نه
ناراحت نیستم
دهه هشتادیام خودشون نخواستن اینجوری بشن
جامعه جوری بوده که اینجوری بشن
حالا هم که هرکیم هستین باید کنار بیاین بحث بی فایدست
نه
ناراحت نیستم:)
دهه هشتادیام خودشون نخواستن اینجوری بشن:)
جامعه جوری بوده که اینجوری بشن:D
حالا هم که هرکیم هستین باید کنار بیاین بحث بی فایدست:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
درس؟! ؛ طرف میره تیزهوشان مخشو پر از مزخرفات میکنه اون وقت هیچی بارش نیست ، درس خون بودن افتخار نیست ، شما دهه هشتادیا چقدر در روز مطالعه دارید ؟ چندتا کتاب خوندید؟ فکر میکنید با درس خوندن اطلاعاتتون میره بالا ؟! سخت در اشتباهید + :-|
بحث رو به کجا داری میبری عزیزم ؟
من منظورم تو درساشون خیلی خوب پیشرفت می کنند ، چون امکانات بیشتری از دهه هفتادی ها در اختیارشون بوده نمرات خوبی کسب می کنند ، می تونند طرف دهه هشتادیه ببین چه اختراعاتی کرده
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
درس؟! ؛ طرف میره تیزهوشان مخشو پر از مزخرفات میکنه اون وقت هیچی بارش نیست ، درس خون بودن افتخار نیست ، شما دهه هشتادیا چقدر در روز مطالعه دارید ؟ چندتا کتاب خوندید؟ فکر میکنید با درس خوندن اطلاعاتتون میره بالا ؟! سخت در اشتباهید + :-|[/div][/quote]
بحث رو به کجا داری میبری عزیزم ؟ :|:|
من منظورم تو درساشون خیلی خوب پیشرفت می کنند ، چون امکانات بیشتری از دهه هفتادی ها در اختیارشون بوده نمرات خوبی کسب می کنند ، می تونند طرف دهه هشتادیه ببین چه اختراعاتی کرده :|:|
بی جنبه بودن که اثبات آکادمیک نمیخواد !! با دو تا دهه هشتادی بگرد ، با 20 تا دهه هشتادی چت کن ، به این پِی میبری + :-|
آهاننننن ، خب پس یعنی از 1 میلیون دهه هشتادی ، نتیجه می گیریم چون ما با 50 هزار نفر صحبت کردیم که متوجه شدیم این 50 هزار نفر بی جنبن پس قطعا 950 هزار نفر دیگه هم بی جنبن
این مطلب در 1395/04/26 01:34:32 نوشته شده است و در 1395/04/26 01:35:57 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
بی جنبه بودن که اثبات آکادمیک نمیخواد !! با دو تا دهه هشتادی بگرد ، با 20 تا دهه هشتادی چت کن ، به این پِی میبری + :-|[/div][/quote]
آهاننننن ، خب پس یعنی از 1 میلیون دهه هشتادی ، نتیجه می گیریم چون ما با 50 هزار نفر صحبت کردیم که متوجه شدیم این 50 هزار نفر بی جنبن پس قطعا 950 هزار نفر دیگه هم بی جنبن :|
ببین حسین جان
هرکارم نکنی همینه که هست
باید کنار بیای بحث میکنی فقط دستت از تایپ و چشمت از نگاه کردن به مانیتور و مغزت ز فکر کردن برای حاضر جوابی خسته میشه
ببین حسین جان
هرکارم نکنی همینه که هست
باید کنار بیای بحث میکنی فقط دستت از تایپ و چشمت از نگاه کردن به مانیتور و مغزت ز فکر کردن برای حاضر جوابی خسته میشه:mrgreen::mrgreen::mrgreen::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
من برای اینکه یک مطلب رو برای خودم اثبات کنم نیازی ندارم تو کوچه و خیابون بگردم با بچه کوچولو ها مصاحبه کنم ؛ وقتی مصادیقم به یک حد نصابی رسید ، نتیجه گیری میکنم + :-|
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
:icon_8:
من برای اینکه یک مطلب رو برای خودم اثبات کنم نیازی ندارم تو کوچه و خیابون بگردم با بچه کوچولو ها مصاحبه کنم ؛ وقتی مصادیقم به یک حد نصابی رسید ، نتیجه گیری میکنم + :-|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.