سخن آخر :
1- گفتید که : "نو تا همه یک جماعت را نشناسی نمیتونی توصیفشون کنی تو این مورد"
من مگه در مورد "همه" یک جماعت نظر دادم که باید همشونو بشناسم ؟!
گفتم "اکثراً" و این "اکثراً" هم در اثر کلی نگری من حاصل شده ؛ همون مثالی که زدم یعنی من 100 نفرو دیدم و فهمیدم 90 نفرشون بی جنبه اند ، پس از نظر من اکثریت اینا بی جنبه اند. این برآورد به احتمال زیاد درسته ولی ممکنه غلط هم باشه ؛ ولی اگر غلط باشه دلیل بر این هست که من اشتباه کردم ؛ ولی من توهین نکردم !
توهین معنای واضح خودش رو داره ؛ تو پستای قبل در این باره گفتم ، توهین یعنی "نسبت دادن کلماتی خلاف عرف ، جهت تحقیر و خوار کردن فرد مقابل" ؛ و در عرف ما واژه "بی جنبه" توهین محسوب نمیشه ، اگه توهین محسوب میشد مدیر انجمن باید منو بابت این کلمه مسدود کنه !!
2- شما و چند نفر دیگه از دوستان انجمن از این عبارت خیلی استفاده میکنن :
«هرکس نظر خودشو داره»
این عبارت برای مغالطه و فرار از بحث مورد استفاده قرار میگیره ، خب معلومه هرکس نظر خودشو داره !

، در این شکی نیست ولی نظر یکی (مثلا من) غلطه نظر یکی (مثلا شما) درسته ، وقتی بحث میکنیم یعنی میخوایم تشخیص بدیم نظر چه کسی درسته نظر چه کسی غلطه ، کسی که نظرش درسته مسلماً باید دلایل درستی هم ارائه بده ، اینجوری میشه که دست کسی که نظر غلطی داشت رو میشه ؛ ولی در این فرآیند اگه بخوایم بگیم خب هرکس نظر خودشو داره کاملاً بی معناست !
والسلام
ادامه تاپیک >>>>>>>>>>
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
سخن آخر :
1- گفتید که : "نو تا همه یک جماعت را نشناسی نمیتونی توصیفشون کنی تو این مورد"
من مگه در مورد "همه" یک جماعت نظر دادم که باید همشونو بشناسم ؟!
گفتم "اکثراً" و این "اکثراً" هم در اثر کلی نگری من حاصل شده ؛ همون مثالی که زدم یعنی من 100 نفرو دیدم و فهمیدم 90 نفرشون بی جنبه اند ، پس از نظر من اکثریت اینا بی جنبه اند. این برآورد به احتمال زیاد درسته ولی ممکنه غلط هم باشه ؛ ولی اگر غلط باشه دلیل بر این هست که من اشتباه کردم ؛ ولی من توهین نکردم !
توهین معنای واضح خودش رو داره ؛ تو پستای قبل در این باره گفتم ، توهین یعنی "نسبت دادن کلماتی خلاف عرف ، جهت تحقیر و خوار کردن فرد مقابل" ؛ و در عرف ما واژه "بی جنبه" توهین محسوب نمیشه ، اگه توهین محسوب میشد مدیر انجمن باید منو بابت این کلمه مسدود کنه !!
2- شما و چند نفر دیگه از دوستان انجمن از این عبارت خیلی استفاده میکنن :
«هرکس نظر خودشو داره»
این عبارت برای مغالطه و فرار از بحث مورد استفاده قرار میگیره ، خب معلومه هرکس نظر خودشو داره ! :| ، در این شکی نیست ولی نظر یکی (مثلا من) غلطه نظر یکی (مثلا شما) درسته ، وقتی بحث میکنیم یعنی میخوایم تشخیص بدیم نظر چه کسی درسته نظر چه کسی غلطه ، کسی که نظرش درسته مسلماً باید دلایل درستی هم ارائه بده ، اینجوری میشه که دست کسی که نظر غلطی داشت رو میشه ؛ ولی در این فرآیند اگه بخوایم بگیم خب هرکس نظر خودشو داره کاملاً بی معناست !
والسلام
ادامه تاپیک >>>>>>>>>>