lord_sepehrmomy.boy2خاطرات
خب از کدوم دورم بگم؟
ابتدایی؟راهنمایی؟دبیرستان؟دانشگاه آزاد؟داشنگاه صنعتی
و از استاد بگم یا از شاگردا
مورد بگید بگم
از سربازی
والا ازین خاطره ندارم واقعیت
roham.eryha
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/05/21 23:05:38
والا ازین خاطره ندارم واقعیت roham.eryha
|
اکانت های فعال کنونی |
1394/05/21 23:06:15
به ما رسید ته رسید In the name of god
|
|
1394/05/21 23:09:06
اها گوش کنید ....
یه خاطره از رفتن آبرو ی من جلو ی دبیر فیزیک همین چند هفته پیش ( به درخواست دوستان از دبیر فیزیک تیزهوشان استفاده نکردم ) . . . عاغا من با یکی از دوستام داشتم شوخی میکردم اونم حسابی شوخ طبعه ( از نوع فیزیکی !!! ) اون یه پس کله ای زد به ما و در رفت ..... منم خواستم تلافی کنم .... تازه بدترین چیزش این بود که یکی از همکلاسی ها هم در اون موقع زدن پس کله ای داشت از ماجرا فیلم میگرفت با گوشیش !!!!!!! .... منم خواستم تلافی کنم که ناگهان وقت رفتن به کلاس شد .... همه رفتن جلوی در آزمایشگاه فیزیک ، منم فکر کردم معلم هنوز نیومده .... اون دوستم هم حواسش نبود .... بهترین موقع بود واسه تلافی کردن .... همه هم اونجا بودن در عرض یک ثانیه چنان پس کله ای زدمش که .... اما چشمتون روز بد نبینه . کنار آزمایشگاه فیزیک ما یه آبدار خونه ی کوچیک هم هست .... معلم فیزیک هم رفته بود دستشو بشوره ..... و دقیقا موقعی که ضربه ی من زده شد اون دستش رو شسته بود و پشت سر من ایستاده بود .... هیچی دیگه ..... اولین نفر به من همون اول کلاس گفت بیا این مسئله ها رو حل کن .... منم از خجالت گندی که زده بودم تا آخر کلاس دست از پا خطا نکردم .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/21 23:11:31
عاغا ما رفته بودیم واسه ثبتنام تیزهوشان ..... اول که وارد شدیم رفتیم طرف دفتر مدرسه ..... از اونجا هم همون اول ما رو پاس دادن به اتاق بغلی .... حالا اگه گفتید اتاق بغلی چی بود ؟
. . . . . . . امور مالی .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/21 23:13:47
آخه نرفتم از کجام در بیارم بعید میدونم بکشم برم سربازی مافوق اصلا تو کتم نمیره طرف هرچی بگه باید بگم چشم فکر کن یه درصد میزنم چپ راستش میکنم roham.eryha
|
|
1394/05/21 23:17:03
واقعا نعره زدن در هنگام فوتبال دستی بازی کردن خیلی تاثیر داره
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
اکانت های فعال کنونی |
1394/05/21 23:17:17
پس خداروشکر نرفتی In the name of god
|
|
1394/05/21 23:17:35
گوشی تو مدرسه ممنوعه ناظمان محترم بدجور به اجرای قانون می پردازند برای همین عکس های زیر میز زیاد کیفیت نداشت بعضی ها خیلی فقیرند تنها دارایی شان پول است
یا علی مدد |
|
1394/05/21 23:19:53
من با راهکار چرخش سریع 360 درجه ی سریع السیر بازیکنا داشتم از همه پیروز میشدم ..... همون دوستیم که گفتم شوخ طبعی فیزیکیش زیاد از حده آخرین تیمی بود که باهاش داشتم بازی میکردم و اگه میبردم قرمان اون لیگ میشدم ..... این یارو فکر کنم نعره هاش بلند تر از مال من بود بخاطر همین برد .... لامصب همین که شروع کرد به نعره زدن از یک گل رسید به 6 گل و برد ..... در حالی که وقتی اون یک گل بود ما 4 گل بودیم .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/21 23:20:43
من برام سواله تو چجوری رفتی تیز هوشان roham.eryha
|
منوی کاربری
|
||