزی میکنن که انجام بدن واسه فان آخرشم اینکارو نمیکنن ولی ما بر حسب اتفاق یا سرنوشت انجامش دادیم
این خاطره برمیگرده به s18 سروری که همینجوری رفتیم سرگرم بشیم اتفاقا دوستا و رفیقا بیشترمون بودیم حالا یادم نیست تصادفی بود یا نه
یکی دو هفته گذشت اتحادمون رو زدیم اتحاد خوبی هم بود دیدیم رفیقای دیگمون هم هستن اتحاد دارن هیچی اومدیم همه با هم تو یه اتحاد جمع شدیم
بازم با اینکه همه رفیقامن کلا اسم شخص اکانت یا اتحاد نمیارم
گذشت چند هفته فکر کنم از وسط سرور گذشته بود یک سوم آخر بازی بود یه بنده خدا تو اتحادمون فارم شد از قضا دختر بود هیچی منم دیدم فارمه خیلی وقت هم نبود اومده بود تو اتحاد انداختمش بیرون (اگه قدیمی بود کمک میکردیم
) بین من و یک مدیر عزیز دیگه ی اتحادمون مخلصش هم هستم کلا تو هر سرور بوده خیلی به ما لطف کرده
اختلاف افتاد گفت چرا اخراج کردی دوباره آوردش تو اتحاد گفت کمکش کنیم خلاصه کلی با هم بحث کردیم آقا اختلاف خیلی زیاد شد تا جایی یکسری از بچه ها با این دوست عزیز رفتن خودشون اتحاد زدن یکسری همونجا با ما موندن یعنی دو تیکه شدیم
اینکه میگم اختلاف خیلی زیاد بود بابت اینه که به همین ختم نشد و شروع کردیم به زدن هم
حالا بین خودمون باشد که به نظر خودم اونا قوی تر بودن
از این جهت که ما یکم زدیم صفر کردیم ولی بعدش اونا بیشتر مهاجم بودن ما مدافع خلاصه اونا رفتن 1 هجوم ما رفتیم 1 دفاع
من اکانت خودم به نسبت ضعیف بود همچین مالی نبود با توجه به اینکه دو هفته قبل هم دوتا مدال هجوم 1 تا 3 بود دقیق یادم نیست گرفته بودم سر زدن یکی(که اینم حالا ادامه خواهد داشت ختم بخیر نشد زدن یارو)
یکی رفیقا زد یکی دیگه از رفیقا رو کلا شتک کرد....
مام این وسط اتک میذاشتیم اونام زدن یکی دوتا شهرم صفر شد
حالا این وسط اونی که هفته های قبل سر یه موضوعی(دقیق یادم نیست ولی یکم درگیری لفظی داشتیم یادمه) چندتا شهرشو زده بودم با اتحادش اونام شروع کردن زدن دیدن ما داریم میخوریم گفتن فرصت خوبیه
هیچی من دیدم دیگه نمیشه کاریش کرد نیروهایی که مونده بود ریختم تو اکانت رفیقم بعدم زدم استراحت
بقیه هم که همچنان بزن بزن داشتن
اون اتحاده هم حالا ول کن نبود من که رفتم استراحت دوستمو شروع کردن زدن
این داستان چند روزی ادامه داشت
بخوام واقعیت رو بگم ما بیشتر خوردیم
البته خب دو طرفه هم خوردیم
گذشتو بزن بزن ها کم کم تموم شد ولی اتحاد رو تا آخر نگه داشتیم
همه هم دوست بودیم ولی خب پیش میاد دیگه بعد اون سرورم بازم کنار هم بازی کردیم البته الان که دیگه خیلیا بازیو گذاشتن کنار بعضیام هنوز هستن
نتیجه پایانی: اینکه دوستامون که ما رو زدن من نقش در اختلاف داشتم اون اتحاد دیگه هم که ما رو زد من نقش اصلی رو داشتم که قبلش زدمشون
این قصه ی ما هم به سر رسید...
این مطلب در 1395/09/04 20:41:51 نوشته شده است و در 1395/09/04 20:42:11 ویرایش شده است .
######
میخوام یه خاطره دیگه بگم اصن دلم نمیاد اینو نگم چیزی که بعضیا میشینن با هم برنامه ریزی میکنن که انجام بدن واسه فان آخرشم اینکارو نمیکنن ولی ما بر حسب اتفاق یا سرنوشت انجامش دادیم:mrgreen:
این خاطره برمیگرده به s18 سروری که همینجوری رفتیم سرگرم بشیم اتفاقا دوستا و رفیقا بیشترمون بودیم حالا یادم نیست تصادفی بود یا نه
یکی دو هفته گذشت اتحادمون رو زدیم اتحاد خوبی هم بود دیدیم رفیقای دیگمون هم هستن اتحاد دارن هیچی اومدیم همه با هم تو یه اتحاد جمع شدیم
بازم با اینکه همه رفیقامن کلا اسم شخص اکانت یا اتحاد نمیارم
گذشت چند هفته فکر کنم از وسط سرور گذشته بود یک سوم آخر بازی بود یه بنده خدا تو اتحادمون فارم شد از قضا دختر بود هیچی منم دیدم فارمه خیلی وقت هم نبود اومده بود تو اتحاد انداختمش بیرون (اگه قدیمی بود کمک میکردیم:mrgreen: ) بین من و یک مدیر عزیز دیگه ی اتحادمون مخلصش هم هستم کلا تو هر سرور بوده خیلی به ما لطف کرده:mrgreen: اختلاف افتاد گفت چرا اخراج کردی دوباره آوردش تو اتحاد گفت کمکش کنیم خلاصه کلی با هم بحث کردیم آقا اختلاف خیلی زیاد شد تا جایی یکسری از بچه ها با این دوست عزیز رفتن خودشون اتحاد زدن یکسری همونجا با ما موندن یعنی دو تیکه شدیم
اینکه میگم اختلاف خیلی زیاد بود بابت اینه که به همین ختم نشد و شروع کردیم به زدن هم:mrgreen:
حالا بین خودمون باشد که به نظر خودم اونا قوی تر بودن :mrgreen: از این جهت که ما یکم زدیم صفر کردیم ولی بعدش اونا بیشتر مهاجم بودن ما مدافع خلاصه اونا رفتن 1 هجوم ما رفتیم 1 دفاع
من اکانت خودم به نسبت ضعیف بود همچین مالی نبود با توجه به اینکه دو هفته قبل هم دوتا مدال هجوم 1 تا 3 بود دقیق یادم نیست گرفته بودم سر زدن یکی(که اینم حالا ادامه خواهد داشت ختم بخیر نشد زدن یارو)
یکی رفیقا زد یکی دیگه از رفیقا رو کلا شتک کرد....
مام این وسط اتک میذاشتیم اونام زدن یکی دوتا شهرم صفر شد
حالا این وسط اونی که هفته های قبل سر یه موضوعی(دقیق یادم نیست ولی یکم درگیری لفظی داشتیم یادمه) چندتا شهرشو زده بودم با اتحادش اونام شروع کردن زدن دیدن ما داریم میخوریم گفتن فرصت خوبیه :mrgreen:
هیچی من دیدم دیگه نمیشه کاریش کرد نیروهایی که مونده بود ریختم تو اکانت رفیقم بعدم زدم استراحت
بقیه هم که همچنان بزن بزن داشتن
اون اتحاده هم حالا ول کن نبود من که رفتم استراحت دوستمو شروع کردن زدن
این داستان چند روزی ادامه داشت
بخوام واقعیت رو بگم ما بیشتر خوردیم :mrgreen: البته خب دو طرفه هم خوردیم
گذشتو بزن بزن ها کم کم تموم شد ولی اتحاد رو تا آخر نگه داشتیم
همه هم دوست بودیم ولی خب پیش میاد دیگه بعد اون سرورم بازم کنار هم بازی کردیم البته الان که دیگه خیلیا بازیو گذاشتن کنار بعضیام هنوز هستن
نتیجه پایانی: اینکه دوستامون که ما رو زدن من نقش در اختلاف داشتم اون اتحاد دیگه هم که ما رو زد من نقش اصلی رو داشتم که قبلش زدمشون :mrgreen:
این قصه ی ما هم به سر رسید...