جلل الخالق ! من کجاش مسخره کردم ؟! :-| ، تاریخ تولد که مهم نیست تو چه دهه ای به دنیا اومده باشی ، اصلا اهمیتی نداره ، نه دهه هفتادی بودن فضیلتِ نه دهه هشتادی بودن خفتِ ! (لول!) ؛ منتهی دارم میگم به طور کلی دهه هشتادی ها رفتارشون تو این سن قابل درک نیست ؛ البته جریانات اجتماعی هم تو این قضیه دخیل هستن ، ولی نمیخوام قضیه رو بیشتر باز کنم + :-|
بیشتر منظورم با امیر بود ولی همین که میگی چر اینجورین خوب نیس
یکی یه تایپیک بزنه اینو خراب نکنیم
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
جلل الخالق ! من کجاش مسخره کردم ؟! :-| ، تاریخ تولد که مهم نیست تو چه دهه ای به دنیا اومده باشی ، اصلا اهمیتی نداره ، نه دهه هفتادی بودن فضیلتِ نه دهه هشتادی بودن خفتِ ! (لول!) ؛ منتهی دارم میگم به طور کلی دهه هشتادی ها رفتارشون تو این سن قابل درک نیست ؛ البته جریانات اجتماعی هم تو این قضیه دخیل هستن ، ولی نمیخوام قضیه رو بیشتر باز کنم + :-|[/div][/quote]
جلل الخالق ! من کجاش مسخره کردم ؟! :-| ، تاریخ تولد که مهم نیست تو چه دهه ای به دنیا اومده باشی ، اصلا اهمیتی نداره ، نه دهه هفتادی بودن فضیلتِ نه دهه هشتادی بودن خفتِ ! (لول!) ؛ منتهی دارم میگم به طور کلی دهه هشتادی ها رفتارشون تو این سن قابل درک نیست ؛ البته جریانات اجتماعی هم تو این قضیه دخیل هستن ، ولی نمیخوام قضیه رو بیشتر باز کنم + :-|
اتفاقا دهه هشتادیا از دهه هفتادیا د دهه قبلی ها خیلی هم باهوش ترن
باز دهه نودی ها از دهه هشتادی ها باهوش ترن همینطوری میره جلو
In the name of god
جلل الخالق ! من کجاش مسخره کردم ؟! :-| ، تاریخ تولد که مهم نیست تو چه دهه ای به دنیا اومده باشی ، اصلا اهمیتی نداره ، نه دهه هفتادی بودن فضیلتِ نه دهه هشتادی بودن خفتِ ! (لول!) ؛ منتهی دارم میگم به طور کلی دهه هشتادی ها رفتارشون تو این سن قابل درک نیست ؛ البته جریانات اجتماعی هم تو این قضیه دخیل هستن ، ولی نمیخوام قضیه رو بیشتر باز کنم + :-|[/div][/quote]
:geek::geek:
اتفاقا دهه هشتادیا از دهه هفتادیا د دهه قبلی ها خیلی هم باهوش ترن :|
باز دهه نودی ها از دهه هشتادی ها باهوش ترن همینطوری میره جلو :|
اخرش همه تقصیرا میفته گردن امیر
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
یکی یه تایپیک بزنه اینو خراب نکنیم[/div][/quote]
اخرش همه تقصیرا میفته گردن امیر :geek:
سلام بزرگ
خودت چه سالی هستی؟
جوری میگی انگار 10 سال اختلاف سنی دارین
Moein bap
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]:icon_4: دهی هشتادی هستی کوچولو[/div][/quote]
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]مگه کسی مسخره کرد ؟ :icon_10:[/div][/quote]
:|:|[/div][/quote]
کوچولوئه دیگ :icon_4: اینکه مسخره کردن نیس :icon_5:[/div][/quote]
سلام بزرگ
خودت چه سالی هستی؟:|
جوری میگی انگار 10 سال اختلاف سنی دارین:|
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
:icon_8:
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|
سلام بزرگ
خودت چه سالی هستی؟
جوری میگی انگار 10 سال اختلاف سنی دارین
1379
با افتخار دهمه هفتادی
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]:icon_4: دهی هشتادی هستی کوچولو[/div][/quote]
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]مگه کسی مسخره کرد ؟ :icon_10:[/div][/quote]
:|:|[/div][/quote]
کوچولوئه دیگ :icon_4: اینکه مسخره کردن نیس :icon_5:[/div][/quote]
سلام بزرگ
خودت چه سالی هستی؟:|
جوری میگی انگار 10 سال اختلاف سنی دارین:|[/div][/quote]
1379
با افتخار دهمه هفتادی :icon_4:
حرفت اصلا اثبات علمی نداره ، منم می تونم بیام بگم یکی از نقاط ضعف دهه هفتادی هاا درس خون نبودنشونه عایا باید باور کنی ؟
In the name of god
تاپیک که خراب نمیشه یک صفحه آخرش شکلک بذاریم حلّه ؛ یکی دیگه از نقاط ضعف دهه هشتادی همین بی جنبه بودنشونه ، اکثراً فوق العاده بی جنبه هستن + :-|[/div][/quote]
:|:|:|
حرفت اصلا اثبات علمی نداره ، منم می تونم بیام بگم یکی از نقاط ضعف دهه هفتادی هاا درس خون نبودنشونه :| عایا باید باور کنی ؟ :|
عه عه بالا چشت ابروعه
عرررررررررررررر
یک دهه نودی
باز دهه هشتادیا یکم بهترن
عه عه بالا چشت ابروعه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_2::icon_2::icon_2:
عرررررررررررررر:shock::cry::cry::cry:
یک دهه نودی
باز دهه هشتادیا یکم بهترن
سپهر جان هوش به تنهایی به درد لای جرز دیوار میخوره (به همون درد هم نمیخوره) ؛ هوش ابزاری هست که آدم از معلومات و عقلش کار بکشه + :-|
منظورم از هوش در ( درس و کار و امورات زندگیشون هست )
In the name of god
سپهر جان هوش به تنهایی به درد لای جرز دیوار میخوره (به همون درد هم نمیخوره) ؛ هوش ابزاری هست که آدم از معلومات و عقلش کار بکشه + :-|[/div][/quote]
منظورم از هوش در ( درس و کار و امورات زندگیشون هست ) :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.