sa-ghar
خب من چیکار کنم باور نمیکنی
برای اغلب بچه ها خودش کنده شده بود.دوتا منگنه بود دیگه همش که به یه مقوا وصل بود..
س تا درسم وقتی امتحان بود مثلا سر کاغذو تا میکردیم س ساعت مینوشتیم اون همه مطلبو ک چی
پیدا کردن سوالا هم کاری نداره.جاهاشونو بلد باشی حله.که از سوالا هم معلومه که توکودوم بخش میتونه باشه
راستی کتابامونم اینطور بود که همه کاغذاش بهم وصل بود بعد اونا ب واسطه ی کاغذ ب جلد..ما اونو میکندیم که همش دوتا منگنه بود دونه دونه نمیکندیم ک خخخ
momy.boy2
sa-ghar
کلاس سوم راهنمایی یه درس مضخرف داشتیم به اسم امادگی دفاعی
من ازین دری با تمام وجود متنفر بودیم.لعنتی همش چرت و پرت بود یه عالمه هم سوال داشت.مشکل اینجا بود که همه یوالاشم شبیه هم بود با جوابای متفاوتو پنج خطی
کصافط
کلا همه بچه ها با این درس مشکل داشتن.تازه من ک شاگرد زرنگشون بودم
ما هم میدیدیم اینطوریه فهمیدیم سر امتحاناش بدون * نمیشه نمره درستو حسابی اورد
ما سه تا کتاب بزرگ داشتیم که اندازه هم بودن.جغرافیا و زبانو همین دفاعی *
ما هم سر امتحان چیکار میکردیم؟ ورداشتیم جلد کتاب زبانو جلد دفاعیو کندیم از ورقه هاش.بعد ورقه های دفاعیو میزاشتیم تو جلد زبان.برگه های زبانم میزاشتیم لای دفاعی.معلمم عادت داشت کتابارو جمع کنه
ماهم ب با اعتماد ب نفس کامل تحویل میدادیم کتابو..چقدم میخندیدیم
بعدم اون کتاب به ظاهر اینگلیسیو میزاشتیم زیر دستمون و کلی فیض میبردیم.
هعی یادش بخیر
الان یعنی میخوای باور بکنم که یک دختر که وسایلشو توی پر قو نگه میداره گرفته و اینقدر وحشیانه با کتاباش رفتار کرده و جلد ملدارو کنده؟
و ازون مهمتر با کتاب زیر دست تقلـب کردید؟
خب چه کاری بود میگرفتید تقلـب مینوشتید میزاشتید تقلبارو لای کتاب زبانتون بعد که معلم رفت خیلی راحت تقبلای چیکده و ریزو در میاوردید
نمیخوای بگی باور کنم که واسه هر سوال میشستید دونه دونه کتابو ورق میزنید تا پیدا بکنید سوالارو که
خب نه باور میکنم
خب ضریب هوشیوتون در ضمینه * پایین بوده
عزیزم * دربارش کتاب ها میشه نوشت....
الان مثلا بنده به شما چند تا روش یاد میدم بگیرید زین پس استفاده بکنید
مثلا فرض کن که 10 نفر هستید
کتاب رو به 10 قسمت تقسیم میکنید و هرکسی یک تیکشو بگیره و بنویسه
اینجوری وقتیم لازم نیست که ازتون بره و خیلیم عالی میتونید که بنویسید
موقع امتحان هم هر کسی از تیکه ی * خودش استفاده میکنه و اگه هماهنگ باشید به خوبی کل تقلبا بدست همتون میرسه!
roham.eryha
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div] خب من چیکار کنم باور نمیکنی:|
برای اغلب بچه ها خودش کنده شده بود.دوتا منگنه بود دیگه همش که به یه مقوا وصل بود..
س تا درسم وقتی امتحان بود مثلا سر کاغذو تا میکردیم س ساعت مینوشتیم اون همه مطلبو ک چی
پیدا کردن سوالا هم کاری نداره.جاهاشونو بلد باشی حله.که از سوالا هم معلومه که توکودوم بخش میتونه باشه
راستی کتابامونم اینطور بود که همه کاغذاش بهم وصل بود بعد اونا ب واسطه ی کاغذ ب جلد..ما اونو میکندیم که همش دوتا منگنه بود دونه دونه نمیکندیم ک خخخ [quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]کلاس سوم راهنمایی یه درس مضخرف داشتیم به اسم امادگی دفاعی
من ازین دری با تمام وجود متنفر بودیم.لعنتی همش چرت و پرت بود یه عالمه هم سوال داشت.مشکل اینجا بود که همه یوالاشم شبیه هم بود با جوابای متفاوتو پنج خطی :|کصافط:|
کلا همه بچه ها با این درس مشکل داشتن.تازه من ک شاگرد زرنگشون بودم
ما هم میدیدیم اینطوریه فهمیدیم سر امتحاناش بدون تقلب نمیشه نمره درستو حسابی اورد
ما سه تا کتاب بزرگ داشتیم که اندازه هم بودن.جغرافیا و زبانو همین دفاعی خر
ما هم سر امتحان چیکار میکردیم؟ ورداشتیم جلد کتاب زبانو جلد دفاعیو کندیم از ورقه هاش.بعد ورقه های دفاعیو میزاشتیم تو جلد زبان.برگه های زبانم میزاشتیم لای دفاعی.معلمم عادت داشت کتابارو جمع کنه
ماهم ب با اعتماد ب نفس کامل تحویل میدادیم کتابو..چقدم میخندیدیم
بعدم اون کتاب به ظاهر اینگلیسیو میزاشتیم زیر دستمون و کلی فیض میبردیم.
هعی یادش بخیر[/div][/quote]
الان یعنی میخوای باور بکنم که یک دختر که وسایلشو توی پر قو نگه میداره گرفته و اینقدر وحشیانه با کتاباش رفتار کرده و جلد ملدارو کنده؟
و ازون مهمتر با کتاب زیر دست تقلـب کردید؟
خب چه کاری بود میگرفتید تقلـب مینوشتید میزاشتید تقلبارو لای کتاب زبانتون بعد که معلم رفت خیلی راحت تقبلای چیکده و ریزو در میاوردید
نمیخوای بگی باور کنم که واسه هر سوال میشستید دونه دونه کتابو ورق میزنید تا پیدا بکنید سوالارو که[/div][/quote]
[/div][/quote]
خب نه باور میکنم
خب ضریب هوشیوتون در ضمینه تقلب پایین بوده :D
عزیزم تقلب دربارش کتاب ها میشه نوشت....
الان مثلا بنده به شما چند تا روش یاد میدم بگیرید زین پس استفاده بکنید
مثلا فرض کن که 10 نفر هستید
کتاب رو به 10 قسمت تقسیم میکنید و هرکسی یک تیکشو بگیره و بنویسه
اینجوری وقتیم لازم نیست که ازتون بره و خیلیم عالی میتونید که بنویسید
موقع امتحان هم هر کسی از تیکه ی تقلب خودش استفاده میکنه و اگه هماهنگ باشید به خوبی کل تقلبا بدست همتون میرسه!