راستی الان رفتم پاسخارو چک کردم یه چیزی یادم رفت ؛ من گفتم اکثراً دهه هشتادیا بی جنبه هستن ، معین گفت توهین نکن من به توهین حساسم ! مگه من توهین کردم !؟ O_o همین یعنی بی جنبه بودن دیگه در تاریخ سابقه نداشته که رو لغت "بی جنبه" اسم اهانت بذارن !! شما با مولتی بیا تو خصوصی هر چی از دهنت در اومد بگو اگه من حرفی زدم! یکم جنبه داشته باشید ! + :-|
این مطلب در 1395/04/26 01:51:51 نوشته شده است و در 1395/04/26 01:52:20 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
:icon_8:
راستی الان رفتم پاسخارو چک کردم یه چیزی یادم رفت ؛ من گفتم اکثراً دهه هشتادیا بی جنبه هستن ، معین گفت توهین نکن من به توهین حساسم ! مگه من توهین کردم !؟ O_o همین یعنی بی جنبه بودن دیگه در تاریخ سابقه نداشته که رو لغت "بی جنبه" اسم اهانت بذارن !! شما با مولتی بیا تو خصوصی هر چی از دهنت در اومد بگو اگه من حرفی زدم! یکم جنبه داشته باشید ! + :-|
راستی الان رفتم پاسخارو چک کردم یه چیزی یادم رفت ؛ من گفتم اکثراً دهه هشتادیا بی جنبه هستن ، معین گفت توهین نکن من به توهین حساسم ! مگه من توهین کردم !؟ O_o همین یعنی بی جنبه بودن دیگه من دارم در تاریخ سابقه نداشته که رو لغت "بی جنبه" اسم اهانت بذارن !! شما با مولتی بیا تو خصوصی هر چی از دهنت در اومد بگو اگه من حرفی زدم! یکم جنبه داشته باشید ! + :-|
گفتم به جماعت توهین کردن حساسم
حالا تو رو این توهین هر اسمی میخوای بزار من که اسمشو توهین میدونم
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
راستی الان رفتم پاسخارو چک کردم یه چیزی یادم رفت ؛ من گفتم اکثراً دهه هشتادیا بی جنبه هستن ، معین گفت توهین نکن من به توهین حساسم ! مگه من توهین کردم !؟ O_o همین یعنی بی جنبه بودن دیگه من دارم در تاریخ سابقه نداشته که رو لغت "بی جنبه" اسم اهانت بذارن !! شما با مولتی بیا تو خصوصی هر چی از دهنت در اومد بگو اگه من حرفی زدم! یکم جنبه داشته باشید ! + :-|[/div][/quote]
گفتم به جماعت توهین کردن حساسم
حالا تو رو این توهین هر اسمی میخوای بزار من که اسمشو توهین میدونم
بحثو دیگه کش ندید به جاش مطلب علمی بزارین بخونیم میانگین سطح علمی انجمن بره بالا
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
راستی الان رفتم پاسخارو چک کردم یه چیزی یادم رفت ؛ من گفتم اکثراً دهه هشتادیا بی جنبه هستن ، معین گفت توهین نکن من به توهین حساسم ! مگه من توهین کردم !؟ O_o همین یعنی بی جنبه بودن دیگه در تاریخ سابقه نداشته که رو لغت "بی جنبه" اسم اهانت بذارن !! شما با مولتی بیا تو خصوصی هر چی از دهنت در اومد بگو اگه من حرفی زدم! یکم جنبه داشته باشید ! + :-|[/div][/quote]
بحثو دیگه کش ندید به جاش مطلب علمی بزارین بخونیم میانگین سطح علمی انجمن بره بالا :icon_5:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.