تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|
حرفت اصلا اثبات علمی نداره ، منم می تونم بیام بگم یکی از نقاط ضعف دهه هفتادی هاا درس خون نبودنشونه عایا باید باور کنی ؟
تو بگو من کلی خرخون نام ببرم
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|[/div][/quote]
:|:|:|
حرفت اصلا اثبات علمی نداره ، منم می تونم بیام بگم یکی از نقاط ضعف دهه هفتادی هاا درس خون نبودنشونه :| عایا باید باور کنی ؟ :|[/div][/quote]
:icon_4: تو بگو من کلی خرخون نام ببرم
عه عه بالا چشت ابروعه
عرررررررررررررر
یک دهه نودی
باز دهه هشتادیا یکم بهترن
[quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div]عه عه بالا چشت ابروعه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_2::icon_2::icon_2:
عرررررررررررررر:shock::cry::cry::cry:
یک دهه نودی
باز دهه هشتادیا یکم بهترن[/div][/quote]
:icon_4:
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|
هیچ وقت نمیشه به یک جماعت توهین کرد من رو این موضوع حساسم
این مطلب در 1395/04/26 01:28:21 نوشته شده است و در 1395/04/26 01:30:35 ویرایش شده است .
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ [b]یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه[/b] ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|[/div][/quote]
هیچ وقت نمیشه به یک جماعت توهین کرد من رو این موضوع حساسم
حرفت اصلا اثبات علمی نداره ، منم می تونم بیام بگم یکی از نقاط ضعف دهه هفتادی هاا درس خون نبودنشونه عایا باید باور کنی ؟
خب دیگه به هم دهه ایی خودتم پس بگو الکی یه شایعه درس نکنه برای دهه هشتادیا که دهه هشتادیا بی جنبن
In the name of god
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|[/div][/quote]
حرفت اصلا اثبات علمی نداره ، منم می تونم بیام بگم یکی از نقاط ضعف دهه هفتادی هاا درس خون نبودنشونه :| عایا باید باور کنی ؟ :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
:|:|
خب دیگه به هم دهه ایی خودتم پس بگو الکی یه شایعه درس نکنه برای دهه هشتادیا که دهه هشتادیا بی جنبن :|:|
خب دیگه به هم دهه ایی خودتم پس بگو الکی یه شایعه درس نکنه برای دهه هشتادیا که دهه هشتادیا بی جنبن
جی بگه ؟
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
[/div][/quote]
:|:|
خب دیگه به هم دهه ایی خودتم پس بگو الکی یه شایعه درس نکنه برای دهه هشتادیا که دهه هشتادیا بی جنبن :|:|[/div][/quote]
جی بگه ؟ :|
درس؟! ؛ طرف میره تیزهوشان مخشو پر از مزخرفات میکنه اون وقت هیچی بارش نیست ، درس خون بودن افتخار نیست ، شما دهه هشتادیا چقدر در روز مطالعه دارید ؟ چندتا کتاب خوندید؟ فکر میکنید با درس خوندن اطلاعاتتون میره بالا ؟! سخت در اشتباهید + :-|
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
:icon_8:
درس؟! ؛ طرف میره تیزهوشان مخشو پر از مزخرفات میکنه اون وقت هیچی بارش نیست ، درس خون بودن افتخار نیست ، شما دهه هشتادیا چقدر در روز مطالعه دارید ؟ چندتا کتاب خوندید؟ فکر میکنید با درس خوندن اطلاعاتتون میره بالا ؟! سخت در اشتباهید + :-|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.