علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده
دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ...
....
In the name of god
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/11/12 16:30:37
علیرضا اومد انجمن دید که سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... .... In the name of god
|
|
1394/11/13 19:23:43
علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... .... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من... |
|
1394/11/13 19:26:53
علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... .... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، از کجا مطمئن هستید سپهر مرده ....
این مطلب در 1394/11/13 19:26:53 نوشته شده است و در 1394/11/13 19:26:57 ویرایش شده است .
In the name of god
|
|
1394/11/13 19:33:24
علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... .... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، از کجا مطمئن هستید سپهر مرده گفتند از اونجایی که جنازشو دیدیم و غسلش دادیم و خاکش کردیم با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1394/11/13 19:35:04
خدا یا توبه
علیرضا اومد انجمن دید که سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... .... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، از کجا مطمئن هستید سپهر مرده گفتند از اونجایی که جنازشو دیدیم و غسلش دادیم و خاکش کردیم مدیران انجمن آواتارشان رو به رنگ مشکی گذاشته بودند ... In the name of god
|
|
1394/11/13 19:36:20
خیلی سعی کردی خودتو زنده کنی اما نشد با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1394/11/13 19:41:57
الان ربطی به داستان نداشت این جمله In the name of god
|
|
1394/12/02 18:34:25
علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، از کجا مطمئن هستید سپهر مرده گفتند از اونجایی که جنازشو دیدیم و غسلش دادیم و خاکش کردیم مدیران انجمن آواتارشان رو به رنگ مشکی گذاشته بودند بعد من اومدم تو انجمن |
|
1394/12/02 18:45:23
علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، از کجا مطمئن هستید سپهر مرده گفتند از اونجایی که جنازشو دیدیم و غسلش دادیم و خاکش کردیم مدیران انجمن آواتارشان رو به رنگ مشکی گذاشته بودند بعد من اومدم تو انجمن دیدم که یکی اومد تو خصوصیم بهم گفت ......... In the name of god
|
|
1394/12/03 22:11:13
علیرضا اومد انجمن دید که
سپهر مرده دید همه ی بچه های انجمن ناراحت هستن و گریه می کنند از جمله ... شیخ انجمن ی پیام داد بهش گفت،،، از کجا مطمئن هستید سپهر مرده گفتند از اونجایی که جنازشو دیدیم و غسلش دادیم و خاکش کردیم مدیران انجمن آواتارشان رو به رنگ مشکی گذاشته بودند بعد من اومدم تو انجمن دیدم که یکی اومد تو خصوصیم بهم گفت چه خبره |
منوی کاربری
|
||