خخخخ ، ایهاالناس آیا واژه "بی جنبه" توهینه ؟! به کجا داریم میریم ؟! تو رو خدا جنبه داشته باشین ! + :-|
میشه بگی دقیقا چیه؟؟؟؟؟
مثلا الان تو به من میگه بی جنبه چی محسوب میشه آیا داری از من تعریف میکنی.
وقتی به یه نفر چیزی که نیستو میگی بهش اهانت کردی و تهمت زدی
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
خخخخ ، ایهاالناس آیا واژه "بی جنبه" توهینه ؟! به کجا داریم میریم ؟! تو رو خدا جنبه داشته باشین ! + :-|[/div][/quote]
میشه بگی دقیقا چیه؟؟؟؟؟
خخخخ ، ایهاالناس آیا واژه "بی جنبه" توهینه ؟! به کجا داریم میریم ؟! تو رو خدا جنبه داشته باشین ! + :-|
میشه بگی دقیقا چیه؟؟؟؟؟
اهانتو شاید بشه یه جوری بهش ربط داد
ولی تهمتو چجوری حساب کردی ؟
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
خخخخ ، ایهاالناس آیا واژه "بی جنبه" توهینه ؟! به کجا داریم میریم ؟! تو رو خدا جنبه داشته باشین ! + :-|[/div][/quote]
میشه بگی دقیقا چیه؟؟؟؟؟
وقتی به یه نفر چیزی که نیستو میگی بهش اهانت کردی و تهمت زدی[/div][/quote]
اهانتو شاید بشه یه جوری بهش ربط داد
ولی تهمتو چجوری حساب کردی ؟ :|
نه خیر مجیدجان دلبندم ، توهین یعنی "نسبت دادن کلماتی خلاف عرف ، جهت تحقیر و خوار کردن فرد مقابل" ؛ من مگه اصلاً با شما صحبت کرده بودم که به شما توهین کرده باشم ؟ نه ، صحبت من کلی بود.
به حرف من میگن "توصیف" ، به کاری که من میکردم میگن "نقد" ؛ آیا من از واژه مبتذلی استفاده کردم که میگی توهین ؟!!
اگه شما بی جنبه باشی من چه جوری باید بهت بفهمونم که بی جنبه ای ؟! خب باید بهت بگم بی جنبه ای دیگه جنبه داشته باش !! + :-|
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
:icon_8:
نه خیر مجیدجان دلبندم ، توهین یعنی "نسبت دادن کلماتی خلاف عرف ، جهت تحقیر و خوار کردن فرد مقابل" ؛ من مگه اصلاً با شما صحبت کرده بودم که به شما توهین کرده باشم ؟ نه ، صحبت من کلی بود.
به حرف من میگن "توصیف" ، به کاری که من میکردم میگن "نقد" ؛ آیا من از واژه مبتذلی استفاده کردم که میگی توهین ؟!!
اگه شما بی جنبه باشی من چه جوری باید بهت بفهمونم که بی جنبه ای ؟! خب باید بهت بگم بی جنبه ای دیگه جنبه داشته باش !! + :-|
میدونی مثلِ چیه ؟ یه مثال تو بازی میزنم که به کسی برنخوره باز بگن تو مثالت به ما توهین کردی ! مثلِ این میمونه که یکی مولتی باز باشه ، من بهش بگم مولتی باز ؛ بعد بگه تو داری به من توهین میکنی !! + :-|
صحنه پیوسته به جاست
میدونی مثلِ چیه ؟ یه مثال تو بازی میزنم که به کسی برنخوره باز بگن تو مثالت به ما توهین کردی ! مثلِ این میمونه که یکی مولتی باز باشه ، من بهش بگم مولتی باز ؛ بعد بگه تو داری به من توهین میکنی !! + :-|
شورشو در آوردین!
اصلا من بیجنبه خوبه؟بسه دیگه!
حسین خیلی خیلی خیلی غیر قابل درکی
عرو زندگیتو میزاری پای زاری کردن ما
مشکلت چیه ؟!داریم صحبت میکنیم کسی اگه مشکل داشته باشه خب صحبت نمیکنه زورش که نکردم !!
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div]شورشو در آوردین!
اصلا من بیجنبه خوبه؟بسه دیگه!
حسین خیلی خیلی خیلی غیر قابل درکی
عرو زندگیتو میزاری پای زاری کردن ما[/div][/quote]
مشکلت چیه ؟!داریم صحبت میکنیم کسی اگه مشکل داشته باشه خب صحبت نمیکنه زورش که نکردم !!
اصلا بزاریم توصیف و نقد حسین جان
دو نوع توصی داریم که یکی از خوبیشه یکی از بدیش
بحثه من سره اینه که تو این توصیف(یا هرچیز دیگه ای) رو به یک جماعت و به قول خودت کلی گفتی
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
نه خیر مجیدجان دلبندم ، توهین یعنی "نسبت دادن کلماتی خلاف عرف ، جهت تحقیر و خوار کردن فرد مقابل" ؛ من مگه اصلاً با شما صحبت کرده بودم که به شما توهین کرده باشم ؟ نه ، [b]صحبت من کلی بود[/b].
اگه شما بی جنبه باشی من چه جوری باید بهت بفهمونم که بی جنبه ای ؟! خب باید بهت بگم بی جنبه ای دیگه جنبه داشته باش !! + :-|[/div][/quote]
اصلا بزاریم توصیف و نقد حسین جان
دو نوع توصی داریم که یکی از خوبیشه یکی از بدیش
بحثه من سره اینه که تو این توصیف(یا هرچیز دیگه ای) رو به یک جماعت و به قول خودت کلی گفتی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.